x
Region
Vip Survivor Aleks Grdić: Želim seks na Marakani (Foto 18 +)
3. april 2012. 09:29
Hrvatska misica Aleks Grdić pokazala se kao jedna od najintrigantnijih učesnica „VIP Survajvera". U otvorenom intervjuu za Press atraktivna manekenka je otkrila da joj se od saplemenika iz ekstremnog rijalitija najviše dopao srpski političar Marko Karadžić i da joj je neostvarena želja da vodi ljubav na javnom mestu.


"Nemam ništa protiv vođenja ljubavi na javnom mestu, a posebno sam slaba na fudbalske stadione. S obzirom na to da volim Beograd, ne bih se libila da to uradim na „Marakani"!

Da li bi vodila ljubav pred kamerama u „Survajveru" da ti se ukazala prilika za to?"Pre pet godina ne bih bila za to, ali sada sam zrelija i mislim da se ne bih protivila. Pristajem na poljupce, a ono posle toga... Pa, ne znam, možda milionski auditorijum ne mora da vidi baš sve" - kaže Aleks za Press.

Iako si se u javnosti obnaživala, u „Survajveru" nisi pratila ostale učesnice koje su se često skidale u toples. Zašto?

"Tačno je da nemam problem sa obnaživanjem, znate da sam se slikala za „Plejboj". Međutim, prvih 10 dana u Kostariki se nisam osećala dobro, trebalo mi je dosta vremena da se naviknem i stvarno mi nije bilo do skidanja".

Ko je najseksepilniji učesnik „Survajvera"?

"Definitivno vaš Marko Karadžić. Spontan je, zabavan i ima divne stavove. On mi je ulepšavao dane koji su u Kostariki zaista bili teški."

   
| More    
Ava Karabatić bila je specijalni gost u popularnoj hrvatskoj emisiji “Sport nedeljom”, gde je govorila o tome koji joj se svetski fudbaleri dopadaju.
28. oktobar 2012. 18:02
Na snimanju nove emisije "Đavolja večera", hrvatska starleta i učesnica "Survivora" Ava Karabatić je napravila svojevrstan skandal.
14. septembar 2012. 21:07
Maneken Vladimir Vuksanović nedavno je dobio novac za pobedu u "VIP Survajver"-u , a deo novca je odlučio da potroši na svoju lepšu polovinu.
13. septembar 2012. 21:31
Bivša učesnica rijaliti programa "Survivor", hrvatska starleta Ava Karabatić, gde god da se pojavi ostavlja bez daha. Da li svojom pojavom ili ponašanjem koje je u najmanju ruku opušteno, ne znamo, ali je sigurno da privlači pažnju.
10. septembar 2012. 12:47
Hrvatska starleta, učesnica ovogodišnjeg rijalitija "Surviver" dobila je svoju prvu ulogu, čime je ostvarila veliki san. Naime, dobila je ulogu u predstavi u kojoj će glumiti madam.
5. septembar 2012. 18:24
Aleksandar Krajišnik , pobednik druge sezone ekstremnog rijalitija „Survajver Srbija 2010“, uhapšen je juče na području Bratunca nakon što je na benzinskoj pumpi „Hercegovina oil“ u Konjević Polju ukrao 120 litara evrodizela.
30. avgust 2012. 16:07
Učesnica „VIP Survajvera“ i pevačica Martina Vrbos rešila je da ostavi crnogorskog biznismena albanskog porekla Alberta Camaja, a usput i da smrša sedam kilograma.
27. avgust 2012. 12:27
Učesnik ovogodišnjeg rijalitija "VIP Survivor", rukometaš Ognjen Kajganić koji će uskoro napuniti 36 godina, po svemu sudeći ne gubi vreme.
18. avgust 2012. 10:21
Rukometaš Ognjen Kajganić i hrvatska manekenka Aleksandra Grdić po svim su izgledima bili u kratkoj vezi po završetku rijalitija "VIP Survivor".
16. avgust 2012. 19:55
Maneken Nikola Šoć otkrivo je u intervjuu da je okončao romansu sa studentkinjom ekonomije Ivanom Micevskom
16. jul 2012. 17:00

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus