x
Region
Sindi Models izvadila silikone (Foto)
22. april 2012. 20:09
Ivana Stamenković, poznatija kao Sindi Models, ako je suditi po fotografiji, više nije sinonim za velike grudi.


Muškarci su uzdisali za njenim bujnim "peticama", kojima je žarila i palila devedesetih godina a devojke pokušavale da je kopiraju, stavljajući razne dodatke u svoje brushaltere.Sindino poprsje sada, nakon petnaestak godina, izgleda malo drugačije. Haljina koju je obukla bila je pripijena uz telo i mnogi koji su je videli te noći(fotografija je sa dočeka Nove godine) pitali su se gde su nestale najbolje grudi estrade.

"Ne planiram ugradnju slikona, niti planiram da radim bilo kakve korekcije na svojim grudima. Vrlo sam zadovoljna kako sada izgledaju moje grudi, rekla je Sindi" - prenosi Puls.

   
| More    
Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi, izašla je i u nedelju uveče u provod sa bivšim dečkom, kaskaderom Urošem Ćertićem i to na Banging žurku popularnog prestoničkog splava Fristajler.
30. jul 2014. 00:36
Dizajnerka i bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi dočekala je jutro u klubu svojim bivšim dečkom Urošem Ćertićem i sestrom Nevenom Adžemović, pa su odmah počele da kruže glasine o pomirenju, jer, kako kaže ona dobra izreka, stara ljubav zaborava nema.
28. jul 2014. 11:16
Ivana Stamenković Sindi ponovo proživljava pravu dramu, nakon odmora koji je mesec dana provela sa Petrom. Bivša članica grupe Models, ponovo se suočava sa rastankom od svoje mezimice, jer je došao trenutak kada svoju ćerku mora da vrati svom bivšem suprugu Nikoli Pavloviću.
27. jul 2014. 12:08
Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi ponovo je u vezi, a ovog puta sa jednim od čelnika Crvene Zvezde u kome je našla utehu tokom burnog perioda koji se događa u njenom životu dok se bori za starateljstvo nad svojom ćerkom.
23. jul 2014. 14:50
Ivana Stamenković Sindi i njena ćerka Petra već dvadeset dana su na moru u Grčkoj gde koriste svaki trenutak kako bi bile zajedno i uživale u tome što mogu da vreme provode zajedno.
19. jul 2014. 13:56
Ivana Stamenković Sindi jedva je dočekala da dođe vreme koje će provesti sa svojom ćerkicom Petrom, a njih dve su ga iskoristile na najbolji mogući način, odnosno, otišle su na letovanje u Grčku.
18. jul 2014. 12:18
Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi nedavno je izgubila starateljstvo nad ćerkom Petrom i dok se u Beogradu bori sa bivšim suprugom, u Grčkoj je stanje malo drugačije. Pevačica se trudi da zaboravi na sve probleme i uživa sa ćerkom.
14. jul 2014. 10:35
Nakon što je bivši muž Ivane Stamenković Sindi, Nikola Pavlović, optužio manekenku da je odbila da se podvrgne psihijatrijskom pregledu, bivša članica grupe "Models“ dostavila je izveštaj u kojem se navodi da ne postoji nikakav nalog o psihičkom stanju pevačice.
7. jul 2014. 18:40
Ivana Stamenković Sindi juče je u društvu svoje četvorogodišnje ćerke Petre, proslavila svoj 35. rođendan. Posle brojnih tužnih situacija koje je doživela u proteklih par nedelja, manekenka će narednih mesec dana provesti sa svojom mezimicom.
6. jul 2014. 14:42
Bivši suprug Ivane Stamenković Sindi, Nikola Pavlović, nakon tri godine progovorio je o odnosu sa brivšom suprugom, kao i celokupnoj situaciji zbog koje se u poslednje vreme, njegovo ime spominje u novinama.
6. jul 2014. 11:53

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus