Region

Svet

Trudna voditeljka Zvezda Granda

Voditeljka Zvezda Granda Ljubinka Buba Dobrosavljev i njen izabranik Nebojša početkom sledeće godine postaće roditelji. Naime, voditeljka je nedavno otkrila da je u trećem mesecu trudnoće.

Trudna voditeljka Zvezda Granda"Buba i Nebojša su zajedno kraće od godinu dana, a upoznali su se kad joj je on pomogao da uparkira automobil. Rodila se ljubav na prvi pogled, a kruna je naslednik, koji stiže sredinom marta sledeće godine" - rekao je izvor blizak paru, ali je i sama voditeljka potvrdila srećnu vest:

 "Istina je da sam u drugom stanju! Sada konačno uživam u trudnoći, od trinaeste nedelje prestale su mučnine, vrtoglavice i pospanost i sada se osećam savršeno. Još uvek ne znam pol deteta, a to mi i nije važno. Nebojša i ja imamo po 33 godine i za šest meseci, bože zdravlja, postajemo roditelji. Uzbuđeni smo i srećni, život nam se polako menja, ali se dobro snalazimo" - izjavila je Buba.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Dijana Janković pokorila Budimpeštu! FOTO

Dijana Janković pokorila Budimpeštu! FOTO

Uspešna pop pevačica i dizajnerka Dijana Didi Janković je moda i u Budimpešti. Nakon što smo imali prilike da vidimo i čujemo da je srpska zvezda slušana u Istambulu, sada smo se uverili da je postala moda i u Budimpešti.

Tekstualna vest7. februar 2016