x
Region
Svi domaći filmovi besplatno na YouTube-u
15. jul 2011. 11:04
Ukoliko vas zanima da putem interneta odgledate neki domaći film, to možete uraditi ako na YouTube stranici ukucate termin "ceo film". Neverovatno, ali izaćiće vam čitava kolekcija novih i starih domaćih filmova, i to celih!


Tako smo tražeći nešto na popularnoj stranici YouTube naišli na čitavu kolekciju domaćih filmova koje besplatno možete pogledati. Iako se ceo svet bori protiv piraterije izgleda da to na našim prostorima ne može da se zaustavi. Da li je moguće da niko iz domaće filmske industrije do sada nije reagovao na ovu Youtube stranicu, iako se slične stranice ukidaju u rekordnom roku?!

Dovoljno je samo poslati email Youtube administratorima sa naznakom da se radi o kršenju prava distribucije, ali to još uvek niko nije uradio.

Pogledajte kako srpski pirati distribuiraju i krše prava intelektualne svojine: http://www.youtube.com/user/SrbinBgd187#g/u

   
| More    
Komedija "Seksi snimak" koja je već izazvala veliku pažnju od sutra, 24. jula, naći će se i u našim bioskopima, a glavni glumac Džejson Sigel objašnjava o čemu se u filmu radi i kako je došlo do zapleta.
23. jul 2014. 14:29
Svet Plus vam poklanja tri puta po dve karte za film "Spasi nas od zla", u saradnji sa distributerskom kućom Tuck. Projekcija filma zakazana je za danas, sa početkom u 22:30h.
18. jul 2014. 13:29
Glumica Vanesa Vilijams gostovaal je kod Opre Vinfri i ovom prilikom otkrila bolne momente iz svog detinjstva kada ju je jedna devojka seksualno zlostavljala, a priznala je da se to kasnije odrazilo na njen seksualni život.
18. jul 2014. 13:17
Urnebesna komedija Seksi snimak, u naše bioskope stiže 24. jula. Film je urađen u režiji Džeka Kasdanauloge, dok su glavne ulpge poverene Kameron Dijaz i Džejsonu Sigelu.
17. jul 2014. 13:42
Film Plaćenici, 14. avgusta  premijerno će biti prikazan u bioskopima. Rađen po scenariju Silvestera Stalonea nastavak jedne od najuspešnijih akcionih franšiza "Plaćenici 3 (Expendables) " donosi nam najkvalitetniju filmsku akcionu zabavu.
16. jul 2014. 14:14
Dejvid Legeno koji je igrao vukodlaka u filmovima o Hariju Poteru pronađen je mrtav u jednoj od udaljenih oblasti Doline smrti, prenele su su agencije. Kancelarija šerifa kaže da su hajkeri pronašli njegovo telo i da se sumnja da su uzrok smrti srčani problemi.
14. jul 2014. 16:04
Kameron Dijaz i Džejson Sigel u glavnim ulogama naći će se u našim bioskopima od 24. jula u filmu "Seksi snimak", a ova dva glumca vas pozivaju da i sami objavite svoju "O, ne!" reakciju i postavite je na društvene mreže.
14. jul 2014. 14:01
Još jedna velika tragedeija zadesila je glumce iz serije Gli (Glee), naime dečko glumice Beke Tobin koja u ovom popularnom televizijskom mjuziklu igra ulogu Kiti Vajld, pronđen je mrtav u hotelskoj sobi.
11. jul 2014. 20:06
Obaveštavamo Vas da 7. avgusta u domaće bioskope dolazi bioskopski spektakl kakav skoro niste videli. "U srcu oluje" naslov je novog filma katastrofe iz produkcije "Warner Bros." studija.
11. jul 2014. 16:45
U saradnji sa distributerskom kućom Tuck, Svet Plus vas danas vodi na projekciju filma "Spasi nas od zla", a troje najbržih dobiće po dve karte i moći će da uživaju u ovom fenomenalnom filmu.
11. jul 2014. 12:58

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus