x

Sve na portalu o:

zanimljivo

Osećaj za ritam - ova beba ga sigurno ima! Pogledajte preslatko buđenje (Video)
Neki od nas se jednostavno rode sa savršenim osećajem za ritam, pa to dodje kao prirodna stvar. Ova beba zasigurno ima savršen osećaj za tajming, kao i za ritam.
19. april 2014. 14:58
Veliki petak, dan Hristovog stradanja, obeležavaju sve hrišćanske crkve
Veliki petak smatra se najtužnijim danom hrišćanstva, jer je tog dana Isus Hristos osuđen i razapet na Golgoti. Širom sveta danas se obeležava ovaj veliki dan, a običaj je da se farbaju uskršnja jaja i to najčešće crvenom bojom, jer je ona simbol Hristove krvi.
18. april 2014. 11:27
Pogledajte kako današnja deca reaguju na vokmen (Video)
Iako smo svi ne tako davno umeto telefona i MP3 plejera koristili vokmene, današnja deca ne znaju ni čemu on služi. Nekoliko mališana našla se u čudu kada su došli u dodir sa neobičnom kutijom.
17. april 2014. 23:15
Modularni telefon Ara stiže u januaru 2015.
Projekat Ara modularnog telefona iz kompanije Google, koji omogućava sklapanje različitih konfiguracija i delova telefona u jedan aparat, trebalo bi da se pojavi na svetskom tržištu već početkom naredne godine.
17. april 2014. 15:12
Sutra se u celom svetu obeležava Veliki petak
Hrišćani širom sveta sutra obeležavaju Veliki petak, dan kada je, po verovanju, Isus Hristos umro, raspet na krstu na Golgoti.
17. april 2014. 13:22
Pogledajte veličanstveni oskarovski Circus du Soleil nastup od kog zastaje dah (Video)
U sklopu čuvenog Oskara nastupio je i veličanstveni Circus du Soleil sa svojim izvođenjem koje je oduševilo publiku i ostavilo ih bez daha. Akrobate su savršeno predstavile delove filma koje su puštene u pozadini.
16. april 2014. 23:02
Kuce koje se mole pre obroka i pospremaju za sobom, pogledajte ovaj neverovatan video! (Video)
Poznato je da su psi inteligentne životinje, ali iako zvuči neverovatno ove četiri kuce dresirane su da se pomole pre svakog obroka, a potom i da pospreme posle jela za sobom.
16. april 2014. 14:13
Zasluženo mesto u Ginisu! Zanemećete kada vidite kako 80-godišnja bakica pleše salsu! (Video)
Simpatična bakica Sara Pedi Džouns koja ima, verovali ili ne, 80 godina, oduševila je žiri, publiku i gledaoce kraj malih ekrana u britanskoj verziji šoua "Ja imam talenat".
16. april 2014. 11:38
Konkurs za najteži posao na svetu koji milioni već rade - Da li biste ga prihvatili? (Video)
Dvadeset i četiri osobe koje su se prijavile na konkurs za ovaj posao nisu mogle da veruju svojim ušima kada su čule o kakvim se uslovima za rad govori. Smena koja traje 24 sata, a plata ne postoji. Da li biste vi radili tako?
15. april 2014. 22:56
Može li genijalnije i sigurnije? Volvo napravio dečje sedište na naduvavanje! (Video)
Dečja sedišta su nužna stvar, a samo roditelji znaju sa kakvim se mukama sreću pri izboru istih. Osim nepraktičnog izgleda i poveće težine, prava je gnjavaža premeštati sedište iz automobila u automobil... Zato, Volvo je smislio genijalnu ideju koja će oduševiti sve roditelje!
15. april 2014. 17:01
Stjuardesa oduševila putnike, pogledajte zašto su umirali od smeha u avionu (Video)
Aviokompanija Southwest Airlines (SWA), jedna od vodećih američkih  avioprevoznika, učinila je pravu stvar kada je zaposlila ovu ženu kao stjuardesu, a uverićete se i zbog čega.
15. april 2014. 15:16
Kratki test! Izaberite vrata i saznajte kakva ste osoba
Pred vama je deset raznobojnih vrata od kojih ćete vi izabrati jedna koja vam ulivaju najviše poverenja, čime ćete istog trenutka otkriti kakva ste osoba.
15. april 2014. 14:30
Mališan koji će vas nasmejati do suza: Obožava luk, jede i plače! (Video)
Ovog preslatkog mališana ništa nije sprečilo da pojede glavicu crnog luka, on je uporan u svojoj nameri i praveći grimase koje će vas nasmejati do suza, odlučno grize luk i plače, ne želeći da prestane.
14. april 2014. 23:08
Džeki Čen napravljen od 64.000 bambusovih štapića (Foto+Video)
Nazivajući sebe slikarom bez četkice, malezijska umetnica Hong Ji je napravila ogroman porteret slavnog Džekija Čena i to od bambusovih štapića, koji je prezentovan na Čenovom koncertu.
14. april 2014. 14:55
Dirljiv susret vernih prijatelja: Pas čekao bolesnog vlasnika osam dana ispred bolnice (Video)
Brazilski beskućnik Lauri da Kosta nakon dobijenog udarca u glavu obratio se lekarima u jednoj bolnici u Brazilu, a njegov pas po imenu Seko verno je čekao osam dana njegov povratak ispred klinike.
14. april 2014. 01:01
Ne ulazite u raspravu sa bebom, sigurno ćete izgubiti (Video)
Da li ste ikada ušli u raspravu sa bebom? Većina osoba će odgovoriti negativno, ali ako jeste onda znate da to ume da bude veoma smešno i pomalo nerazumljivo. U svakom slučaju vi ne možete da pobedite.
12. april 2014. 14:22
Milion devojčica načinilo Shots aplikaciju ultrapopularnom! Da li biste je vi koristili? (Video)
Tinejdžere širom sveta je uhvatila nova manija, a ovoga puta ona se našla u obliku aplikacije za iPhone. Shots, aplikacija za slikanje selfija je dostigla preko milion korisnika.
11. april 2014. 22:19
Infracrvena kontaktna sočiva za gledanje u mraku
Naučnici rade na razvoju pametnih sočiva koja bi onome ko ih koristi mogli da omoguće infracrveno noćno gledanje, a tajna je u grafenu koji može da se ugradi unutar sočiva i iskoristi za izradu senzora koji lovi ultraljubičasto, vidljivo i infracrveno svetlo.
11. april 2014. 14:46
Zubar pravi klona Džona Lenona od pevačevog zuba
Zub Džona Lenona koji je prodat pre dve godine na aukciji završiće kao uzorak DNK za mogućeg klona pevača, a čitav eksperiment je isplanirao kanadski zubar Majkl Zuk, kome ni ilegalnost ovog poduhvata ne predstavlja problem.
10. april 2014. 21:59
Pogledajte prvi selfi iz svemira koji dokazuje da selfiji nisu popularni samo na Zemlji! (Foto)
Neki su mislili da je pravljenje selfija fenomen koji se događa samo na Zemlji. Fotografije koje je MSS objavio na društvenoj mreži Instagram dokazale su suprotno. Astronaut Stiven R. Svanson je postavio prvi selfi u istroriji slikan van Zemljine atmosfere.
9. april 2014. 21:51
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus