Najnovije vesti

Nina Radulović postaje voditeljka Trenutka istine?!

Supruga glumca Branislava Lečića i bivša voditeljka televizije Prva Nina Radulović, uskoro bi mogla da postane voditelj kviza "Trenutka istine" na televiziji Pink.

Nina Radulović postaje voditeljka Trenutka istine?!"Dobrodošli su svi poslovi koje mi nudi moja nova matična kuća, televizija Pink. Sve je moguće, ali ja sam trenutno ipak najviše okrenuta svojoj novoj emisiji „Zaštićeni svedok", koja bi trebalo da započne televizijski život već početkom godine" - izjavila je Nina.

Sa druge strane u saopštenuj televizije Pink nisu potvrdili, ali ni demantovali ove navode:

"Da bismo izabrali pravog voditelja „Trenutka istine", mi već duže vreme radimo probna snimanja. Do sada smo obavili snimanja sa tri glumca i četiri voditelja. Planiramo da pozovemo još tri kandidata do 25. decembra, kada će programski tim doneti odluku ko će biti novi voditelj "Trenutka istine" - stoji u zvaničnom pismu PR službe Pinka.

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Saša Kovačević iskreno: Osećam se kao neka baba!

Saša Kovačević iskreno: Osećam se kao neka baba!

Saša Kovačević održao je mini koncert u beogradskom tržnom centru Ušće, a pred kamerama televizije Prva pričao je o svom zdravstvenom stanju, planovima i otkrio zašto više o mesec dana nije išao u tertanu.

Tekstualna vest16. januar 2015

Ana Mihajlovski progovorila o incidentu sa policijom!

Ana Mihajlovski progovorila o incidentu sa policijom!

Ana Mihajlovski Grubin privedena je juče u Beogradu zbog narušavanja javnog reda i mira, odnosno sukoba sa pripadnicima policije zbog nepropisnog parkiranja. U jednoj emisiji poznata voditeljka je odlučila da otkrije pravu istinu o incidentu.

Tekstualna vest16. januar 2015

Bojan Perić ima novu devojku! FOTO

Bojan Perić ima novu devojku! FOTO

Talentovani mladi glumac Bojan Perić, jedan od glavnih junaka popularne "Vojne akademije", otkrio je fotografijom na Instagramu da više nije slobodan.

Tekstualna vest16. januar 2015

Region

Svet