x
Region
Novak Đoković zbog porodične tragedije odustao od Serbian Opena!
25. april 2012. 19:59
Najbolji teniser sveta Novak Đoković doneo je odluku da zbog psihičkog stanja koje je prouzrokovala porodična tragedija ne nastupi na ovogodišnjem Serbian openu.

Novaku je prošle sedmice preminuo deda Vladimir, a kako je prvi teniser sveta istakao, zbog velikog pritiska i situacije koja ga je zadesila, nije mentalno spreman i sposoban za turnir.


(Danas sam doneo veoma tešku odluku da ne igram, i nadam se vašem razumevanju i podršci.)

"U dogovoru sa porodicom doneo sam odluku da ove godine ne učestvujem na našem turniru i da probam da vratim mir koji mi je preko potreban. Ovo je sasvim sigurno jedna od najtežih odluka u svojoj dosadašnjoj karijeri, ali nemoguće je da igram narednih dana i mislim na tenis, kad su mi neke druge stvari u glavi", napisao je Nole na svojoj zvaničnoj stranici novakdjokovic.com.

Organizatori teniskog turnira Serbian open danas bi trebalo zvanično da potvrde ovu odluku.

Autor: S.P.

   
| More    
Francuski glumac Žerar Depardje pazario je stan od 600.000 evra u Tivtu, i time postao prvi komšija prvog reketa sveta i našegnajboljeg tenisera Novaka Đokovića.
16. septembar 2014. 12:52
Nakon poraza u polufinalu US Opena, Novak Đoković se vratio u svoj porodični dom u Monte Karlu. Pored toga što je najbolji teniser sveta, Nole je novom slikom koju je objavio na Fejsbuku dokazao da je i idealan muž.
11. septembar 2014. 13:47
Fondacija Novak Đoković finansiraće u celosti izgradnju otvorenog teniskog terena u Priboju, u narednih mesec dana. Celokupna vrednost projekta je 25.000 eura.
9. septembar 2014. 16:24
Novak i Jelena Đoković za nešto više od mesec dana postaće roditelji po prvi put, a supruga prvog tenisera sveta definitivno uživa u trudnoći, što pokazuje i fotografija koju je objavila na društvenoj mreži Fejsbuk.
8. septembar 2014. 21:52
Novak Đoković nedavno je putem društvenih mrežao zatražio pomoć od fanova oko režiranja svog prvog filma, a sada je predstavio i njegov prvi isečak koji je naišao na veoma pozitivne komentare.
1. septembar 2014. 21:59
Novak Đoković ponovo se našao u centru pažnje kada je odgovorio na parodiju hita "Call Me Maybe" kanadske pevačice Karli Rej Džepsen.
30. avgust 2014. 20:29
Fondacija Novaka Đokovića sa vrednom donacijom u iznosu od oko osam miliona dinara uključila se u rekonstrukciju dečjeg pozorišta "Boško Buha" u Beogradu i tme omogućila da najmlađa publika u novom ambijentu uživa u svojim omiljenim predstavama.
28. avgust 2014. 14:38
Novak Đoković doživeo je na otvaranju US Opena veoma prijatno iznenađenje od organizatora koji su mu uručili prvi poklon za sina koga će u oktobru dobiti sa svojom suprugom Jelenom.
26. avgust 2014. 23:10
Vrtić Galeb u Petrovcu na Mlavi juče je posle dva meseca radova svečano otvoren, a ukupna vrednost donacije koju je u potpunosti obezbedila Fondacija Novak Đoković iznosi 136.000 dolara.
26. avgust 2014. 13:42
Novak i Jelena Đoković uveliko se pripremaju za najvažniju ulogu u svom životu. Dok s nestrpljenjem išečekuju oktobar i dan kada će postati ponosni roditelji, izvor blizak paru kaže da su odlučili kako će nazvati svog sina.
25. avgust 2014. 23:15

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus