Region

Svet

Region

Brus Vilis tajno posetio Beograd kako bi snimio probne scene

Holivudska zvezda Brus Vilis nedavno je u strogoj tajnosti posetio Beograd, gde je s producentima akcione franšize "Umri muški“ posetio neke od lokacija na kojima će se u narednim mesecima snimati peti nastavak avantura detektiva Džona Meklejna.

Brus Vilis tajno posetio Beograd kako bi snimio probne sceneKako „Blic“ saznaje, Vilis je u srpskoj prestonici boravio svega nekoliko dana, a njegova poseta je držana u najvećoj tajnosti. Glumac je u Srbiju došao kako bi uradio neka probna snimanja, a jedna od lokacija koju je obišao je i deo oko Glavne železničke stanice.

Mediji su ranije izveštavali da će neke od scena petog nastavka „Umri muški“ biti snimane u Centralnom zatvoru, ali su producenti zainteresovani i za druge lokacije.

Naime, ekipa filma za svoje potrebe planira da na nekoliko dana zatvori Glavnu železničku stanicu i okolne ulice kako bi se snimanje odigravalo neometano, ali im je za to potrebna dozvola gradskih vlasti, koju zasad nisu dobili jer je u pitanju deo grada s najprometnijom saobraćajnicom, te se i dalje vode pregovori o načinu na koji im može biti omogućeno snimanje.

Ono što je izvesno jeste da će Brus Vilis, koji se i proslavio u ulozi policajca koji ne voli da sledi pravila službe Džona Meklejna,

ponovo vratiti u Beograd kada na red dođu scene predviđene za snimanje u našoj zemlji.

Vilis se nakon posete Beogradu vratio u Sofiju, gde je završio snimanje još jednog akcionog filma "Plaćenici 2“, a zatim je krenuo put Budimpešte, gde je početkom meseca započelo snimanje "Umri muški 5“.
 
Najveći broj scena biće urađen u centralnom delu Budimpešte, koja bi, kao i Beograd, trebalo da dočara gradove Rusije, u kojoj je smeštena radnja novog filma. 

Zaplet počinje onog trenutka kada osramoćeni ruski general počne da kuje zaveru s namerom da izvrši atentnat na američkog predsednika za vreme njegove posete Rusiji.

Kako se šuška, ulogu glavnog negativca će imati Patrik Stjuart, najpoznatiji po ulogama u trilogiji „X Men“ i u „Zvezdanim stazama“, gde je igrao kapetana Pikarda.

Brus Vilis je nedavno otkrio da se nada da će po završetku snimanja petog uslediti i šesti deo „Umri muški“, nakon čega će se definitivno oprostiti od lika Džona Meklejna.

U svakom slučaju, premijera filma čiji je radni naslov „A Good Day To Die Hard“ već je zakazana za 14. februar 2013. godine. Pored Vilisa, kako piše holivudska štampa, u novom nastavku filmu igraće i Patrik Stjuart, i to kao glavni negativac - ruski general.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>