x

Sve na portalu o:

Tom Kruz

Otac Nikol Kidman poginuo u kući svoje ćerke u Singapuru (Foto)
Nikol Kidman doživela je veliku porodičnu tragediju kada je njen otac Erik preminuo usled nezgodnog pada u kući svoje ćerke u Singapuru.
12. septembar 2014. 17:55
Nikol Kidman progovorila o braku sa Tomom Kruzom: Živela sam u paklu!
Nikol Kidman prvi put je javno progovorila o svom braku sa slavnim holivudksim glumcem Tom Kruzom. Iako ga mnoge žene smatraju veoma poželjnim muškarcem, njgeova bivša supruga otkriva da je veza sa njim pravi pakao.
31. avgust 2014. 22:37
U Nemogućoj misiji 5 Tom Kruz skače sa krova Bečke opere (Video)
Tom Kruz doputovao je prošle nedelje u Beč, gde trenutno snima novi filmski projekat "Nemoguća misija 5", a pojedini srećnici videli su jednu od uzbudljivih scena.
26. avgust 2014. 16:35
Tom Kruz: Ja sam izmislio odlaske na premijere filmova!
Tom Kruz nedavno je oborio rekord, kada se u jednom danu pojavio na sve tri premijere novog filma "Na rubu vremena", koje su u organizovane u Londonu, Parizu i Njujorku, a specijalno u emisiji Džimija Felona otkrio je kako, kako je on zapravo inovator toga da glumci putuju na sve premijere filmova.
5. jun 2014. 20:44
Premijera filma Na rubu vremena: London ispratio Toma Kruza i Emili Blant u avanturu života (Foto+Video)
Jutros je u Londonu održana prva od tri svetske premijere filma Na rubu vremena kojima će danas prisustvovati zvezde novog Warner Bros.-ovog SF blockbustera, Tom Kruz i Emili Blant, zajedno s režiserom Dagom Limanom.
29. maj 2014. 11:14
Tom Kruz proveo Met Dejmonov rođendan u seks klubu: Mislio sam da idem na civilizovanu večeru (Video)
Kada je gostovala u emisiji kod Džimija Kamela, Emili Blant je otkrila da je svog kolegu Toma Kruza za proslavu Met Dejomonovog rođendana odvela u seks klub.
18. maj 2014. 14:15
Tom Kruz zaboravio Kejti Holms sa Donom iz Veselih sedamdesetih
Šuškanja da je Tom Kruz u vezi sa glumicom Laurom Prepon su opet aktuelna. Njih dvoje su se prijateljili putem Sajentološke crkve, a viđeni su kako imaju romantične večere i sastanke.
19. april 2014. 14:20
Tom Kruz proslavio rođendan sa srpskom voditeljkom na crvenom tepihu
Zvezda filma "Top Gun" Tom Kruz je uradio ekskluzivni intervju na crvenom tepihu sa voditeljkom TV "Prva", koja mu je otkrila da rođendan slave na isti dan, a na poziv da da naprave zajedničku žurku glumac je velikodušno pristao.
2. april 2014. 22:52
Tom Kruz ponovo kao Džek Ričer
Holivudski glumac Tom Kruz ponovo će se naći u ulozi akcionog heroja Džeka Ričera, inače junaka bestselera "Jedan hitac", čija je ekranizacija, očito, bila i više no uspešna.
11. decembar 2013. 16:21
Dona iz serije Vesele sedamdesete nova devojka Toma Kruza?! (Foto)
Ukoliko pitate tabloide, bez sumnje će vam kazati: Tom Kruz našao je novu devojku, i to opet koleginicu - glumicu Lauru Prepon.
28. novembar 2013. 13:19
Kameron Diaz: Slavila sam sa Tomom - Kruz: Ništa od toga nije istina!
Glumac Tom Kruz demantovao je da je prošle godine u avgustu bio sa Kameron Dijaz na proslavi u jednom londonskom hotelu, a usput i tužio medije koji su pisali o navodnoj vezi između ovo dvoje glumaca.
14. novembar 2013. 10:46
Tom Kruz na sudu: Nisam napustio ćerku
Holivudski glumac Tom Kruz rekao je federalnom sudu da nije napustio svoju ćerku Suri, već da sa njom ima veoma blizak odnos uprkos razvodu od njene majke Kejti Holms i velikom broju obaveza.
7. novembar 2013. 13:53
Nikol Kidman: Bila sam dete kada sam se udala za Toma Kruza, ljubav je došla posle razvoda
Oskarovka Nikol Kidman (48) rekla je da je bila "samo dete" kada se sa 23 godine udala za holivudskog glumca Toma Kruza.
31. oktobar 2013. 10:34
Tom Kruz tražio surpugu putem konkursa!
Tom Kruz, jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca, imao je svojevremeno konkurs preko kojeg je trebalo da mu sajentolozi nađu ženu, a budući da je i dalje bez partnerke reči ove Norvežanke mogu vam dočarati šta je potrebno kako biste ispunli uslove da budete njegova žena.
29. avgust 2013. 11:44
Nikol Kidman: Srećna sam posle Toma Kruza!
Glumica Nikol Kidman rekla je da je zadovoljna svojim životom nakon teškog razvoda od kolege Toma Kruza 2001. godine i da je pronašla sreću.
24. avgust 2013. 20:10
Tom Kruz opet u glavnoj ulozi u Nemogućoj misiji, Kristofer Mekveri u režiserskoj stolici
Kompanije "Paramount Pictures" i "Skydance Productions" objavile su danas da će Kristofer Mekveri režirati sledeći nastavak filma "Nemoguća misija".
6. avgust 2013. 20:54
Tom Kruz želi da se pomiri sa Kejti Holms
Iako su se razišli pre godinu dana i stavili tačku na svoj brak, slavni par Tom Kruz i Kejti Holms imaju još puno toga za reći jedno drugome.
3. jul 2013. 15:29
Kejti Holms proslavlja prvu godišnjicu razvoda od Toma Kruza
Glumica Kejti Holms razvela se od Toma Kruza posle šest godina braka, a godinu dana kasnije obeležiće ovaj bitan dan intimnom proslavom sa prijateljima.
28. jun 2013. 14:15
Tom Kruz i Džoni Dep prkose godinama (Video)
Iako imaju po 50 godina, oni su među najzgodnijim holivudskim muškarcima a sada su zajedno podržali producenta Džerija Brukhajmera koji je dobio zvezdu na Bulevaru slavnih.
25. jun 2013. 22:03
Tom Kruz nije preboleo Kejti Holms?
Holivudskoj zvezdi Tomu Kruzu nedostaje bivša žena Kejti Holms i navodno je jako ljut zbog njenog novog dečka.
5. jun 2013. 16:01
1
2
3
4

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus