Region

Svet

Saša Vidić: Ćazimica nije došla, zato što nisam otvorio semenkaru

Po ugledu na mnoge poznate ličnosti, modni kreator Saša Vidić je otvorio je pre nekoliko dana svoj kafić.

Saša Vidić: Ćazimica nije došla, zato što nisam otvorio semenkaruU emisiji "Ekslkluziv" Saša je otkrio ko je od poznatih ličnosti bio na otvaranju kafića, kao i da se Naaša Bekvalac nije udostojila ni poziva, a kamoli da dođe.

"Meni najdraža osoba Ceca, nije mogla da dođe, ali je zato tu njen sin Veljko" - izjavio je Saša Vidić.

Među poznatima otvaranju su prisustvovali Aca Lukas sa suprugom Sonjom, Daniel Đokić, Sanja Đorđević, Viki Miljković, kao i mnogi drugi.

Pevačica Nataša Bekvalac je takođe bila pozvana, ali se prema Vidićevim rečima "Ćazimica", kako je nazvao, nije udostojila da dođe.

"Nije došla Ćazimica, verovatno zato što nisam otvorio semenkaru", rekao je Vidić i dobacio kako je svestan da će ga novinari zbog te izjave razapeti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Tamara Đurić se udaje? FOTO

Tamara Đurić se udaje? FOTO

Nakon raskida veze sa Aleksandrom Živanovićem, Tamara Đurić ne prestaje da iznenađuje javnost, te je na svom Fejsbuk profilu iznenadila obožavaoce, kada je postavila sliku u venčanici.

Tekstualna vest8. februar 2016

Jelena Kostov menja profesiju!? FOTO

Jelena Kostov menja profesiju!? FOTO

Iako je jedna od najuspešnijih Zvezda Granda, Jelena Kostov je izgleda odlučila da promeni profesiju! Ako je suditi po fotografiji koju je Jelena postavila na svom Instagram profilu, ona neće potpuno promeniti zanimanje, nego će mikrofon zameniti gitarom.

Tekstualna vest8. februar 2016