Najnovije vesti

Upozorenje: Prodaju se falsifikovane ulaznice za Sensation!

Organizatori spektakla "Sensation Innerspace" upozorili su građane da su se na internetu pojavili oglasi u kojima se nude lažne ulaznice za tu žurku. Lažne ulaznice prodaju se po cenama nižim od zvaničnih.

Upozorenje: Prodaju se falsifikovane ulaznice za Sensation!Iako je u međuvremenu došlo do značajnog porasta kursa evra u odnosu na dinar, dinarske cene ulaznica su za sada nepromenjene, kažu organizatori.

Ulaznice za "Sensation Innerspace" iznose 7.000 dinara za regularnu kartu, 14.000 dinara za VIP Deluxe i 21.000 dinara za Sky Deluxe, što je isto kao prošle godine.

Ukoliko ne dođe do stabilizacije kursa dinara, sredinom aprila je moguće usklađivanje dinarske cene ulaznica.

Karte koje se nude ispod navedenih cena i van regularnih kanala prodaje predstavljaju pokušaj obmane.

Regularne ulaznice mogu se kupiti isključivo preko ovlašćenih distributera na Card Servise, Eventim i Gigstix prodajnim mestima, kao i na sajtovima sensation.com, ticket.rs, eventim.rs i gigstix.com.

Spektakl "Sensation Innerspace" održaće se 12. maja u Beogradskoj areni, a među izvođačima su Mr. White, Fede La Grand, Denis Ferer, Daniel Sančez  & Huan Sančez i mnogi drugi.

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti

Komentari

Aca Lukas u Beogradu pevao bez zastave! (Foto)

Aca Lukas u Beogradu pevao bez zastave! (Foto)

Aca Lukas dospeo je u žižu interesovanja domaće javnosti nakon što je u medijima objavljena fotografija sa njegovog nastupa u Mostaru na kojoj je pevač pozira ogrnut hrvatskom zastavom.

Vest sa videom31. oktobar 2014

Region

Svet