x

Sve na portalu o:

zanimljivo

Pirati pobedili? Britanci više neće goniti ljude koji ilegalno skidaju igre, muziku i filmove!
Britanska vlada odlučila je da od 2015. godine neće više krivično goniti ljude koji sa interneta preuzimaju piratizovane video igre, filmove i muziku. Prema njihovom zaključku, ne postoji nikakav efikasan način da se ovaj vid kršenja zakona zaustavi
23. jul 2014. 23:37
Papir savijen na pola 103 puta debeo je isto koliko i svemir? (Video)
Postoje teorije da je jedan papir moguće saviti na pola samo osam puta, a dok su naučnici pokušavali da pobiju ovu teoriju taj broj se neznatno povećao, i to samo za četiri puta, odnosno na dvanaest, a šta bi bilo kada bi papir mogao da se savije 103 puta?
22. jul 2014. 17:03
Pas koji krade igračke: Najnežniji prijatelj jedne bebe će vas oduševiti svojim iskupljivanjem (Video)
Toliko puta je rečeno da je pas najbolji prijatelj, a mnogi psi su to svojim postupcima i dokazali, kao i ovaj bigl koji je spreman sve da uradi za bebu njegovih vlasnika. Iako joj je isprva ukrao igračku, posle se poprilično iskupio.
21. jul 2014. 16:28
Prirodni fenomen: Kišni oblaci iznad Floride se razdvojili i napravili tunel iznad autoputa (Foto)
Sa Floride stižu informacije o pojavi iznad autoputa koja je poprilično impresivna, a ovaj prizor uspeo je da svojim fotoaparatom ovekoveči Džoe Zuniga iz Tampe i podeli ga sa svetom.
20. jul 2014. 15:41
Jedinstveni chat-rulet: Pre dobijanja partnera ocenite koliko ste naduvani
Chat-rulet je postao fenomen ubrzo nakon što je debitovao, ali za mnoge ljude je novina chatovanja sa nepoznatim ljudima neprihvatljiva. Sličan sajt sada pokušava da popravi tu činjenicu koristeći malo drugačiji pristup celom sistemu.
19. jul 2014. 12:54
Smartfonova tužba protiv Gugla je dospela u ruke rivala!
Dva potrošača koja su optužila Gugl da ima monopol nad Android telefonima, mogla bi da bude od velike pomoći suparničkim kompanijama poput Majkrosofta.
19. jul 2014. 00:29
Beba spava u kolevci zajedno sa četiri smrtonosne kobre, koje je čuvaju!? (Video)
Iako nije poznato ko je objavio video snimak bebe u kolevci sa kraljevskim kobrama, to ne umanjuje činjenicu da je sam prizor jeziv kada snimak prvi put pogledate i vidite nezaštićeno dete koje se prevrće u kolevci okruženo smrtonosnim zmijama.
18. jul 2014. 16:12
Misteriozna rupa u Sibiru prečnika 79 metara šokirala naučnike, uzrok NLO ili meteorit? (Video)
Na poluostrvu Jamal u Sibiru naprasno se pojavila rupa prečnika 79 metara, a ruski naučnici počeli su ekspediciju koja bi trebalo da hitno otkrije poreklo rupe i sazna o čemu se zapravo radi.
17. jul 2014. 23:17
Selfi promašaji: Pogledajte najgore i najsmešnije selfi fotografije (Foto)
U poslednjih godinu dana takozvani "Selfi" postao je trend koji nije zaobišao nijednu ciljnu grupu. Od poznatih ličnosti, preko političara pa čak i dece, manje-više svako je napravio bar jednu selfi fotografiju.
16. jul 2014. 23:09
I životinje tuguju kao i ljudi: Pas nije želeo da ostavi preminulog vlasnika ni pored previsokih temperatura (Video)
Uprkos tome što je temperatura bila preko 40 stepeni i što je bilo rizično i za život psa, ovaj bul terijer nije želeo da napusti svog vlasnika koji je ležao pored njega i čak i sada odbija da prihvati šta se dogodilo.
16. jul 2014. 17:59
Najzabavniji način prikazivanja horoskopskih znakova, da li vam se dopada kako ste predstavljeni? (Video)
Debra Silvermen koja je psiholog i psihoterapeut našla je jedinstveni način da prikaže sve horoskopske znakove i izvuče najizraženije karakteristike. Umesto uobičajeno pričanja o tome šta koji znak voli, radi i kako razmišlja ona je sve to direktno demonstrirala.
15. jul 2014. 16:18
Počelo najobilnije renoviranje Kombank Arene do sada, novi izgled biće spreman za posetioce Il Diva 24. septembra
Radovi na renoviranju severnog ulaznog platoa i stepeništa Kombank Arene počeli su od ponedeljka, 14. jula. Ovo je od otvaranja Arene do sada, najobilniji program renoviranja Arene koji će trajati 45 dana i vršiće se na povrišini od 1400 metara kvadratnih.
15. jul 2014. 12:26
Pet stvari o snovima koje možda niste znali
Sigurno ste se mnogo puta zapitali zašto sanjate određene stvari, zašto ponekad ne sanjate ništa i šta vam vaši snovi kroz podsvest poručuju... Ljudski mozak velika je misterija za naučnike i najmanje je istraženi deo ljudskog tela, ali postoje neke stvari o snovima u koje treba verovati.
14. jul 2014. 15:18
Jedinstvena kolekcija poklona - Izvini, potrošio sam na sebe (Video)
Harvi Nikolsonova praznična kampanja sadržala je jedinstvenu kolekciju poklona koja je nazvana "Sorry, I spent it on myself", odnosno "Izvini, potrošio sam na sebe", a evo i kako je zamišljeno da ovi pokloni funkcionišu.
13. jul 2014. 14:48
Brutalna skrivena kamera: Zamislite da je Smrt došla po vas (Video)
Neke skrivene kamere zaista mogu biti brutalne, ali će se oni koji ovo nisu doživeli i nasmejati reakcijama ljudi koji su mislili da je Smrt došla po njih, i to onako, kao u filmovima.
11. jul 2014. 15:16
Slon koji je plakao kada je oslobođen, posle 50 godina započinje novi život u društvu slonice (Foto+Video)
Slon Radžu šokirao je svoje spasioce koji su ga nakon 27 promenjenih vlasnika i 50 godina provedenih u zatočeništvu oslobodili. Naime, kada su mu skinuli lance, slon je počeo da plače od sreće i oduševljenja.
10. jul 2014. 16:47
Najslađa rođendanska proslava: Mala zabava za malog ježa, i dva hrčka u gostima (Video)
Zašto i životinje ne bi proslavile svoje rođendane? Jedna kuvarica potrudila se da malom ježu napravili zabavu kakva mu dolikuje, a sve to ne bi moglo da prođe bez gostiju, pa su zabavi prisustvovala i dva hrčka.
10. jul 2014. 14:03
 Upoznajte ženu koja može da izgovori 11 reči u sekundi (Video)
Amerikanka Fren Kapo ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao najbrbljivija žena na svetu, koja za samo jedan sekund može da izgovori 11 reči.
8. jul 2014. 23:59
Ovo je najemotivnija i najlepša reklama svih vremena, pogledajte zašto (Video)

Tehnologija je u današnje vreme postala veoma moćna stvar, ali ona nikada neće moći da zameni iskrenu i pravu ljubav koju deca osećaju prema roditeljima.

8. jul 2014. 00:09
Ovakav vatromet još niste videli, pogledajte snimak koji će vas ostaviti bez daha (Video)
Jedan mladi Amerikanac dosetio se prave ideje, kojom je želeo da dočara kako izgleda prava eksplozija vatrometa, koju smo imali samo prilike da vidimo sa zemlje.
6. jul 2014. 16:42
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus