x
Svet
Bred Pit je započeo karijeru ulogom sina Milene Dravić (Video)
17. februar 2012. 13:44
Milena Dravić, Gorica Popović i reditelj Božidar Nikolić imaju samo reči hvale za svog kolegu Breda Pita s kojim su 1988. godine snimali film "Tamna strana sunca".


Pre 24. godine, mladi Bred Pit glumio je sina Milene Dravić u filmu koji se snimao na jadranskoj obali. Nakon što je Božidar Nikolić na kastingu odabrao baš Breda, današnji holivudski glumac se bacio na snimanje svog prvog pravog filma.

Bred je skakao od sreće nakon što je dobio ulogu. Iako je jednu od uloga odigrala i Sonja Savić, tada najseksipilnija glumica bivše Jugoslavije, Bred je odoleo njenim čarima. I ne samo njenim, nego i čarima drugih devojka kako je Gorica Popović izjavila:

"Jurile su ga Nemice, koje su letovale u Crnoj Gori! Pamtim ga kao simpatičnog, jednostavnog dečka i velikog profesionalca, koji je uvijek na vreme dolazio na snimanje. Kada je došao u Budvu, čini mi se da nije bio najsigurniji gde je došao. On se tek kasnije opustio i postao druželjubiv pa zato ništa nije nagoveštavalo da će postati takva zvezda.

Milena Dravić je imala sledeći komentar:

"Sećam se da sam ja, kao njegova majka, u filmu imala neki psihički problem. S njim je tada glumila još jedna američka glumica, ali ona kasnije nije ništa postigla u svetu glume, dok je taj simpatičan dečak postao zvezda Holivuda".

Boža Nikolić pamti da je Bred Pit bio oduševljen Kotorom, pre svega Perastom, i da je govorio da će kad tad kupiti kuću u Crnoj Gori".


   
| More    
Bred Pit i Anđelina Džoli iako ne žele da otkriju datum venčanja, uveliko prave planove za veliki dan, koji sa nestrpljenjem iščekuje ceo svet. Slavni holivudski par izrazio je želju da im na njihovoj svadbi pevaju Bijonse i Džej Zi, jer njihova deca obožavaju pesme slavnog muzičkog para.
13. avgust 2014. 20:44
Bred Pit snimio je novi film Bes (Fury) koji ove jeseni dolazi u bioskope. Radnja ove ratne priče sme­štena je u ratnu 1945, a glavna uloga pripala je upravo holivudskoj zvezdi.
31. jul 2014. 18:33
Reditelj Boža Nikolić, koji je otkrio Breda Pita angažujući ga u svom filmu iz 1987. godine "Tamna strana sunca", kaže da je slavni glumac planirao da kupu kuću u Crnoj Gori, ali je od toga odustao zbog nastrljivih paparaca.
23. jul 2014. 11:48
Holivudska zvezda Anđelina Džoli režiraće dramu "By the sea" u kojoj i sama glumi, i to zajedno sa svojim suprugo, takođe holivduskim glumcem Bredom Pitom.
20. jul 2014. 15:02
Anđelina Džoli važi za jednu od najhumanijih žena u svetu, ali njena prošlost nije ni malo lepa. Poznata glumica, godinama se borila sa drogom, a nedavno su se pojavile i fotografije koje bi mogle potpuno da unište i ponize njenog supruga, Breda Pita.
3. jul 2014. 20:57
Novi film Breda Pita "Bes" (Fury) dolazi eskluzivno iz distributerske kuće Blitz Film i Video, a u našim će se bioskopima prikazivati već od jeseni.
1. jul 2014. 13:45
Bred Pit godinama je važio za najpoželjnijeg muškarca, a prema novim istraživanjima Džastin Timberlejk uspeo je da holivudskog glumca svrgne sa trona. U anketi koju je sproveo jedan američki časopis, pevač je odneo ubedljivu pobedu.
8. jun 2014. 14:39
Anđelina Džoli se polako miri sa činjenicom da njena deca odrastaju, a posebno joj je simpatično to što njen sin Medoks ima devojku, pa je glumica ponosna na njega.
30. maj 2014. 18:13
Bred Pit je na premijeri filma svoje supruge Anđeline Džoli "Maleficent" mirno potpisivao autograme na crvenom tepihu, sve dok u jednom trenutku Vitalii Sediuk nije preskočio ogradu i nasrnuo na slavnog glumca.
29. maj 2014. 12:33
Holivudska glumica Anđelina Džoli je danas donirala 50.000 dolara u ime DŽoli-Pit fondacije, a preko američkog Crvenog krsta za pomoć ugroženima u polavi koja je zadesila Srbiju i okolne države.
21. maj 2014. 22:52

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus