x
Region
Montevideo, Bog te video kao serija na RTS-u (Video)
29. decembar 2011. 00:17
Televizijska serija “Motevideo, Bog te video” reditelja Dragana Bjelogrlića prikazivaće se u januaru i februaru naredne godine na prvom programu RTS-a. Danas je potpisan ugovor o saradnji RTS- a i produkcijske kuće “Intermedia Network” koja stoji iza filma Dragana Bjelogrlića.


"Smatram da je pun pogodak što će serija i film “Montevideo, Bog te video” biti prikazani na RTS-u"  – izjavio je urednik kulturno-obrazovanog programa RTS-a Miodrag Zupanc.

Reditelj fima Dragan Bjelogrlić očekuje da će se serija od 24 epizode koje će biti podeljene u dve sezone nadmašiti uspehe svih serija koje su do sada prikazivane na nacionalnoj televiziji.

"Ovo je logičan i lep sled života filma i serije “Montevideo” i nije bilo sumnje da će biti prikazane upravo na RTS-u. Serija je za razliku od filma autonomno delo. To je originalan materijal sa mnogo scena koje publika nije imala prilike da vidi na filmu" – rekao je Bjelogrlić.

Već prvog dana Nove godine na RTS-u će premijerno biti prikazan film “Montevideo, Bog te video”. U serijskoj verziji sage o fudbalskim junacima iz 1930. godine pojaviće se i mnogo novih glumaca kojih nema na filmu kao što su Tanja Bošković, Miloš Filipović, Igor Đorđević i Miroslav Ćiro Blažević.Izvor: Scandal

   
| More    
Treća sezona televizijske serije "Montevideo, vidimo se" počeće sa emitovanjem na RTS-u u nedelju, 6. aprila. Gledaocima će biti prikazano osam sati programa koji nije prikazan u najnovijem istoimenom filmu.
3. april 2014. 15:11
Novak Đoković organizovao je odmah nakon slavnog trijumfa u Indijan Velsu specijalnu projekciju filma "Montevideo, vidimo se!" u Los Anđelesu, uz uzak krug odabranih producenata i distributera ovog uspešnog projekta.
18. mart 2014. 12:47
U zagrebačkom bioskopu "Sinepleks centar kaptol" preksinoć je premijerno prikazan film "Montevideo, vidimo se!“, a ekipa ovog ostvarenja, na čelu sa režiserom Draganom Bjelogrlićem sinoć je gostovala i u Sloveniji.
5. mart 2014. 21:25
Film u režiji Dragana Bjelogrlića "Montevideo, vidimo se", za samo mesec dana odgledalo je preko 400.000 ljudi.
16. februar 2014. 12:44
Projekcija uspešnog domaćeg filmskog ostvarenja u režiji Dragana Bjelogrlića "Montevideo, vidimo se!" premijerno će biti prikazana na Kopaoniku u subotu, 15. februara, u kongresnoj sali MK Mountain Resorta.
14. februar 2014. 15:18
Premijera filma "Montevideo, vidimo se!" održana je sinoć, 15. januara, u Sava centru. Svečano predstavljanje glumačke ekipe i budućeg filmskog hita u režiji Dragana Bjelogrlića izazvalo je ovacije, a velika dvorana bila je ispunjena do poslednjeg mesta.
16. januar 2014. 13:37
Budući filmski hit "Montevideo, vidimo se!" u režiji Dragana Bjelogrlića premijerno će biti prikazan večeras u velikoj dvorani Sava centra, a od sutra će se naći na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.
15. januar 2014. 13:19
U bioskopu “Fontana” na Novom Beogradu održana je novinarska projekcija filma "Montevideo, vidimo se",a ovom događaju prisustvovali su glumci iovog ostvarenja Miloš Biković, Viktor Savić, Elena Martinez, Nebojša Ilić i ostali.
13. januar 2014. 20:34
Premijerno prikazivanje drugog nastavka filma "Montevideo, vidimo se!" zakazano je za 15. januar u 20:30 sati u velikoj dvorani Sava centra.
10. januar 2014. 15:01
Glumačka ekipa filma "Montevideo: Vidimo se!" je u duhu novogodišnjih i božićnih praznika snimila kratak video materijal, te istim svima poželela srećnu Novu, 2014. godinu.
1. januar 2014. 13:05

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus