Vip Survivor Aleks Grdić: Želim seks na Marakani (Foto 18 +)

Hrvatska misica Aleks Grdić pokazala se kao jedna od najintrigantnijih učesnica „VIP Survajvera". U otvorenom intervjuu za Press atraktivna manekenka je otkrila da joj se od saplemenika iz ekstremnog rijalitija najviše dopao srpski političar Marko Karadžić i da joj je neostvarena želja da vodi ljubav na javnom mestu.

Vip Survivor Aleks Grdić: Želim seks na Marakani (Foto 18 +)"Nemam ništa protiv vođenja ljubavi na javnom mestu, a posebno sam slaba na fudbalske stadione. S obzirom na to da volim Beograd, ne bih se libila da to uradim na „Marakani"!

Da li bi vodila ljubav pred kamerama u „Survajveru" da ti se ukazala prilika za to?"Pre pet godina ne bih bila za to, ali sada sam zrelija i mislim da se ne bih protivila. Pristajem na poljupce, a ono posle toga... Pa, ne znam, možda milionski auditorijum ne mora da vidi baš sve" - kaže Aleks za Press.

Iako si se u javnosti obnaživala, u „Survajveru" nisi pratila ostale učesnice koje su se često skidale u toples. Zašto?

"Tačno je da nemam problem sa obnaživanjem, znate da sam se slikala za „Plejboj". Međutim, prvih 10 dana u Kostariki se nisam osećala dobro, trebalo mi je dosta vremena da se naviknem i stvarno mi nije bilo do skidanja".

Ko je najseksepilniji učesnik „Survajvera"?

"Definitivno vaš Marko Karadžić. Spontan je, zabavan i ima divne stavove. On mi je ulepšavao dane koji su u Kostariki zaista bili teški."

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Udala se Kristina Bekvalac! VIDEO

Udala se Kristina Bekvalac! VIDEO

Sestra popularne pevačice Nataše Bekvalac, Kristina Bekvalac, venčala se danas sa bivšim mužem, arhitektom Ivom Maritnovićem.

Tekstualna vest2. septembar 2015

Region

Svet