Region

Svi domaći filmovi besplatno na YouTube-u

Ukoliko vas zanima da putem interneta odgledate neki domaći film, to možete uraditi ako na YouTube stranici ukucate termin "ceo film". Neverovatno, ali izaćiće vam čitava kolekcija novih i starih domaćih filmova, i to celih!

Svi domaći filmovi besplatno na YouTube-uTako smo tražeći nešto na popularnoj stranici YouTube naišli na čitavu kolekciju domaćih filmova koje besplatno možete pogledati. Iako se ceo svet bori protiv piraterije izgleda da to na našim prostorima ne može da se zaustavi. Da li je moguće da niko iz domaće filmske industrije do sada nije reagovao na ovu Youtube stranicu, iako se slične stranice ukidaju u rekordnom roku?!

Dovoljno je samo poslati email Youtube administratorima sa naznakom da se radi o kršenju prava distribucije, ali to još uvek niko nije uradio.

Pogledajte kako srpski pirati distribuiraju i krše prava intelektualne svojine: http://www.youtube.com/user/SrbinBgd187#g/u

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Uzbudljiva fantazija PAN uskoro u bioskopima! VIDEO

Uzbudljiva fantazija PAN uskoro u bioskopima! VIDEO

Od 8. oktobra u vašim bioskopima imaćete priliku da pogledate uzbudljivu fantaziju "Pan: Putovanje u zemlju Nedođiju". Pan je potpuno nova pustolovina koja govori o počecima najdražih likova iz priče koju je napisao J.M. Bari.

Tekstualna vest4. oktobar 2015

11. KIDS FEST: Kako da napraviš sve što želiš? VIDEO

11. KIDS FEST: Kako da napraviš sve što želiš? VIDEO

11. Dečiji filmski festival KIDS FEST održaće se od 19. do 25. oktobra. U susret festivalu, reditelj Darko Bajić održao je u beogradskoj osnovnoj školi Sveti Sava čas osnovcima. U prijatnoj atmosferi, poznati reditelj je strpljivo davao smernice deci, kako da naprave film i pobede na konkursu ''Mi smo glumci''.

Tekstualna vest2. oktobar 2015

Region

Svet