Vitni Hjuston i Bobi Kristina imale istog dilera

Kokain i marihuanu pokojnoj pevačici Vitni Hjuston i njenoj ćerki Bobi Kristini nabavljao je krupni tamnoputi muškarac koga su zvali Džej. Drogu im je dostavljao u njihovu kuću u Hjustonu.

Vitni Hjuston i Bobi Kristina imale istog dileraVitni Hjuston intenzivno se drogirala poslednjih šest meseci. Drogu nikad nije sama nabavljala nego je po “pošiljku” slala prijatelja. Dilera su najčešće zvali uveče, a robu su plaćali krupnim novčanicama koje su nosili u papirnatoj smeđoj kesici.

Vitni nije znala da od istog dilera drogu nabavlja i njena ćerka Bobi Kristina. Za razliku od majke koja je bila zavisna od kokaina, Bobi je od njega naručivala marihuanu i alkohol.

Problematična tinejdžerka pre četiri godine završila je na psihijatriji nakon što je majku, posle žestoke svađe, pokušala da ubode nožem. 
Potom je pokušala samoubistvo prerezavši vene. Nedavno je njen dugogodišnji dečko rekao kako mu je teško bilo da kontroliše Bobino drogiranje jer joj je majka davala 10 000 dolara nedeljno, a ona je novac trošila na provode.

"Video sam je kako je sa prijateljima u dva dana pošmrkala 3,5 grama kokaina" - rekao je dečko.

Bobi je uvek tvrdila da nema problema sa drogom. Nakon što je američki časopis National Enquirer objavio fotografiju na kojoj navodno šmrče kokain, na Twitteru je napisala kako je samo zavisna od životu, a ne od narkotika.

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Sestra Kim Kardašijan u toplesu! FOTO

Sestra Kim Kardašijan u toplesu! FOTO

Polu sestra popularne starlete Kim Kardašijan postala je miljenica popularnih modnih kritičara i dizajnera. Atraktivna Kendal slikala se za časopis GQ u toplesu, ali je rukama sakrila grudi!

Tekstualna vest16. april 2015

Džastin Timberlejk postao tata!

Džastin Timberlejk postao tata!

Poznati pevač Džastin Timberlejk i glumica Džesika Bil dobili su u subotu prvo dete. Ovaj američki bračni bar dobio je sina Sajlasa Rendala, preneli su američki mediji.

Tekstualna vest13. april 2015

Svet

Region