x
Region
Sindi Models izvadila silikone (Foto)
22. april 2012. 20:09
Ivana Stamenković, poznatija kao Sindi Models, ako je suditi po fotografiji, više nije sinonim za velike grudi.


Muškarci su uzdisali za njenim bujnim "peticama", kojima je žarila i palila devedesetih godina a devojke pokušavale da je kopiraju, stavljajući razne dodatke u svoje brushaltere.Sindino poprsje sada, nakon petnaestak godina, izgleda malo drugačije. Haljina koju je obukla bila je pripijena uz telo i mnogi koji su je videli te noći(fotografija je sa dočeka Nove godine) pitali su se gde su nestale najbolje grudi estrade.

"Ne planiram ugradnju slikona, niti planiram da radim bilo kakve korekcije na svojim grudima. Vrlo sam zadovoljna kako sada izgledaju moje grudi, rekla je Sindi" - prenosi Puls.

   
| More    
Otac bivše "modelsice" Ivane Stamenković Sindi, Vojislav, biće glavni svedok na sledećem ročištu povodom optužnice koju je pokrenulo tužilaštvo zbog sumnje da ju je bivši suprug Nikola Pavlovć fizički i psihički maltretirao.
20. avgust 2014. 11:02
Kaskader Uroš Ćertić i pevačica Ivana Stamenković Sindi posle višemesečne veze ostali su u odličnim odnosima. Nakon ljubavi koja se rodila posle rijatilija "Veliki brat" njih dvoje su raskinuli, ali i dalje izlaze zajedno i on joj je velika podrška u borbi za starateljstvom nad ćerkom.
3. avgust 2014. 13:08
Nakon napada na bivšeg supruga, Ivana Stamenković napravila je još jedan skandal, tačnije, besna zbog odluke suda da njena ćerka Petra pripadne Nikoli Pavloviću, na jednoj privatnoj zabavi, pevačica je roštiljskom viljuškom ubola advokata Dragana Krajinovića u rame.
1. avgust 2014. 20:17
Ivana Stamenković Sindi navodno je pre izvesnog vremena fizički nasrnula na svog bivšeg supruga Nikolu Pavlovća dok je držao njihovu ćerkicu Petru u rukama, a ceo događaj zabeležila je sigurnosna kamera koja se nalazi ispred zgarde.
31. jul 2014. 17:19
Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi, izašla je i u nedelju uveče u provod sa bivšim dečkom, kaskaderom Urošem Ćertićem i to na Banging žurku popularnog prestoničkog splava Fristajler.
30. jul 2014. 00:36
Dizajnerka i bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi dočekala je jutro u klubu svojim bivšim dečkom Urošem Ćertićem i sestrom Nevenom Adžemović, pa su odmah počele da kruže glasine o pomirenju, jer, kako kaže ona dobra izreka, stara ljubav zaborava nema.
28. jul 2014. 11:16
Ivana Stamenković Sindi ponovo proživljava pravu dramu, nakon odmora koji je mesec dana provela sa Petrom. Bivša članica grupe Models, ponovo se suočava sa rastankom od svoje mezimice, jer je došao trenutak kada svoju ćerku mora da vrati svom bivšem suprugu Nikoli Pavloviću.
27. jul 2014. 12:08
Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi ponovo je u vezi, a ovog puta sa jednim od čelnika Crvene Zvezde u kome je našla utehu tokom burnog perioda koji se događa u njenom životu dok se bori za starateljstvo nad svojom ćerkom.
23. jul 2014. 14:50
Ivana Stamenković Sindi i njena ćerka Petra već dvadeset dana su na moru u Grčkoj gde koriste svaki trenutak kako bi bile zajedno i uživale u tome što mogu da vreme provode zajedno.
19. jul 2014. 13:56
Ivana Stamenković Sindi jedva je dočekala da dođe vreme koje će provesti sa svojom ćerkicom Petrom, a njih dve su ga iskoristile na najbolji mogući način, odnosno, otišle su na letovanje u Grčku.
18. jul 2014. 12:18

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus