x
Svet
Bred Pit je započeo karijeru ulogom sina Milene Dravić (Video)
17. februar 2012. 13:44
Milena Dravić, Gorica Popović i reditelj Božidar Nikolić imaju samo reči hvale za svog kolegu Breda Pita s kojim su 1988. godine snimali film "Tamna strana sunca".


Pre 24. godine, mladi Bred Pit glumio je sina Milene Dravić u filmu koji se snimao na jadranskoj obali. Nakon što je Božidar Nikolić na kastingu odabrao baš Breda, današnji holivudski glumac se bacio na snimanje svog prvog pravog filma.

Bred je skakao od sreće nakon što je dobio ulogu. Iako je jednu od uloga odigrala i Sonja Savić, tada najseksipilnija glumica bivše Jugoslavije, Bred je odoleo njenim čarima. I ne samo njenim, nego i čarima drugih devojka kako je Gorica Popović izjavila:

"Jurile su ga Nemice, koje su letovale u Crnoj Gori! Pamtim ga kao simpatičnog, jednostavnog dečka i velikog profesionalca, koji je uvijek na vreme dolazio na snimanje. Kada je došao u Budvu, čini mi se da nije bio najsigurniji gde je došao. On se tek kasnije opustio i postao druželjubiv pa zato ništa nije nagoveštavalo da će postati takva zvezda.

Milena Dravić je imala sledeći komentar:

"Sećam se da sam ja, kao njegova majka, u filmu imala neki psihički problem. S njim je tada glumila još jedna američka glumica, ali ona kasnije nije ništa postigla u svetu glume, dok je taj simpatičan dečak postao zvezda Holivuda".

Boža Nikolić pamti da je Bred Pit bio oduševljen Kotorom, pre svega Perastom, i da je govorio da će kad tad kupiti kuću u Crnoj Gori".


   
| More    
Holivudska glumica Anđelina Džoli je otkrila da voli najviše na svetu da posmatra svog izabranika Breda Pita kako se igra i čuva njihovo šestoro dece. Ona je takođe izjavila da joj se materinski instinkt rodio tek pošto je stupila u vezu sa Bredom.
15. april 2014. 22:42
Bred Pit i Anđelina Džoli se smatraju uzvišenim ličnostima, barem što se slavnih parova tiče. Ali izvor blizak njima je otkrio da ovaj par nije toliko savršen kao što se isprva činilo.
13. april 2014. 14:44
Bred Pit i Anđelina Džoli su odlučili da malo pobegnu od svakodnevnice i predah pronađu u romantičnom vikendu, jer ma kolliko roditeljstvo može da bude lepo ponekad je potrebno uzeti mali odmor samo za dvoje.
7. april 2014. 15:21
Bred Pit i Anđelina Džoli iako svoje planove oko venčanja drže u tajnosti, odlučili su da pre svadbe urade još jednu stvar. Slavni holivudski par rešio je da uradi identične tetovaže kojim će obeležiti najbitniji dan u njihovom životu.
1. april 2014. 16:50
Nisu svi poznati oduvek bili poznati. Neki od njih su morali prilično da se potrude da bi stigli tu gde jesu. Ako ste se ikad zapitali kako su izgledale prve audicije svetskih glumaca ovo je pravi trenutak da saznate.
26. mart 2014. 13:53
Američka glumica Anđelina Džoli očajnički pokušava da obnovi saradnju sa glumcem Džaredom Letom, i to svom suprugu Bredu Pitu iza leđa, koji je, pošto je saznao vest, postao prilično očajan i ljubomoran.
25. mart 2014. 14:40
Iako je dodela Oskara jedna od najglamuroznijih večeri u Holivudu, to nije sprečilo Breda Pita i ostalu poznatu ekipu da navale na punomasnu picu, "s nogu".
3. mart 2014. 12:27
Holivudski tandem Anđelina Džoli i Bred Pit, koji ujedno važe za jedan od najuspešnijih i najlepših parova, prošetao je sinoć na dodeli BAFTA nagrada u Londonu u istoj odevnoj kombinaciji.
17. februar 2014. 11:32
Jedan od najpopularnijih holivudskih parova, Bred Pit i Anđelina Džoli odlučili su da se presele u Johanesburg, jer Bred u ovim krajevima treba da snima novi film, zajedno sa kolegom Džordžem Klunijem.
2. februar 2014. 21:47
Lupita Najongo svakako je najveće glumačko iznenađenje protekle godine, pre svega zahvaljujući filmu "12 godina ropstva". Međutim, ona je iznenađenje i za Anđelinu Džoli, i to neprijatno, jer sumnja da je njen voljeni Bred Pit bacio oko na lepu Kenijku.
31. januar 2014. 23:39

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus