x
Region
Soraja voli skupe igračke
25. oktobar 2011. 16:13
Bivša ukućanka Velikog brata Soraja Vučelić očekuje da joj uskoro stigne njen novi automobil, ali ne propušta priliku da se slika i pored drugih glamuroznih vozila, koja su izgleda njena strast.


Soraja Vučelić okružena je luksuzom. Tako je nedavno kupila novi automobil Mercedes C klase za gotovinu, ali na Facebook još uvek nije stavila sliku novog automobila, nego se slikala uz svoju drugu omiljenu igračku.

Sa prijateljicom se slikala uz crveni Ferrari, a nije poznato da li su se u njemu i provozale. Soraja često gostuje u raznim televizijskim emisijama, a uprkos tome što je Brendon dobio otkaz u emisiji 'Sve za ljubav', ona ima stalni angažman.

Soraja je srećna i u ljubavi, a nedavno je svoje raspoloženje objasnila pesmom Jelene Rozge "Svega ima al' bi još". Ovo je čini se tek njen početak.
 

   
| More    
Soraja Vučelić je sama, dobrovoljno, otišla u policijsku stanicu i dala izjavu povodom ubistva Crnogorca Armina Muše Osmanagića, u čijem se društvu nalazila te kobne večeri.
1. oktobar 2014. 11:26
Soraja Vučelić umalo nije nastrada 16. septembra u Crnoj Gori kada se našla u društvu Baranina Armina Muše Osmanagića, koji je samo nekoliko trenutaka nakon što je napustila lokal, ubijen iz snajpera.
30. septembar 2014. 17:09
Soraja Vučelić biće ovih dana hitno saslušana u okviru istrage o ubistvu Baranina Armina Muše Osmanagića (39), navode Dnevne novine.
29. septembar 2014. 12:54
Ovih dana Soraja Vučelić žestoko brani svoje novo zvanje koje je stekla nakon osam godina, pa je sve odlučnija u nameri da je više ne nazivaju starletom već - psihologom.
19. septembar 2014. 12:54
Iako je dobila primamljivu ponudu, Soraja Vučelič je odbila angažman u novom rijaliti šou programu na televiziji B92, jer nije želela da učestvuje u projektu sa rivalkom Stanijom Dobrojević.
18. septembar 2014. 13:24
Soraja Vučelić poznata je po svojim provokativnim fotografijama, a poslednjom u nizu koju je objavila na društvenim mrežama, izazvala je najpoznatiju svetsku straletu Kim Kardašijan.
8. septembar 2014. 18:52
Soraja Vučelić svoju liniju ne prepušta slučaju već je odlučila da se vredno prepusti treniranju i radi na svom telu kako bi dostigla savršenstvo, a već posle prvog treninga starleta se pohvalila svojim rezultatima.
29. avgust 2014. 20:36
Soraja Vučelić našla se na meti manijaka koji već mesecima prati svaki njen korak. Konstantno je slika, a potom joj šalje te slike kako bi znala da je u svakom trenutku praćena.
27. avgust 2014. 16:57
Soraja Vučelić je, čini se, na ivici nervnog sloma zbog nezgode koja joj se dogodila prilikom putovanja pa je svoj bes iskazala i javno na društvenoj mreži...
9. avgust 2014. 20:38
Starleta Soraja Vučelić provodila se na Ibici u društvu popularnog brazilskog fudbalera Nejmara, a sada je otkrila i kako to da se našla baš u njegovom društvu, i to ubrzo nakon što je Nejmar bio u provodu sa poznatom milionerkom Paris Hilton.
6. avgust 2014. 20:33

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus