Region

Svet

Sindi Models izvadila silikone (Foto)

Ivana Stamenković, poznatija kao Sindi Models, ako je suditi po fotografiji, više nije sinonim za velike grudi.

Sindi Models izvadila silikone (Foto)Muškarci su uzdisali za njenim bujnim "peticama", kojima je žarila i palila devedesetih godina a devojke pokušavale da je kopiraju, stavljajući razne dodatke u svoje brushaltere.Sindino poprsje sada, nakon petnaestak godina, izgleda malo drugačije. Haljina koju je obukla bila je pripijena uz telo i mnogi koji su je videli te noći(fotografija je sa dočeka Nove godine) pitali su se gde su nestale najbolje grudi estrade.

"Ne planiram ugradnju slikona, niti planiram da radim bilo kakve korekcije na svojim grudima. Vrlo sam zadovoljna kako sada izgledaju moje grudi, rekla je Sindi" - prenosi Puls.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Tamara Đurić se udaje? FOTO

Tamara Đurić se udaje? FOTO

Nakon raskida veze sa Aleksandrom Živanovićem, Tamara Đurić ne prestaje da iznenađuje javnost, te je na svom Fejsbuk profilu iznenadila obožavaoce, kada je postavila sliku u venčanici.

Tekstualna vest8. februar 2016

Jelena Kostov menja profesiju!? FOTO

Jelena Kostov menja profesiju!? FOTO

Iako je jedna od najuspešnijih Zvezda Granda, Jelena Kostov je izgleda odlučila da promeni profesiju! Ako je suditi po fotografiji koju je Jelena postavila na svom Instagram profilu, ona neće potpuno promeniti zanimanje, nego će mikrofon zameniti gitarom.

Tekstualna vest8. februar 2016