x
Region
Vesna Zmijanac kao svadbeni poklon dobija 15 lipicanera od Željka
23. april 2012. 10:15
Vesna Zmijanac na svom imanju na Bukulji pravi ergelu. Pevačica će u njoj odgajati 15 lipicanera, koje će joj kao svadbeni poklon darovati njen budući suprug Željko Rstović.


"Vesna i Željko planiraju da se uzmu u avgustu, kad će gala venčanjem krunisati svoju ljubavnu vezu. Potom će na medeni mesec, i to na samo njemu znanu tropsku destinaciju. I dok budu uživali u dalekim krajevima, na Bukulju će stići petnaest lipicanera koje je Rstović nedavno kupio u Mađarskoj" - otkriva izvor Kurira.

Vesna nije krila oduševljenje.

" Obožavam ih! Malo je reći da sam se obradovala kad sam saznala šta Željko sprema, jer sam još kao devojčica želela ovu plemenitu životinju. Samo se bojim da ću i konje da razmazim" - rekla  je kroz smeh Vesna.

   
| More    
Vesna Zmijanac nedavno se vratila sa meditacije u Bugarskoj, a u emisiji Exkluziv otkriva da je njena ćerka Nikolija Jovanović velika stipsa i da neverovatno podseća na Lepu Brenu.
29. septembar 2014. 21:07
Vesna Zmijanac je nakon raskida četvorogodišnje veze sa Željkom Rstićem otputovala u Grčku kako bi se odmorila od svega što joj se dogodilo u proteklom periodu, ali i kako bi kupila stan.
26. septembar 2014. 20:30
Bivši dečko Vesne Zmijanac, Željko Rstić otkriva u emisiji Premijera u kakvim je odnosima sa pevačicom i dodao da mu je u vezi sa njom bilo lepo dok je trajalo, kao i da i dalje ima veom lepo mišljenje o svojoj doskorašnjoj devojci.
22. septembar 2014. 22:25
Željko Rstić u nedelju uveče je izazvao lančani sudar u kome na sreću niko nije povređen, ali ono što je zanimljivo je to što su u automobilu u kome je izazvao nereću pronađene cipele Vesne Zmijanac u gepeku.
18. septembar 2014. 21:17
Vesna Zmijanac je nedavno okončala vezu sa Željkom Rstićem zbog njegove preljube, međutim bivši dečko pevačice na sve načine pokušava da je ubedi da se pomire, te je svakodnevno sačekuje ispred zgrade kako bi dobio šansu za oproštaj.
17. septembar 2014. 17:32
Biznismen Željko Rstić, bivši verenik Vesne Zmijanac, izazvao je saobraćajnu nezgodu u Beogradu, nakon čega je u društvu nove devojke bezbrižno otišao u provod.
16. septembar 2014. 12:06
Vesna Zmijanac nedavno se suočila sa bolnim raskidom uzrokovanim preljubom, pa je spakovala kofere i uputila se u Atinu kako bi u ćerkinom društvu zaboravila na sve probleme i prebolela višegodišnju ljubav Željka Rstića. Osim toga, odlučila je i da drastično poradi na svom fizičkom izgledu.
8. septembar 2014. 11:42
Vesna Zmijanac nedavno je raskinula četvorogodišnju vezu sa Željkom Rstićem zboog njegove preljube. Iako je u medijima izjavljivao kako je srećan u novoj vezi sa voditeljkom Tamarom Tojmirom, biznismen na sve načine pokušava da se pomiri sa pevačicom koju navodno još uvek voli.
7. septembar 2014. 11:39
Vesna Zmijanac je nedavno okončala vezu sa Željkom Rstićem zbog njegove preljube sa voditeljkom Tamarom Stojmirov, međutim bivši dečko sada optužuje pevačicu da mu duguje pare.
28. avgust 2014. 23:48
Vesna Zmijanac je nedavno okončala vezu sa Željkom Rstićem zbog njegove preljube sa voditeljkom Tamarom Stojmirov, međutim, brzo ga je prebolela i navodno već ima novog partnera.
26. avgust 2014. 10:41

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus