x
Region
Montevideo, Bog te video kao serija na RTS-u (Video)
29. decembar 2011. 00:17
Televizijska serija “Motevideo, Bog te video” reditelja Dragana Bjelogrlića prikazivaće se u januaru i februaru naredne godine na prvom programu RTS-a. Danas je potpisan ugovor o saradnji RTS- a i produkcijske kuće “Intermedia Network” koja stoji iza filma Dragana Bjelogrlića.


"Smatram da je pun pogodak što će serija i film “Montevideo, Bog te video” biti prikazani na RTS-u"  – izjavio je urednik kulturno-obrazovanog programa RTS-a Miodrag Zupanc.

Reditelj fima Dragan Bjelogrlić očekuje da će se serija od 24 epizode koje će biti podeljene u dve sezone nadmašiti uspehe svih serija koje su do sada prikazivane na nacionalnoj televiziji.

"Ovo je logičan i lep sled života filma i serije “Montevideo” i nije bilo sumnje da će biti prikazane upravo na RTS-u. Serija je za razliku od filma autonomno delo. To je originalan materijal sa mnogo scena koje publika nije imala prilike da vidi na filmu" – rekao je Bjelogrlić.

Već prvog dana Nove godine na RTS-u će premijerno biti prikazan film “Montevideo, Bog te video”. U serijskoj verziji sage o fudbalskim junacima iz 1930. godine pojaviće se i mnogo novih glumaca kojih nema na filmu kao što su Tanja Bošković, Miloš Filipović, Igor Đorđević i Miroslav Ćiro Blažević.Izvor: Scandal

   
| More    
Iz Intermedia Networka, producenta najgledanije domaće filmske i TV sage "Montevideo", dolazi još jedna istinita sportska priča posvećena košarci "Bićemo prvaci sveta".
6. septembar 2014. 14:01
Film "Montevideo, vidimo se" je u konkurenciji sa "Top je bio vreo" izabran za srpskog kandidata za prestižnu nagradu Oskar.
2. septembar 2014. 10:53
Zvezda filma "Montevideo" Aleksandar Radojičić, poznatiji kao Balerina, objavio je na Instagramu predivne fotografije sa plaže na kojoj je uživao sa ćerkicom.
26. jul 2014. 23:29
Danas je na Adi Ciganliji održano Sportsko sabranje "Sveta Srbija", koje je organizovano, povodom slave, Svetog Vasilija Ostroškog. Najveću pažnju privukla je fudbalska utakmica između ekipe iz filma Montevideo i veterana udruženja "Sveta Srbija", u kojoj je junak utakmice, bio pevač Željko Vasić.
11. maj 2014. 19:50
Na stadionu FK Voždovca odigrala se utakmica u cilju prikupljanja novca za pomoć malom Urošu Karapandžiću obolelog od celebralne paralize, a dve ekipe koje su se borile bile su Motevideo protiv Zvezda Granda.
1. maj 2014. 20:26
Treća sezona televizijske serije "Montevideo, vidimo se" počeće sa emitovanjem na RTS-u u nedelju, 6. aprila. Gledaocima će biti prikazano osam sati programa koji nije prikazan u najnovijem istoimenom filmu.
3. april 2014. 15:11
Novak Đoković organizovao je odmah nakon slavnog trijumfa u Indijan Velsu specijalnu projekciju filma "Montevideo, vidimo se!" u Los Anđelesu, uz uzak krug odabranih producenata i distributera ovog uspešnog projekta.
18. mart 2014. 12:47
U zagrebačkom bioskopu "Sinepleks centar kaptol" preksinoć je premijerno prikazan film "Montevideo, vidimo se!“, a ekipa ovog ostvarenja, na čelu sa režiserom Draganom Bjelogrlićem sinoć je gostovala i u Sloveniji.
5. mart 2014. 21:25
Film u režiji Dragana Bjelogrlića "Montevideo, vidimo se", za samo mesec dana odgledalo je preko 400.000 ljudi.
16. februar 2014. 12:44
Projekcija uspešnog domaćeg filmskog ostvarenja u režiji Dragana Bjelogrlića "Montevideo, vidimo se!" premijerno će biti prikazana na Kopaoniku u subotu, 15. februara, u kongresnoj sali MK Mountain Resorta.
14. februar 2014. 15:18

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus