Region

Svi domaći filmovi besplatno na YouTube-u

Ukoliko vas zanima da putem interneta odgledate neki domaći film, to možete uraditi ako na YouTube stranici ukucate termin "ceo film". Neverovatno, ali izaćiće vam čitava kolekcija novih i starih domaćih filmova, i to celih!

Svi domaći filmovi besplatno na YouTube-uTako smo tražeći nešto na popularnoj stranici YouTube naišli na čitavu kolekciju domaćih filmova koje besplatno možete pogledati. Iako se ceo svet bori protiv piraterije izgleda da to na našim prostorima ne može da se zaustavi. Da li je moguće da niko iz domaće filmske industrije do sada nije reagovao na ovu Youtube stranicu, iako se slične stranice ukidaju u rekordnom roku?!

Dovoljno je samo poslati email Youtube administratorima sa naznakom da se radi o kršenju prava distribucije, ali to još uvek niko nije uradio.

Pogledajte kako srpski pirati distribuiraju i krše prava intelektualne svojine: http://www.youtube.com/user/SrbinBgd187#g/u

Izvor: Svet Plus

Komentari

Premijer filma: Od Prljavog Inspektora Blaže do Špijuna! FOTO

Premijer filma: Od Prljavog Inspektora Blaže do Špijuna! FOTO

U Londonu je sinoć održana evropska premijera komedije Špijuni sa Melisom Mekarti u glavnoj ulozi! Crvenim tepihom ispred bioskopa Odeon na londonskom Lajčester skveru prošetali su pored vodeće komičarke današnjice, Džud Lou, Džejson Stetam, Elison Dženi, Miranda Hart, Nagriz Fakri i reditelj Pol Fig.

Tekstualna vest28. maj 2015

Region

Svet