Region

Svi domaći filmovi besplatno na YouTube-u

Ukoliko vas zanima da putem interneta odgledate neki domaći film, to možete uraditi ako na YouTube stranici ukucate termin "ceo film". Neverovatno, ali izaćiće vam čitava kolekcija novih i starih domaćih filmova, i to celih!

Svi domaći filmovi besplatno na YouTube-uTako smo tražeći nešto na popularnoj stranici YouTube naišli na čitavu kolekciju domaćih filmova koje besplatno možete pogledati. Iako se ceo svet bori protiv piraterije izgleda da to na našim prostorima ne može da se zaustavi. Da li je moguće da niko iz domaće filmske industrije do sada nije reagovao na ovu Youtube stranicu, iako se slične stranice ukidaju u rekordnom roku?!

Dovoljno je samo poslati email Youtube administratorima sa naznakom da se radi o kršenju prava distribucije, ali to još uvek niko nije uradio.

Pogledajte kako srpski pirati distribuiraju i krše prava intelektualne svojine: http://www.youtube.com/user/SrbinBgd187#g/u

Izvor: Svet Plus

Komentari

Film NEPOKOREN od danas konačno u bioskopima VIDEO

Film NEPOKOREN od danas konačno u bioskopima VIDEO

Od danas, 16. aprila u naše bioskope stiže epska drama "NEPOKOREN" (UNBROKEN), u režiji Anđeline Džoli. Ne propustite priliku da proživite na velikom platnu neverovatnu istinitu priču o životu olimpijca i ratnog heroja Luisa Zamperinija.

Tekstualna vest16. april 2015

Region

Svet