Soraja voli skupe igračke

Bivša ukućanka Velikog brata Soraja Vučelić očekuje da joj uskoro stigne njen novi automobil, ali ne propušta priliku da se slika i pored drugih glamuroznih vozila, koja su izgleda njena strast.

Soraja voli skupe igračkeSoraja Vučelić okružena je luksuzom. Tako je nedavno kupila novi automobil Mercedes C klase za gotovinu, ali na Facebook još uvek nije stavila sliku novog automobila, nego se slikala uz svoju drugu omiljenu igračku.

Sa prijateljicom se slikala uz crveni Ferrari, a nije poznato da li su se u njemu i provozale. Soraja često gostuje u raznim televizijskim emisijama, a uprkos tome što je Brendon dobio otkaz u emisiji 'Sve za ljubav', ona ima stalni angažman.

Soraja je srećna i u ljubavi, a nedavno je svoje raspoloženje objasnila pesmom Jelene Rozge "Svega ima al' bi još". Ovo je čini se tek njen početak.
 

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Merima Njegomir se tajno udala

Merima Njegomir se tajno udala

Merima Njegomir i vlasnik firme "Krmivo produkt"  Dragoljub Marković, kriju da su se tajno venčali zbog njegove prve supruge Ljiljane, koja mu je već pravila problem zbog pevačice.

Vest sa galerijom18. mart 2015

Region

Svet