x

Sve na portalu o:

Zvezde Granda

Zvezde Granda 2014: Peđa, Petar, Bakir, Minel, Predrag, Nikola i  Miloš idu u sledeći krug ! (Foto)
U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda 2014 borila se poslednja grupa muškaraca, a samo njih sedam uspelo je da izbori plasman u četvrtvo kolo, to su: Peđa Vujić, Bakir Turković, Petar Nisić, Minel Spahović, Predrag Bošnjak, Nikola Petraćković i Miloš Vujanović.
20. april 2014. 00:06
Zvezde Granda 2014: Ajša, Tijana, Ljiljana, Katarina, Marina R., Marija, Marina A. i Nina idu u sledeći krug ! (Foto)
U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda 2014 borile su se devojke, a samo njih osam uspelo je da izbori plasman u narodno kolo , to su: Ajša Kapetanović, Tijana Milentijević , Ljiljana Obradović, Katarina Gardijan, Marina Radosavljević, Marija Stajić, Marina Antić i Nina Đurić.
13. april 2014. 00:11
Zvezde Granda 2014: Mustafa, Stefan Ž., Marko, Ljubomir, Jasmin, Mirza i Stefan S. idu u sledeći krug ! (Foto)
Održano je još jedno veče takmičarskog dela "Zvezde Granda 2014" za muškarce, a samo njih sedmoro uspelo je da izbori plasman u četvrto kolo, to su: Mustafa Omerika, Stefan Živković, Marko Gačić, Ljubomir Perućica, Jasmin Tasić, Mirza Selimović i Stefan Stevanović.
5. april 2014. 23:34
Zvezde Granda 2014: Milana, Katarina, Dženana i Kristina prošle dalje u baražu (Foto)
Takmičenje Zvezde Granda 2014 večeras je proteklo u znaku ženskog baraža, a od njih trinaest, samo četiri kandidatkinje uspelo je da prođe u sledeći krug, to su: Milana Stevanov, Katarina Gardijan, Dženana Điđić i Kristina Jovanović.
29. mart 2014. 23:35
Zvezde Granda 2014: Bakir, Mladen, Almir i  Miloš prošli dalje u trećem baražu! (Foto)
Takmičenje Zvezde Granda 2014, večeras je proteklo u znaku muškog baraža, a od njih trinaest, samo četiri kandidata je uspelo da se izbori za prolazak u sledeći krug: Bakir Turković, Mladen Žikić, Almir Delmić i Miloš Vujanović.
22. mart 2014. 23:58
Zvezde Granda 2014: Predrag, Nikola i Dušan, Haris, Ljubomir i Mirza idu u sledeći krug! (Foto)
Održano je još jedno veče takmičarskog dela "Zvezde Granda" za muškarce, a samo njih petorica uspela su da izbore plasman dalje, to su: Predrag Bošnjak, braća Nikola i Dušan Dinić, Haris Kulović, Ljubomir Perućica i Mirza Selimović.
15. mart 2014. 23:51
Zvezde Granda 2014: Tijana, Marina, Ljiljana, Gorana i Ajša idu u sledeći krug! (Foto)
Održano je još jedno veče popularnog takmičenja "Zvezde Granda" , a dalje su se plasirale: Tijana Milentijević, Marina Radosavljević, Ljiljana Obradović, Gorana Babić i Ajša Kapetanović.
8. mart 2014. 23:53
Zvezde Granda: Peđa, Nikola, Milan, Igor i Mustafa idu u sledeći krug! (Foto)
Šesto veče drugog kruga takmičenja "Zvezde Granda" je završeno, a u treći krug plasirali su se: Peđa Vujić, Nikola Petraćković, Milan Stojčinović, Igor Gmitrović i Mustafa Omerika.
1. mart 2014. 23:49
Zvezde Granda igrale fudbal: Saša Popović ima svoj fudbalski tim! (Foto)
Muške zvezde "Granda" Darko Lazić, Saša Kapor, Stefan Petrušić, Aki Marković i Milan Dinčić igrali su fudbal u balonu, a pridružili su im se i reper Sha, kao i najmlađi sin Lepe Brene Viktor Živojinović i pored njega Bane Janković.
27. februar 2014. 10:32
Zvezde Granda: Stefan, Asim, Armin, Marko G. i Marko M. idu u treći krug takmičenja! (Foto)
Održano je još jedno veče popularnog takmičenja "Zvezde Granda" u kome su birani muškarci koji prolaze u sledeći krug, a petorica koja idu dalje su Marko Milojković, Stefan Živković, Asim Selimović, Armin Čohodar i Marko Gačić.
22. februar 2014. 23:57
Zvezde Granda Aleksandra Bursać i Miloš Brkić pevali do svitanja! (Foto)
Zvezde "Granda" Aleksandra Bursać i Miloš Brkić održali nastup za pamćenje u popularnoj prestoničkoj kafani"Stara pesma" koja je bila popunjena do poslednjeg mesta.
22. februar 2014. 20:34
Zvezde Granda do kraja uz Sašu Popovića: Biramo Grand jer nas je stvorio!
Lepa Brena i Saša Popović prodali su krajem prošle nedelje SBB mreži 51 odsto kapitala "Grand produkcije", čime je završeno emitovanje njihovih emisija na TV Pink. Budući da su mnogi pevači potekli iz ove kuće, pitanje je koga će odabrati - Grand ili Pink.
20. februar 2014. 15:37
Zvezde Granda: Marija, Marina, Zvezdana, Emina i Nina prošle u treći krug takmičenja! (Foto)
Počeo je novi krug takmičenja "Zvezde Granda", a u drugoj emisiji na red su došle devojke koje su se plasirale u ovaj deo takmičenja. U sledećem krugu imaćemo prilike da gledamo i Mariju Stajić, Marinu Antić, Zvezdanu Stevanović, Eminu Islamović i Ninu Đumić.
16. februar 2014. 00:00
Zvezde Granda: Počeo drugi krug! Petar, Jasmin, Minel, Stefan S. i Stefan K. prošli dalje! (Foto)
Počelo je i drugo kvalifikaciono kolo takmičenja "Zvezde Granda", a ono je donelo nova pravila koja će se od sada poštovati. Od šest takmičara u baražu petorica koji su prošli dalje su: Stefan Kalajdžić, Petar Nisić, Jasmin Hasić, Minel Spahović i Stefan Stevanović.
8. februar 2014. 23:51
Zvezde Granda: Radiša, Novica, Igor, Danijel i Milan prošli dalje u drugom baražu! (Foto)
Takmičenje Zvezde Granda večeras je prošlo u znaku "muškog baraža", a od njih četrnaest, sledećih pet takmičara uspelo je da se izbori za prolazak u sledeći krug: Radiša Vasiljević, Novica Bulatović, Igor Gmitrović, Danijel Vasić i Milan Stojčinović.
1. februar 2014. 23:34
Zvezde Granda: Zorica Brunclik i Saša Popović zaratili - Ne možemo više ovako!
Članica žirija "Zvezda Granda" Zorica Brunclik ušla je u raspravu sa čelnikom "Grand" produkcije Sašom Popovićem i poprilično se naljutila, a voditelj je zaključio da više ne mogu tako da sarađuju.
30. januar 2014. 11:43
Zvezde Granda: Zorica Brunclik - Kako se Lepa Brena ofucala! (Foto)
U takmičenju "Zvezde Granda" Lepa Brena jedan je od dva člana žirija "Grand" produkcije, dok je Zorica Brunclik deo stručnog žirija, ali je folk divu zamenio Žika Jakšić.
28. januar 2014. 21:49
Zvezde Granda: Zorica Brunclik i Aca Lukas glasali za pogrešnu kandidatkinju!
Zorica Brunclik i Aca Lukas otkrili su da pri glasanju za kandidate u šouu Zvezde Granda ne ide uvek sve baš "kao podmazano", te umeju da se dese i kiksevi. Tako, jednom prilikom glasali su za pogrešnu kandidatkinju.
28. januar 2014. 14:51
Zvezde Granda: Dženana, Aleksandra, Maja i Sandra prošle dalje u prvom baražu! (Foto)
Najnovija sezona takmičenja "Zvezde Granda" traje već 16 nedelja, u večerašnjem specijalnom, odnosno baražnom izdanju izabrane su četiri devojke koje idu u sledeći krug takmičenja, a one su Dženana Đidić, Aleksandra Đuranović, Sandra Čaprić i Maja Petrović.
25. januar 2014. 23:32
Zvezde Granda: Zorica Brunclik ofarbala i vrat pored kose
Članica žirija u takmičenju "Zvezde Granda" Zorica Brunclik malo farbe za kosu iskoristila je i za farbanje vrata, verovatno slučajno,  a kamera je sve zabeležila.
19. januar 2014. 12:20
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus