Region

Svet

Region

Montevideo, Bog te video kao serija na RTS-u (Video)

Televizijska serija “Motevideo, Bog te video” reditelja Dragana Bjelogrlića prikazivaće se u januaru i februaru naredne godine na prvom programu RTS-a. Danas je potpisan ugovor o saradnji RTS- a i produkcijske kuće “Intermedia Network” koja stoji iza filma Dragana Bjelogrlića.

Montevideo, Bog te video kao serija na RTS-u (Video)"Smatram da je pun pogodak što će serija i film “Montevideo, Bog te video” biti prikazani na RTS-u"  – izjavio je urednik kulturno-obrazovanog programa RTS-a Miodrag Zupanc.

Reditelj fima Dragan Bjelogrlić očekuje da će se serija od 24 epizode koje će biti podeljene u dve sezone nadmašiti uspehe svih serija koje su do sada prikazivane na nacionalnoj televiziji.

"Ovo je logičan i lep sled života filma i serije “Montevideo” i nije bilo sumnje da će biti prikazane upravo na RTS-u. Serija je za razliku od filma autonomno delo. To je originalan materijal sa mnogo scena koje publika nije imala prilike da vidi na filmu" – rekao je Bjelogrlić.

Već prvog dana Nove godine na RTS-u će premijerno biti prikazan film “Montevideo, Bog te video”. U serijskoj verziji sage o fudbalskim junacima iz 1930. godine pojaviće se i mnogo novih glumaca kojih nema na filmu kao što su Tanja Bošković, Miloš Filipović, Igor Đorđević i Miroslav Ćiro Blažević.Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>