x
Svet
Enrike Iglesias pevao, Kejt Mos ga gadjala hranom
26. mart 2012. 13:21
Manekenka Kejt Mos prošle nedelje bila je gošća na rođendanskoj zabavi Sir Filipa Grina u Meksiku. Na zabavi je pevao Enrike Iglesias, a tokom pesme "Hero" odlučio je da pokaže svoju privrženost prema poznatoj manekenki.


Ona mu je odbrusila: "Daj od*ebi od mene". Ipak, Enrike nije odustajao: "Kejt Moss, nekad sam bio ludo zaljubljen u tebe kad sam bio dete, budi dobra. Imao sam tvoj poster na zidu".

Ipak, Kejt to nije smatrala šarmantnim pa ga je gađala pecivima i pokušala da polije vodom. "Nije mogla da veruje kako je jadan i bukvalno nije mogla da prestane da se smeje. Njen smeh je odjekivao celim prostorom, a ljudi su je gledali otvorenih usta i nisu mogli da poveruju da na njega baca sve što joj dopadne pod ruku", ispričao je jedan od gostiju i dodao kako se i Enrike smejao.

   
| More    
Kejt Mos pojavila se pijana na aerodromu u turskom letovalištu Bodrum, odakle je letela za London. Slavna manekenka pokušala je da se čekira bez avionske karte, ali joj to u prvom trenutku nije pošlo za rukom.
30. jul 2014. 18:07
I pre četiri godine, kada su snimili hot spot za njegovu pesmu "Heartbreak", Enrike Iglesijas i Nikol Šerzinger ne prestaju da izazivaju svojim vrućim nastupima, pa su neverovatnu hemiju pokazali i na festivalu Isle of MTV na Malti.
27. jun 2014. 15:58
Pevač Enrike Iglesijas je obradovao žene širom planete kada je u jednoj emisiji izjavio da će se, ako Španija pobedi na Svetskom prvenstvu koje se odigrava u Brazilu, skinuti go i pevati svoju pesmu "Hero".
6. april 2014. 14:50
Iako su Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova već dvanaest godina u vezi, Enrikeov otac Hulio je veoma tužan jer nije imao priliku da upozna izabranicu njegovog sina.
28. mart 2014. 13:01
Enrike Iglesijas nedavno je u jednom intervju progovorio o svojim seksualnim navikama i otkrio da voli grublji seks, ali da alkohol ume jako loše da utiče na njega, pa mu muškost ponekad i zakaže.
19. mart 2014. 23:26
Latino zvezda Enrike Iglesijas je izjavio da iako je dvanaest godina sa slavnom ruskom teniserkom Anom Kurnjikovom nema nameru da se ženi, jer kako navodi ne vidi svrhu takve odluke.
17. mart 2014. 13:05
Enrike Iglesias u intervjuu za američke medije otkrio je o sebi možda čak i malo više no što možemo da podnesemo. Naravno, ukoliko uopšte i želimo da zadržimo tu sliku španskog pevača kao neprikosnovenog latino zavodnika.
6. januar 2014. 12:44
Poslednja u nizu poznata ličnost koja se upisala na listu Plejbojevih zečica jeste britanska manekenka Kejt Mos, koja će se naći na naslovnici najpoznatijeg magazina "za muškarce" na svetu.
18. novembar 2013. 10:39
Popularni bivši par Džoni Dep i Kejt Mos ponovo će se pojaviti zajedno, i to na snimanju spota za pesmu "Queenie eye", Pola Makartnija.
15. oktobar 2013. 11:27
Prema pisanjima američkih medija veza latino zavodnika Enrikea Iglesijasa i jedne od najlepših teniserki sveta Ane Kurnjikove okončana je posle dvanaest godina.
3. oktobar 2013. 12:20

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus