x

Sve na portalu o:

zanimljivosti

Mislio da ga vode na bandži skok, a zapravo završio na drugom mestu (Video)
Momačka zabava koju je spremila grupa prijatelja iz Holandije sastojala sa iz toga da mladoženju povedu na bandži skok. Ono što madoženja nije znao jeste da je sve bila neslana šala.
1. jun 2014. 15:19
Strip Alan Ford slavi 45 godina postojanja
Čuveni "Alan Ford" strip je izašao još davne 1969. ofine, ali tek nakon tri godine je upseo da se probije van granica zemlje. Iako u Francuskoj, Brazilu i još po kojoj zemlji čitaoci nisu zavoleli avanture TNT grupe, na prostorima SFRJ strip je bio slavan, a i danas je.
31. maj 2014. 14:34
Nećete verovati šta se krije ispod ove zelene oaze (Video)
Imate fenomenalno dvorište u kome možete da se odmorite, pečete roštilj, igrate odbojku. A da se kupate? Pogledajte kako je vlasnik ovog malog dvorišta došao na ideju da ipod travnjaka sakrije bazen.
30. maj 2014. 20:49
Toples turneja: Tri drugarice putuju oko sveta u golišavom izdanju (Foto)
Novu pomamu na internetu su napravile tri putnice koje obilaze svet i na društvene mreže postavljaju slike u toples izdanju, sledeće mete su Italija, Švedska i Hrvatska.
27. maj 2014. 21:07
Sibord je instrument budućnosti koji omogućava stvaranje muzike na potpuno drugačiji način (Video)
Sibord (Seaboard) je u potpunosti nov tip muzičkog instrumenta, on poseduje mekane gumene dirke koje mogu da se saviju i oblikuju ton, kao što se savijaju žice na gitari.
25. maj 2014. 14:10
Nov trend u svetu - napravite selfi dok tresete glavom (Foto)
U svetu fotografije naizgled svaki trend brzo prođe, pa se pojavi novi, mnogo čudniji. Izgleda da tinejdžerima širom sveta nije bilo dovoljno da prave samo selfije, sada već moraju i da tresu glavom dok to rade.
25. maj 2014. 13:04
Rasčišćavao poplavljeno mesto i pronašao novčanik sa 1.800 evra!
Dragan Vujanović, šef palanačke Kancelarije za mlade je dok je čistio poplavljeno saselje u Smederevskoj Palanci pronašao novčanik sa 1.800 evra unutra. Šta biste vi uradili da se na njegovom mestu?
23. maj 2014. 21:49
Saveti nakon poplave: Pomozite životinjama i ne ubijajte zmije
Životinjama je sada veoma potrebna pomoć, jer one se ne mogu same snaći nakon polava koje su zadesile naš region. Hrana i voda je prioritet ali takođe i higijenska sredstva za životinje nisu na odmet.
22. maj 2014. 22:30
Prokupački đaci na zanimljiv način pozvali građane na humanost
Učenici iz škole "Dr Aleksa Savić" koja se nalazi u Prokuplju su na veoma zanimljiv način pozvali gađane da se priključe humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći. Oni su se poređali u obliku slova i brojeva "SMS 1003", apelujući na pomoć za ugrožene.
20. maj 2014. 22:43
Panda pas - životinja za kojom je Kina poludela (Video)
Vlasnik prodavnice kućnih ljubimaca, je smislio odličnu strategiju za prodaju pasa, on je uspeo pse da maskira da liče na pande i tako ih prodaje, što se ispostavilo da je u Kini ogroman hit.
18. maj 2014. 14:28
Kupili kauč na rasprodaji, a ono što su našli unutar njega ih je oduševilo (Video)
Zamislite da kupite polovan kauč na rasprodaji, a onda pošto je neudoban, odlučite da proverite šta se nalazi u jastucima za naslon. I unutra nađete 40.000 dolara.
17. maj 2014. 14:35
Da li ste ikada plesali 100 dana za redom istu koreografiju? (Video)
Met Brej je sebi postavio interesantan izazov, on je plesao sto dana za redom istu koreografiju, a zatim od toga napravio video snimak koji je objavio na društvenoj mreži Jutjub.
12. maj 2014. 22:42
Instagram naočare - pogledajte svet kroz polaroid filter (Video)
Da li biste voleli da vam pogled na svet bude nalik Instagram slici? Sada je i to moguće jer je kompanija Tens pokrenula kampanju kojom proizvode Instagram naočare.
11. maj 2014. 14:43
Vojnik se ponovo sreće sa ratnim drugom - ponovni susret čoveka i psa će vas raznežiti (Video)
Nije nimalo lako biti razdvojen o onih koje volimo, a pogotovu ako smo sa njima proživeli trenutke koje čitav život pamtimo. Džejson Bos je sa svojim psom proveo pet godina u vojnoj misiji u Iraku, njihov ponovni sustret je više nego dirljiv.
10. maj 2014. 14:38
Simpsonovi od Lego kockica - dugonajavljivana epizoda je konačno tu (Video)
Ovakve Simpsonove sigurno niste do sada nikad videli! Producent Mat Selman dugo već najavljuje da će u javnost pustiti epizodu čuvene serije kakvu do sada nismo videli, a to se sada dogodilo.
7. maj 2014. 23:02
Konzola za pse - sada i vaši psi mogu da igraju igrice (Video)
Naravno da vaš pas nikad neće savršeno igrati Sony Playstation, to je nemoguće. Ali ako želite da vašeg psa upoznate sa svetom igrica, onda je "CleverPet" prava stvar za vas.
6. maj 2014. 22:51
Vodeni tobogan u centru Bristola - ovo bi svaki grad trebalo da ima (Video)
U centru Bristola osvanuo je ogromni vodeni tobogan koji je umetnik Luk Džeram postavio. Džinovska staza prekrivena je vodom i deterdžentom. Spuštanje je počinjalo na vrh ulice Park, a zvaršavalo se na dnu iste.
5. maj 2014. 23:00
Pokušao pljačku uz pomoć krompira!
Nepoznati napadač je pokušao da izvrši pljačku pumpe i servisa za hemijsko čišćenje uz pomoć oružja koje je bilo ne nož, ne pištolj, već nista drugo do krompir!
4. maj 2014. 14:18
Foto-bomba! Šta biste vi uradili da vam Kameron Dijaz i Džimi Felon upadnu u kadar? (Video)
Stojite na prelepom vidikovcu, nasmejani i spremni za fotografisanje, a u trenutku kada fotoaparat škljocne shvatite da su vam Kameron Dijaz i Džimi Felon upali u kadar... Šta biste uradili?
3. maj 2014. 14:40
Kako izgleda kad pas prizna krivicu? Pogledajte preslatku Lunu i njeno priznanje (Video)
Luna je devetomsečno kuče koje voli da žvaće novac. Naravno, ona ne želi da prizna da je to uradila, ali je njen vlasnik uspeo da izvuče krivicu i priznanje za zločin koji je mali psić počinio.
2. maj 2014. 22:39
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus