Enrike Iglesias pevao, Kejt Mos ga gadjala hranom

Manekenka Kejt Mos prošle nedelje bila je gošća na rođendanskoj zabavi Sir Filipa Grina u Meksiku. Na zabavi je pevao Enrike Iglesias, a tokom pesme "Hero" odlučio je da pokaže svoju privrženost prema poznatoj manekenki.

Enrike Iglesias pevao, Kejt Mos ga gadjala hranomOna mu je odbrusila: "Daj od*ebi od mene". Ipak, Enrike nije odustajao: "Kejt Moss, nekad sam bio ludo zaljubljen u tebe kad sam bio dete, budi dobra. Imao sam tvoj poster na zidu".

Ipak, Kejt to nije smatrala šarmantnim pa ga je gađala pecivima i pokušala da polije vodom. "Nije mogla da veruje kako je jadan i bukvalno nije mogla da prestane da se smeje. Njen smeh je odjekivao celim prostorom, a ljudi su je gledali otvorenih usta i nisu mogli da poveruju da na njega baca sve što joj dopadne pod ruku", ispričao je jedan od gostiju i dodao kako se i Enrike smejao.

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Kim Kardašijan prestala sa kopiranjem Jelene Karleuše? FOTO

Kim Kardašijan prestala sa kopiranjem Jelene Karleuše? FOTO

Svetski mediji poslednjih meseci tražili su našu popularnu pevačicu Jelenu Karleušu, kao i njene forografije kako bi saznali da li svetski poznata starleta Kim Kardašijan nju kopira. Jelena se tih dana našla na mnogim naslovnicama svetskih medija zajedno za Kim!

Tekstualna vest23. april 2015

Madona ometala glumce na sceni i bila kažnjena!

Madona ometala glumce na sceni i bila kažnjena!

Popularna svetska zvezda Madona, u toku mjuzikla, kucala je poruke na svom mobilnom telefonom i time ometala glumce. Iako je bila opomenuta od strane reditelja, ona je nastavila pa je na kraju dobila zabranu!

Tekstualna vest21. april 2015

Svet

Region