Region

Svet

Vip Survivor Aleks Grdić: Želim seks na Marakani (Foto 18 +)

Hrvatska misica Aleks Grdić pokazala se kao jedna od najintrigantnijih učesnica „VIP Survajvera". U otvorenom intervjuu za Press atraktivna manekenka je otkrila da joj se od saplemenika iz ekstremnog rijalitija najviše dopao srpski političar Marko Karadžić i da joj je neostvarena želja da vodi ljubav na javnom mestu.

Vip Survivor Aleks Grdić: Želim seks na Marakani (Foto 18 +)"Nemam ništa protiv vođenja ljubavi na javnom mestu, a posebno sam slaba na fudbalske stadione. S obzirom na to da volim Beograd, ne bih se libila da to uradim na „Marakani"!

Da li bi vodila ljubav pred kamerama u „Survajveru" da ti se ukazala prilika za to?"Pre pet godina ne bih bila za to, ali sada sam zrelija i mislim da se ne bih protivila. Pristajem na poljupce, a ono posle toga... Pa, ne znam, možda milionski auditorijum ne mora da vidi baš sve" - kaže Aleks za Press.

Iako si se u javnosti obnaživala, u „Survajveru" nisi pratila ostale učesnice koje su se često skidale u toples. Zašto?

"Tačno je da nemam problem sa obnaživanjem, znate da sam se slikala za „Plejboj". Međutim, prvih 10 dana u Kostariki se nisam osećala dobro, trebalo mi je dosta vremena da se naviknem i stvarno mi nije bilo do skidanja".

Ko je najseksepilniji učesnik „Survajvera"?

"Definitivno vaš Marko Karadžić. Spontan je, zabavan i ima divne stavove. On mi je ulepšavao dane koji su u Kostariki zaista bili teški."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Ana Ivanović trudna? FOTO

Ana Ivanović trudna? FOTO

Ana Ivanović nakon ispadanja sa Masters turnira u Španiji, uživa u zajedničkim trenucima sa svojim verenikom Bastijanom Švajnštajgerom, a nakon što su se pojavile fotografije romantične šetnje i večere, povele su se spekulacije da je trudna.

Tekstualna vest3. maj 2016

Ovako Jelena Karleuša ćerkama objašnjava šta je Bog!

Ovako Jelena Karleuša ćerkama objašnjava šta je Bog!

Poznato je da se Jelena Karleuša već godinama izjašnjava kao ateista, te d aza nju praznici ne predstavljaju ništa posebno, a tako očigledno vaspitava i svoje ćerkice, te im na raznorazna pitanja vezana za veru da je pomalo čudna objašnjenja.

Tekstualna vest3. maj 2016