Najnovije vesti

Soraja voli skupe igračke

Bivša ukućanka Velikog brata Soraja Vučelić očekuje da joj uskoro stigne njen novi automobil, ali ne propušta priliku da se slika i pored drugih glamuroznih vozila, koja su izgleda njena strast.

Soraja voli skupe igračkeSoraja Vučelić okružena je luksuzom. Tako je nedavno kupila novi automobil Mercedes C klase za gotovinu, ali na Facebook još uvek nije stavila sliku novog automobila, nego se slikala uz svoju drugu omiljenu igračku.

Sa prijateljicom se slikala uz crveni Ferrari, a nije poznato da li su se u njemu i provozale. Soraja često gostuje u raznim televizijskim emisijama, a uprkos tome što je Brendon dobio otkaz u emisiji 'Sve za ljubav', ona ima stalni angažman.

Soraja je srećna i u ljubavi, a nedavno je svoje raspoloženje objasnila pesmom Jelene Rozge "Svega ima al' bi još". Ovo je čini se tek njen početak.
 

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Marija Kilibarda u jutarnjem programu B92!

Marija Kilibarda u jutarnjem programu B92!

Nakon što je objavljeno da će Ivan Ivanović biti autor jutarnjeg programa na TV B92, potvrđeno je da će mu se na ovoj televiziji pridružiti i koleginica Marija Kilibarda.

Vest sa videom21. februar 2015

Ana Nikolić spremna da postane mama!

Ana Nikolić spremna da postane mama!

Posle odmora na egzotičnoj destinaciji, u iskrenom razgovoru za magazin Story, pevačica Ana Nikolić otkriva kako joj je uživanje u hrani i piću postalo porok i da li je zahvaljujući ljubavnim promašajima konačno spremna da prepozna muškarca svog života.

Vest sa videom20. februar 2015

Region

Svet