x
Region
Hit dana radija Svet Plus: Vlado Georgiev - Nisam ljubomoran (Video)
8. maj 2012. 12:48
Vlado Georgiev - @VladoGeorgiev - i pesma "Nisam ljubomoran" je ubedljivim brojem vaših glasova hit dana radija Svet Plus. Ne zaboravite da će ova pesma biti drugi predlog u subotu od 15h kada biramo Hit nedelje. Uživajte u hitu dana.
   
| More    
Vlado Georgiev održao je koncert u Kombank Areni i do poslednjeg detalja ispunio očekivanja publike koja ga je nagradila posetom u neverovatnom broju, ali i gromoglasnim aplauzima koji su se nizali nakon svake pesme.
7. jun 2014. 01:17
Muzičar Vlado Georgiev zakazao je novo druženje sa publikom, 6. i 7. juna u Kombank Areni. Za 6. jun važiće karte od 16. maja, dok će koncert 7. juna imati humanitarni karakter i sav prihod će ići stradalima od poplava.
27. maj 2014. 11:02
Pevač Vlado Georgiev je u samostalnoj režiji kamionom otišao do Draževca kako bi pronašao i prevezao napuštene pse nakon katastrofalne poplave koja je doslovno uništila Obrenovac, pa su meštani boreći se za svoj život morali da život svojih ljubimaca prepuste surovoj prirodi.
22. maj 2014. 13:52
Vlado Georgiev trebalo je da večeras održi koncert u Kombank Areni, ali je ovaj najavljeni spektakl otkazan zbog vanredne situacije koja je usled poplava zadesila celu Srbiju, a pevač je izjavio da ne može da peva dok ljudi širom Srbije stradaju.
16. maj 2014. 18:41
Vlado Georgiev je, usled vanrednog stanja koje je pogodilo našu zemlju, odlučio da se odrekne dela prihoda od velikog solističkog koncerta koji je najavljen za večeras. Usled nemogućnosti odlaganja koncert će ipak biti održan, a deo prihoda odlazi kao pomoć najugroženijima.
16. maj 2014. 15:33
Koncert Vlade Georgieva je sutra, a nalaženje karata postaje priličan problem, jer je potražnja za istim ogromna, pa se gospođa na pijaci prilično naljutila kada joj je slavni muzičar rekao da karata više nema.
15. maj 2014. 15:07
Znate li ko ima koncert u Areni 16. maja? Svakako je u pitanju koncert koji ima jednu od najinteresantnijih reklamnih kampanji do sada, u koju su uključeni brojni video snimci i tizeri koji ga najavljuju, a pevač koji će oduševiti publiku ponosno kaže: "Ja imam koncert!".
13. maj 2014. 14:05
Kako se koncert Vlade Georgieva bliži, tako panika za nalaženje karata postaje sve veća, a slučaj nije ništa drugačiji ni sa poznatima iz regiona. Nakon Vojina Ćetkovića, Slobode Mićalović i Sergeja Trifunovića, akciji se pridružila i gospođa koja prodaje jaja na pijaci.
9. maj 2014. 13:55
Vlado Georgiev otvorio je prvu emisiju zanimljive akcije Doručak sa zvezdama koja je od danas ponovo počela sa emitovanjem na Radiju S, a najvatreniji fanovi najpopuarnijeg kantautora imali su priliku da se ovog jutra druže sa apsolutnim kraljem.
8. maj 2014. 14:02
Vlado Georgiev prvi je gost zanimljive akcije "Doručak sa zvezdama" koja u četvrtak 8. maja startuje sa emitovanjem na nacionalnom Radiju S, a slušaocima pruža jedinstvenu priliku da dožive nezaboravno iskustvo.
6. maj 2014. 17:00

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus