Region

Montevideo, Bog te video kao serija na RTS-u (Video)

Televizijska serija “Motevideo, Bog te video” reditelja Dragana Bjelogrlića prikazivaće se u januaru i februaru naredne godine na prvom programu RTS-a. Danas je potpisan ugovor o saradnji RTS- a i produkcijske kuće “Intermedia Network” koja stoji iza filma Dragana Bjelogrlića.

Montevideo, Bog te video kao serija na RTS-u (Video)"Smatram da je pun pogodak što će serija i film “Montevideo, Bog te video” biti prikazani na RTS-u"  – izjavio je urednik kulturno-obrazovanog programa RTS-a Miodrag Zupanc.

Reditelj fima Dragan Bjelogrlić očekuje da će se serija od 24 epizode koje će biti podeljene u dve sezone nadmašiti uspehe svih serija koje su do sada prikazivane na nacionalnoj televiziji.

"Ovo je logičan i lep sled života filma i serije “Montevideo” i nije bilo sumnje da će biti prikazane upravo na RTS-u. Serija je za razliku od filma autonomno delo. To je originalan materijal sa mnogo scena koje publika nije imala prilike da vidi na filmu" – rekao je Bjelogrlić.

Već prvog dana Nove godine na RTS-u će premijerno biti prikazan film “Montevideo, Bog te video”. U serijskoj verziji sage o fudbalskim junacima iz 1930. godine pojaviće se i mnogo novih glumaca kojih nema na filmu kao što su Tanja Bošković, Miloš Filipović, Igor Đorđević i Miroslav Ćiro Blažević.Izvor: Scandal

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

VUK: Moćna priča o odrastanju konačno u domaćim bisokopima VIDEO

VUK: Moćna priča o odrastanju konačno u domaćim bisokopima VIDEO

Na nedavno održanom FESTU, glavnu nagradu – Beogradskog pobednika za najbolji film u glavnom takmičarskom programu dobio je film Vuk (Theeb) reditelja Nadži Abu Novara. Zbog velikog interesovanja, Beograđanima je od juče 14.marta omogoćeno da gledaju Nadžijevo debitansko dugometražno ostvarenje na repertoaru Dvorane doma sindikata.

Tekstualna vest15. mart 2015

Moćna priča o odrastanju Vuk (Theeb) na repertoaru bioskopa u prestonici FOTO+VIDEO

Moćna priča o odrastanju Vuk (Theeb) na repertoaru bioskopa u prestonici FOTO+VIDEO

Na nedavno održanom FESTU, glavnu nagradu – Beogradskog pobednika za najbolji film u glavnom takmičarskom programu dobio je film Vuk (Theeb) reditelja Nadži Abu Novara. Zbog velikog interesovanja, Beograđani će biti prilici da gledaju od 14. marta Nadžijevo debitansko dugometražno ostvarenje na repertoaru Dvorane doma sindikata.

Tekstualna vest13. mart 2015

Region

Svet