Trudna voditeljka Zvezda Granda

Voditeljka Zvezda Granda Ljubinka Buba Dobrosavljev i njen izabranik Nebojša početkom sledeće godine postaće roditelji. Naime, voditeljka je nedavno otkrila da je u trećem mesecu trudnoće.

Trudna voditeljka Zvezda Granda"Buba i Nebojša su zajedno kraće od godinu dana, a upoznali su se kad joj je on pomogao da uparkira automobil. Rodila se ljubav na prvi pogled, a kruna je naslednik, koji stiže sredinom marta sledeće godine" - rekao je izvor blizak paru, ali je i sama voditeljka potvrdila srećnu vest:

 "Istina je da sam u drugom stanju! Sada konačno uživam u trudnoći, od trinaeste nedelje prestale su mučnine, vrtoglavice i pospanost i sada se osećam savršeno. Još uvek ne znam pol deteta, a to mi i nije važno. Nebojša i ja imamo po 33 godine i za šest meseci, bože zdravlja, postajemo roditelji. Uzbuđeni smo i srećni, život nam se polako menja, ali se dobro snalazimo" - izjavila je Buba.

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Dekolte Cece Ražnatović ostavio sve bez daha! FOTO

Dekolte Cece Ražnatović ostavio sve bez daha! FOTO

Popularna folk pevačica Ceca Ražnatović, zablistala je na snimanju prve emisije, druge sezone takmičenja Pinkove zvezde, a njen bujni dekolte je ostavljao muškarce bez daha i doneo mnogobrojne pohvale fanova. 

Tekstualna vest3. septembar 2015

Region

Svet