Region

Svet

Poznati lumpovali uz hitove Seke Aleksić (Foto)

Seka Aleksić, sinoć je pevala u poznatom prestoničkom klugu Magacin, a viđene su i brojne poznate ličnostiSeka je nastup započela kada je klub bio dubke pun i to pesmom "Kučka" sa novog albuma, a usledili su brojni njeni hitovi poput "Za ljubav mobilna", "Aspirin", "Soba 23", "Crno i zlatno", kao i one sa novog albuma "Lom" koji je nedavno objavila, a u drugom delu programa pevala je i hitove svojih kolega uz pomoć kolege iz benda Joce, koji je pevao sa njom pojedine pesme.

Poznati lumpovali uz hitove Seke Aleksić (Foto)

Pevačica je u klub došla u pratnji supruga Veljka Piljkića, šminkera Dušana Lazića, kao i koleginice Biljane Sečivanović koja joj je pružala podršku iz separea. Seka je drugi put ove sezone nastupila u klubu Magacin, a prvi nastup je bio za reprizu novogodišnje noći, kada je klub bio takođe pun do vrha.Pored žutog atraktivnog bodi kombinezona koji je nosila u prvom delu programa, u drugom delu ponela je isti takav samo u kraljevsko plavoj boji.Publika je uživala do ranih jutarnjih časova u nastupu atraktivne zvezde folk muzike, a sudeći po reakcijama prisutnih, Seku ponovo žele da slušaju u Magacinu.Veliki broj poznatih ličnosti uživalo je u nastupu Seke Aleksić, između ostalog i Gordana Karić, Gorica Nedeljković, Sonja Marić Lazetić, Nemanja Pajić, Soraja Vučelić, Vlada Stanojević, Marta Drakulić, Igor Becirić, Stefan Mitrović, Biljana Sečivanović i mnogi drugi.Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Selma Bajrami i Zverka snimaju spot u Mostaru

Selma Bajrami i Zverka snimaju spot u Mostaru

Pevačica Selma Bajrami posle duge borbe može konačno da nastavi svoj život i posveti se karijeri! Nedavno je ušla u studio i svojoj publici poklonila pesmu koja je za kratko vreme osvojila region, Selma uskoro putuje za Ameriku gde planira da sarađuje i sa poznatim američkim producentom!

Vest sa galerijom23. maj 2016

Seka Aleksić ponovo pokorila Inđiju! FOTO

Seka Aleksić ponovo pokorila Inđiju! FOTO

Kraljica estrade Seka Aleksić zabeležila je još jedan nastup za pamćenje u klubu ''Plitvice''. Kako je sve za njen nastup bilo rasprodato, pevačica je odlučila da u Inđiju gostuje još jednom.

Vest sa galerijom22. maj 2016