x
Svet
Vitni Hjuston i Bobi Kristina imale istog dilera
10. mart 2012. 12:36
Kokain i marihuanu pokojnoj pevačici Vitni Hjuston i njenoj ćerki Bobi Kristini nabavljao je krupni tamnoputi muškarac koga su zvali Džej. Drogu im je dostavljao u njihovu kuću u Hjustonu.


Vitni Hjuston intenzivno se drogirala poslednjih šest meseci. Drogu nikad nije sama nabavljala nego je po “pošiljku” slala prijatelja. Dilera su najčešće zvali uveče, a robu su plaćali krupnim novčanicama koje su nosili u papirnatoj smeđoj kesici.

Vitni nije znala da od istog dilera drogu nabavlja i njena ćerka Bobi Kristina. Za razliku od majke koja je bila zavisna od kokaina, Bobi je od njega naručivala marihuanu i alkohol.

Problematična tinejdžerka pre četiri godine završila je na psihijatriji nakon što je majku, posle žestoke svađe, pokušala da ubode nožem. 
Potom je pokušala samoubistvo prerezavši vene. Nedavno je njen dugogodišnji dečko rekao kako mu je teško bilo da kontroliše Bobino drogiranje jer joj je majka davala 10 000 dolara nedeljno, a ona je novac trošila na provode.

"Video sam je kako je sa prijateljima u dva dana pošmrkala 3,5 grama kokaina" - rekao je dečko.

Bobi je uvek tvrdila da nema problema sa drogom. Nakon što je američki časopis National Enquirer objavio fotografiju na kojoj navodno šmrče kokain, na Twitteru je napisala kako je samo zavisna od životu, a ne od narkotika.

   
| More    
Posthumni album pod nazivom "Whitney Houston Live: Her Greatest Performances"  muzičke dive Vitni Hjuston, biće objavljen 11. novembra, a na njemu će se naći snimcima prvog i poslednjeg nastupa uživo pokojne pevačice.
16. septembar 2014. 20:20
Ćerka legendarne pevačice Vitni Hjuston Bobi Kristina Braun udala se za Nika Gordona, momka sa kojim je odrasla, a koji je u njihovoj kući živeo kao usvojeni sin Vitni Hjuston.
10. januar 2014. 14:59
Na nadgrobnom spomeniku nezaboravne američke pevačice Vitni Hjuston koji je postavljen prošle sedmice u Nju Džersiju ispisan je stih pesme koja ju je učinila slavnom "I Will Always Love You".
16. jul 2013. 10:49
Dosijei američkog Federalnog istražnog biroa koji su objavljeni na internetu o preminuloj pop pevačici Vitni Hjuston pokazuju pisma opsesivnih fanova, kao i pokušaje ucene.
7. mart 2013. 14:22
Danas se navršava godinu dana od kako je ovaj svet napustila pevačica anđeoskog glasa.
11. februar 2013. 15:49
Balada pevačice Vitni Hjuston "I Will Always Love You" proglašena je za najpopularniju ljubavnu pesmu u anketi koja je sprovedena u SAD.
8. februar 2013. 16:58
Vitni Hjuston ubili su zbog duga od milion i po dolara narko dileri, a novi snimci kontrolnih kamera to i potvrđuju.
27. decembar 2012. 12:52
Posthumni rad Vitni Hjuston polako se pojavljuje i na internetu.
7. novembar 2012. 21:01
Svet je obletela vest da je Bobi Kristina doživela saobraćajnu nezgodu u Džordžiji. Udes je izazvao njen dečko Nik Gordon, a njegov crni "Camaro" je teško oštećen.
28. septembar 2012. 13:21
Bez obzira na festivalski naziv film "Sparkle" ulazi u bioskope osenčen tugom jer je ovo poslednje izdanje Vitni Hjuston, koja je umrla tri meseca nakon što je snimila ulogu.
17. avgust 2012. 12:56

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus