Kris Hampriz ne želi rat, samo želi sve mirno da reši

Kris Hampriz nada se da će u procesu razvoda od Kim Kardašijan izbeći sve nezgodne situacije. Zato je odlučio da angažuje poznatog advokata Lija Hatona, koji inače predstavlja brojne poznate sportiste u njihovim problemima.

 Kris Hampriz ne želi rat, samo želi sve mirno da rešiLie i Kris sarađuju godinama, a sada će ga predstavljati i u parnici sa Kim. Navodno Kris samo želi što pre sve da rešiti i nada se što lakšem završetku cele situacije. "On ne želi rat, želi samo sve mirno da reši", izjavio je izvor blizak izvor košarkašu. Kim je predala papire za razvod nakon samo 72 dana braka sa Krisom.

Izvor: Svet Plus

Komentari

Kim Kardašijan prestala sa kopiranjem Jelene Karleuše? FOTO

Kim Kardašijan prestala sa kopiranjem Jelene Karleuše? FOTO

Svetski mediji poslednjih meseci tražili su našu popularnu pevačicu Jelenu Karleušu, kao i njene forografije kako bi saznali da li svetski poznata starleta Kim Kardašijan nju kopira. Jelena se tih dana našla na mnogim naslovnicama svetskih medija zajedno za Kim!

Tekstualna vest23. april 2015

Madona ometala glumce na sceni i bila kažnjena!

Madona ometala glumce na sceni i bila kažnjena!

Popularna svetska zvezda Madona, u toku mjuzikla, kucala je poruke na svom mobilnom telefonom i time ometala glumce. Iako je bila opomenuta od strane reditelja, ona je nastavila pa je na kraju dobila zabranu!

Tekstualna vest21. april 2015

Svet

Region