x
Region
Prvi glas Srbije: Biografije finalista - Davor Jovanović i Ana Perišić (Video)
10. novembar 2011. 16:16
Davor Jovanović rodjen je 27.avgusta 1988.godine u Kladovu. Svirao je kao osnovac harmoniku u nižoj muzičkoj školi, ali je ubrzo prešao na gitaru i šarmirao komšinice u parku ispred zgrade.


Sa 14 godina prestaje da trenira folklor i potpuno se posvećuje pevanju. Pevao je u Kladovu 4 godine, svirao je bas i gitaru za potrebe benda koji je pratio folklorni ansambl. Nakon srednje elektrotehničke škole iz Kladova dolazi u Beograd gde nastavlja školovanje na Visokoj Elektrotehničkoj školi, smer Audio i video tehnologije.
Od diplome muzičkog producenta deli ga samo diplomski rad.Tečno govori engleski, voli kvalitetne narodnjake, a kič izbegava čak i na svirkama, nikada nije ostao dužan u kafani, ostavlja bakšiš i taksistima, voli ručne satove i ne drži se toga da lepi ljudi ne nose satove, sarme jede i kad nije na slavi, čvarke gotivi isključivo duvan, nazdravlja sa rakijom i zna celu Oče naš, planira da se krsti sledeće godine, voli Dunav, svakodnevno sluša crooze.fm i ne gleda tv.Ana Perišić je mlada novosađanka rođena 24.04.1986. godine. Po zanimanju je profesorka engleskog jezika. Za sebe kaže da je iskrena, spontana, da uživa u muzici. Ukoliko ne pobedi u finalu nastaviće da se bavi muzikom, a želja joj je da jedan dan bude kao Ivana Peters iz Negativa.

Ana obožava da peva, jednom rečju briljira u ovoj muzičkoj sagi svog života, pokušavajući da nađe svoje mesto pod suncem i vine se među zvezde.

   
| More    
Finalistkinja Prvog glasa Srbije Darija Lukić venčala se u subotu u crkvi na Zlatiboru sa Aleksandrom Neškovićem. Darija je zadržala svoje prezime i dodala suprugovo - Nešković.
2. oktobar 2013. 15:39
Posle dve sezone emitovanja, "Prva" skida sa svoje programske šeme "Prvi glas Srbije", a umesto njega stiže šou u kom će se nadmetati zvezde i nepoznati takmičari.
3. jul 2013. 14:21
Prvi glas Srbije proći će bez Aleksandre Radović! Nju će na mestu člana žirija zameniti Lena Kovačević, koja je ocenjivala mlade pevače i u prvoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja.
3. jun 2013. 09:57
Nova, treća po redu sezona Prvog glasa Srbije mogla bi ponovo doneti promene u sastavu žirija i da po treći put na mesto ženskog člana sedne nova ličnost.
11. april 2013. 10:56
Učesnica takmičenja "Prvi glas Srbije" Jovana Milanov zadobila je teške telesne povrede kada je na Beogradskom hipodromu pala s konja.
1. mart 2013. 16:31
Koncert petoro finalista "Prvog glasa Srbije", koji je održan u podgoričkom Delta City-ju ostao je u seni nezapamćene gužve.
2. februar 2013. 13:48
Pobednica "Prvog glasa Srbije" Mirna Radulović demantovala je napise u medijima o svađi između nje i drugoplasirane Nevene Božović.
29. januar 2013. 12:38
Da je teško mladim pevačima na domaćoj sceni da se izbore sa konkurencijom koja je ovih godina ogromna dokaz je i transformacija popularnog pumpadžije, Borisa Petrovića takmičara upravo završenog takmičenja za prvi glas Srbije.
27. januar 2013. 14:17
Pobednica Prvog glasa Srbije, Subotičanka Mirna Radulović, ostavila je nekoliko godina starijeg dečka neposredno po završetku muzičkog takmičenja.
26. januar 2013. 12:05
U prethodnoj emisiji Ivan Ivanović je superfinalistkinjama muzičkog šoua obećao da će pobednicu ponovo pozvati u goste, pa je obećanje ispunio.
25. januar 2013. 17:50

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus