Enrike Iglesias pevao, Kejt Mos ga gadjala hranom

Manekenka Kejt Mos prošle nedelje bila je gošća na rođendanskoj zabavi Sir Filipa Grina u Meksiku. Na zabavi je pevao Enrike Iglesias, a tokom pesme "Hero" odlučio je da pokaže svoju privrženost prema poznatoj manekenki.

Enrike Iglesias pevao, Kejt Mos ga gadjala hranomOna mu je odbrusila: "Daj od*ebi od mene". Ipak, Enrike nije odustajao: "Kejt Moss, nekad sam bio ludo zaljubljen u tebe kad sam bio dete, budi dobra. Imao sam tvoj poster na zidu".

Ipak, Kejt to nije smatrala šarmantnim pa ga je gađala pecivima i pokušala da polije vodom. "Nije mogla da veruje kako je jadan i bukvalno nije mogla da prestane da se smeje. Njen smeh je odjekivao celim prostorom, a ljudi su je gledali otvorenih usta i nisu mogli da poveruju da na njega baca sve što joj dopadne pod ruku", ispričao je jedan od gostiju i dodao kako se i Enrike smejao.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Orlando Blum stigao u Beograd! VIDEO

Orlando Blum stigao u Beograd! VIDEO

Holivudski glumac, Orlando Blum stigao je na beogradski aerodrom u ranim jutarnjim časovima pravo iz Makedonije, gde je posetio sirijske migrante.

Tekstualna vest1. oktobar 2015

Razvode se Bijons i Džej Zi?!

Razvode se Bijons i Džej Zi?!

Važili su za jedan od najskaldnijih parova, ali izgleda da je njihovoj romansi došao kraj! Bijons i Džej Zi se razvode?!

Tekstualna vest11. septembar 2015

Svet

Region