Region

Svet

Vesna Rivas u emisiji pozdravila pokojnu Vasiliju Radojčić

Pevačica i voditeljka Vesna Rivas je u svojoj emisiji "Gladna sam rodnog neba", posle džingla u kome se pojavljuje nedavno preminula Vasilija Radojčić, srdačno pozdravila pevačicu, a potom nastavila da pozdravlja svoje prijatelje i saradnike.

Vesna Rivas u emisiji pozdravila pokojnu Vasiliju Radojčić"Puno pozdrava za legendarnu pevačicu Vasiliju. Pozdravljam i moje saradnike... "- izjavila je Vesna.

Niko od prisutnih gostiju u emisiji koja je išla uživo, nije ispravio niti upozorio voditeljku da je napravila veliki lapsus.

"Verujte, ja nisam ni bila svesna tog trenutka šta sam rekla. Tek kasnije sam shvatila da sam pozdravila preminulu Vasiliju. Ali, ja sam vernik i prosto sam imala osećaj da se njena duša nalazi tu s nama. Bila sam poneta emocijom, najverovatnije. Sin me je pitao da li sam svesna šta sam uradila. Počela sam i sama da se smejem kada sam odgledala snimak. Ali, kažem vam, ja sam vernik i znam da duše ne umiru. Prosto sam je tada osećala u blizini. Bila je izuzetna žena i zna koliko sam je poštovala" - rekla je Vesna.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari