x
Region
Nina Radulović postaje voditeljka Trenutka istine?!
14. decembar 2011. 12:15
Supruga glumca Branislava Lečića i bivša voditeljka televizije Prva Nina Radulović, uskoro bi mogla da postane voditelj kviza "Trenutka istine" na televiziji Pink.


"Dobrodošli su svi poslovi koje mi nudi moja nova matična kuća, televizija Pink. Sve je moguće, ali ja sam trenutno ipak najviše okrenuta svojoj novoj emisiji „Zaštićeni svedok", koja bi trebalo da započne televizijski život već početkom godine" - izjavila je Nina.

Sa druge strane u saopštenuj televizije Pink nisu potvrdili, ali ni demantovali ove navode:

"Da bismo izabrali pravog voditelja „Trenutka istine", mi već duže vreme radimo probna snimanja. Do sada smo obavili snimanja sa tri glumca i četiri voditelja. Planiramo da pozovemo još tri kandidata do 25. decembra, kada će programski tim doneti odluku ko će biti novi voditelj "Trenutka istine" - stoji u zvaničnom pismu PR službe Pinka.

   
| More    
Vesna Dedić, Jelena Bačić Alimpić i Branislav Lečić neki su od javnih ličnosti koji će 5. septembra degustirati hranu kulinarskih majstora u okviru regionalne konferencije "Food talk 2014".
2. septembar 2014. 11:28
Voditeljka Nina Radulović Lečić svedočila je danas šokantnom prizoru koji se odigrao na Ibarskoj magistrali i zatečena strahovitom situacijom zamolila sve ljude da ne pretiču na opasnim saobraćajnicama.
5. jul 2014. 23:36
Dženan Lončarević snimio je duet sa Ognjenom Amidžićem koji će kroz nekoliko dana ugledati svetlost dana. Na pitanje voditelja da li će uskoro snimiti i duet i sa nekom koleginicom, pevač je rekao da bi voleo da to bude Nina Radulović Lečić.
9. jun 2014. 17:50
Jedan od naših naistaknutijih glumaca Branislav Lečić ne samo da oduvek važi za velikog šarmera i tome u prilog ima mladu suprugu, već je očigledno odlučio da "nabaci" i mladalačku frizuru.
9. jun 2014. 11:52
Televizija Pink obavestila je Republičku radiodifuznu agenciju (RRA) o odluci da više neće emitovati svojih 68 programa u kablovskom sistemu Srbije, pa je RRA donela odluku o oduzimanju dozvole tim kanalima pre isteka vremena.
10. april 2014. 15:49
Nova televizijska serija u domaćoj produkciji "Sinđelići" garantuje mnoštvo humora i dobre zabave uz male ekrane, stoga će vam sigurno mamiti osmeh na lice. Jedna od glavnih uloga pripala je našem proslavljenom glumcu Branislavu Lečiću, koji je otkrio zanimljive detalje o liku koji tumači.
14. oktobar 2013. 15:28
Branislav Lečić je svojoj supruzi Nini kupio kuću nedaleko od Beograda. Glumac je, navodno, nekretninu koja se nalazi u Ritopeku pazario od svog kolege Bogdana Diklića, a kako meštani, tvrde ona predstavlja pravu oazu za porodične ljude.
12. septembar 2013. 14:54
Jedan od bračnih parova koji izaziva veliku pažnju javnosti, Nina Radulović-Lečić i Branislav Lečić, nedavno je organizovao proslavu povodom drugog rođendana njihovog sina Lava.
1. maj 2013. 21:03
Popularni srpski glumac Branislav Lečić i njegova supruga, tv voditeljka Nina, obreli su se proteklog vikenda u popularnoj prestoničkoj kafani.
27. februar 2013. 09:39
Ne sudi da ti ne bi bilo suđeno - krilatica je kojom se Nina Radulović Lečić vodi u životu. Da je drugačije, verovatno ne bi ni mogla da vodi "Trenutak istine", emisiju koja je odškrinula vrata srpskih domova iza kojih se često kriju užas, patnja i bol.
15. februar 2013. 14:32

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus