Svet

Region

Anđelina Džoli: Neću u Beograd jer nisam dobrodošla (Video)

Anđelina Džoli i Bred Pit su ranije danas stigli u Sarajevo, a povod je premijera "U zemlji krvi i meda", filma koji je razbuktao strasti na Balkanu.

Anđelina Džoli: Neću u Beograd jer nisam dobrodošla (Video)Povodom premijere održana je i konferencija za novinare, a na pitanje novinara da li će ići u Beograd na premijeru, odgovorila je sledeće:

"Ne plašim se za svoju bezbednost, ali smatram da trenutak nije najbolji. Oseća se agresivnost i netrpeljivost u srpskim medijima. Mislim da ljudi u Srbiji neće moći jasno da vide poruku filma. Ukoliko dođem u Beograd, to će rasplamsati strasti. Ne osećam se dobrodošlom u ovom trenutku", navela je Anđelina, ali je izrazila želju da jednog dana poseti glavni grad Srbije, pogotovo zbog članova ekipe iz Srbije koje je upoznala na snimanju filma kao i upoznavanja sa predsednikom Tadićem, jer Anđa voli da upoznaje političare koji vode zemlju koju je posetila.

Istakla je da se nada kako će i publika u Srbiji i Republici Srpskoj odlučiti da pogledaju film i shvate kako je "reč isključivo o umetnosti".
Autor: S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus


>