x
Region
Nina Radulović postaje voditeljka Trenutka istine?!
14. decembar 2011. 12:15
Supruga glumca Branislava Lečića i bivša voditeljka televizije Prva Nina Radulović, uskoro bi mogla da postane voditelj kviza "Trenutka istine" na televiziji Pink.


"Dobrodošli su svi poslovi koje mi nudi moja nova matična kuća, televizija Pink. Sve je moguće, ali ja sam trenutno ipak najviše okrenuta svojoj novoj emisiji „Zaštićeni svedok", koja bi trebalo da započne televizijski život već početkom godine" - izjavila je Nina.

Sa druge strane u saopštenuj televizije Pink nisu potvrdili, ali ni demantovali ove navode:

"Da bismo izabrali pravog voditelja „Trenutka istine", mi već duže vreme radimo probna snimanja. Do sada smo obavili snimanja sa tri glumca i četiri voditelja. Planiramo da pozovemo još tri kandidata do 25. decembra, kada će programski tim doneti odluku ko će biti novi voditelj "Trenutka istine" - stoji u zvaničnom pismu PR službe Pinka.

   
| More    
Televizija Pink obavestila je Republičku radiodifuznu agenciju (RRA) o odluci da više neće emitovati svojih 68 programa u kablovskom sistemu Srbije, pa je RRA donela odluku o oduzimanju dozvole tim kanalima pre isteka vremena.
10. april 2014. 15:49
Nova televizijska serija u domaćoj produkciji "Sinđelići" garantuje mnoštvo humora i dobre zabave uz male ekrane, stoga će vam sigurno mamiti osmeh na lice. Jedna od glavnih uloga pripala je našem proslavljenom glumcu Branislavu Lečiću, koji je otkrio zanimljive detalje o liku koji tumači.
14. oktobar 2013. 15:28
Branislav Lečić je svojoj supruzi Nini kupio kuću nedaleko od Beograda. Glumac je, navodno, nekretninu koja se nalazi u Ritopeku pazario od svog kolege Bogdana Diklića, a kako meštani, tvrde ona predstavlja pravu oazu za porodične ljude.
12. septembar 2013. 14:54
Jedan od bračnih parova koji izaziva veliku pažnju javnosti, Nina Radulović-Lečić i Branislav Lečić, nedavno je organizovao proslavu povodom drugog rođendana njihovog sina Lava.
1. maj 2013. 21:03
Popularni srpski glumac Branislav Lečić i njegova supruga, tv voditeljka Nina, obreli su se proteklog vikenda u popularnoj prestoničkoj kafani.
27. februar 2013. 09:39
Ne sudi da ti ne bi bilo suđeno - krilatica je kojom se Nina Radulović Lečić vodi u životu. Da je drugačije, verovatno ne bi ni mogla da vodi "Trenutak istine", emisiju koja je odškrinula vrata srpskih domova iza kojih se često kriju užas, patnja i bol.
15. februar 2013. 14:32
Ivan Ivanović i Ognjen Amidžić žele da u ugoste američku pevačicu, a intervju će dobiti onaj voditelj čija televizija plati najmanje 60.000 evra.
9. februar 2013. 22:00
Slavni glumac uskoro će se sa svojom porodicom preseliti u novi dom na Novom Beogradu.
1. februar 2013. 12:42
Glumac Branislav Lečić nekada je bio ministar kulture. Ali otkako se oslobodio funkcije, izgleda da je zaboravio na tu reč iz naziva ministarstva.
20. decembar 2012. 10:26
Voditeljka iz emisije u emisiju izgleda sve mršavije ali se zato njen dekolteom sve više i više puni. Da li jedno sa drugim ima vezu ili..?
7. decembar 2012. 10:36

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus