x
Region
Sindi Models izvadila silikone (Foto)
22. april 2012. 20:09
Ivana Stamenković, poznatija kao Sindi Models, ako je suditi po fotografiji, više nije sinonim za velike grudi.


Muškarci su uzdisali za njenim bujnim "peticama", kojima je žarila i palila devedesetih godina a devojke pokušavale da je kopiraju, stavljajući razne dodatke u svoje brushaltere.Sindino poprsje sada, nakon petnaestak godina, izgleda malo drugačije. Haljina koju je obukla bila je pripijena uz telo i mnogi koji su je videli te noći(fotografija je sa dočeka Nove godine) pitali su se gde su nestale najbolje grudi estrade.

"Ne planiram ugradnju slikona, niti planiram da radim bilo kakve korekcije na svojim grudima. Vrlo sam zadovoljna kako sada izgledaju moje grudi, rekla je Sindi" - prenosi Puls.

   
| More    
Popularni folk pevač Šako Polumenta i njegov mlađi kolega Nemanja Staletović snimili su spot za duetsku pesmu "Bolje mi je", a glavna ženska uloga u spotu pripala je Ivani Stamenković Sindi.
15. april 2014. 01:34
Ivana Stamenković Sindi, nakon uspešne muzičke karijere koju je ostvarila u grupi Models, odlučila je da se oproba i u ulozi modnog kretora tako što će dizajnirati haljine za maturantkinje.
10. april 2014. 10:37
Ivana Stamenković Sindi priredila je nezaboravnu zabavu povodom 4. rođendana svoje ćerke Petre u jednoj dečijoj igraonici, gde je u društvu dečice i brojne familije organizovala slavlje kome nije prisustvovao Uroš Ćertić.
24. mart 2014. 22:50
Ivana Stamenković Sindi već tri godine otkako se razvela od bivšeg supruga Nikole Pavlovića, ne uspeva da se izbori za starateljstvo nad četvorogodišnjom ćerkom Petrom.
13. mart 2014. 09:15
Bivša članice grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi i kaskader Uroš Ćertić okončali su svoju desetomesečnu vezu.
24. februar 2014. 21:10
Ivana Stamenković i Uroš Ćertić koriste svaku priliku da se dobro zabave, pa su tako  i ovog puta sa svojim fanovima podelili neobičnu fotografiju iz teretane, koja je u prvom trenutku mnoge ostavila bez teksta.
24. februar 2014. 14:40
Uroš Ćertić i Ivana Stamenković Sindi proslavili su sedam meseci svoje veze, koju su započeli po izlasku iz rijalitija Veliki brat, a za ovu priliku kaskader je svoju devojku okitio kristalima vrednim 3.000 evra!
9. decembar 2013. 20:33
Soraja Vučelić i Anastasija Buđić definitivno su se pomirile i zakopale ratne sekire, a svoje prijateljstvo počele da promovišu i po beogradskim kafanama, pa sada i izlaze zajedno.
18. novembar 2013. 20:43
Narodna poslanica Nevena Adžemović se od razlaza s biznismenom Srđanom Adžemović ponovo aktivirala kad su izlasci u pitanju.
26. oktobar 2013. 12:23
Učesnici rijaliti programa koji su se zaljubili tokom ovog TV formata Uroš Ćertić i Ivana Stamenković Sindi, kao i farmeri Stanija Dobrojević i Filip Panajotović gostovali su u emisiji kod Ivane Baltić.
16. septembar 2013. 09:55

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus