x
Region
Novak Đoković zbog porodične tragedije odustao od Serbian Opena!
25. april 2012. 19:59
Najbolji teniser sveta Novak Đoković doneo je odluku da zbog psihičkog stanja koje je prouzrokovala porodična tragedija ne nastupi na ovogodišnjem Serbian openu.

Novaku je prošle sedmice preminuo deda Vladimir, a kako je prvi teniser sveta istakao, zbog velikog pritiska i situacije koja ga je zadesila, nije mentalno spreman i sposoban za turnir.


(Danas sam doneo veoma tešku odluku da ne igram, i nadam se vašem razumevanju i podršci.)

"U dogovoru sa porodicom doneo sam odluku da ove godine ne učestvujem na našem turniru i da probam da vratim mir koji mi je preko potreban. Ovo je sasvim sigurno jedna od najtežih odluka u svojoj dosadašnjoj karijeri, ali nemoguće je da igram narednih dana i mislim na tenis, kad su mi neke druge stvari u glavi", napisao je Nole na svojoj zvaničnoj stranici novakdjokovic.com.

Organizatori teniskog turnira Serbian open danas bi trebalo zvanično da potvrde ovu odluku.

Autor: S.P.

   
| More    
Novak i Jelena Đoković pre dva dana doputovali su u Beograd, a kao jedan od razloga njihovog dolaska u srpsku prestonicu je i snimanje dokumentarnog filma o životu prvog tenisera sveta, koji želi da uradi poznata strana producentska kuća.
23. jul 2014. 19:13
Boris Beker i Novak Đoković nisu uvek bili tako bliski. Njihov odnos u samom početku saradnje bio je jako zategnut, a legendarni nemački teniser tvrdi, da sa prvim reketom sveta nije prijatelj, već da gaje uzajamno poštovanje.
22. jul 2014. 23:27
Jelena i Novak Đoković nakon medenog meseca koji su proveli u Grčkoj, juče su doputovali u Beograd. Lepo vreme u glavnom gradu Srbije, supruga prvog tenisera sveta, iskoristila je da prošeta sa prijateljima.
22. jul 2014. 20:38
Novak i Jelena Đoković venčali su se pre dve nedelje, a ovaj par od tada ne silazi sa naslovnih strana svih magazina. Ipak, prvi srpski teniser i njegova izabranica nisu se do sada oglašavali na društvenim mrežama.
22. jul 2014. 12:36
Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić sačekali su kraj pravoslavnog posta, a onda su nakon spektakularnog venčanja na Svetom Stefanu odlučili da se venčaju i u crkvi, u mnogo intimnijoj atmoseri.
21. jul 2014. 15:14
Posle venčanja iz snova na Svetom Stefanu, Novak i Jelena Đoković stigli su nazad u srpsku prestonicu, gde su se vratili sa medenog meseca koji su proveli u Grčkoj. Novak i njegova lepša polovina doputovali su na aerodrom "Nikola Tesla" odakle su se automobilom zaputili u svoj stan.
21. jul 2014. 13:00
Nakon glamuroznog venčanja Novaka i Jelene Đoković na Svetom Stefanu, porodica Ristić organizovala je intimni ručak u jednom restoranu u podnožju Avale, kojim su na svoj način, proslavila sklapanje braka svoje mezimice.
19. jul 2014. 21:57
Najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe ne krije da je veoma zaljubljen, pa je putem društvene mreže Fejsbuk objavio fotografije na kojima uživa u zajedničkim trenutcima sa svojom devojkom Adom Dendom.
19. jul 2014. 21:03
Naša najlepša pevačica Lena Kovačević bila je jedna od zvezda koje su pevale na slavlju organizovanom uoči svadbe Novaka i Jelene Đoković, zbog čega ona ne krije zadovoljstvo.
19. jul 2014. 12:11
Novak Đoković ima armiju fanova po celom svetu, a često obara i sopstvene rekorde. Ipak, najbolji teniser sveta nije omiljen samo na terenu već i na društvenim mrežama čiji je vrlo aktivni korisnik.
18. jul 2014. 19:09

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus