x

Sve na portalu o:

Rada Manojlović

Rada Manojlović navijala na utakmici Majami Hitsa (Foto)
Rada Manojlović je pre par dana otputovala u Ameriku na jednomesečnu turneju, pa je u slobodnim trenucima obilazila zanimljivosti, a uspela je čak i da poseti uzbudljivu NBA utakmicu.
10. april 2014. 22:16
Rada Manojlović uživa na Floridi bez dečka Momira (Foto)
Rada Manojlović je otputovala u Ameriku gde će imati jednomesečnu turneju, a da bi spojila lepo i korisno slobodne dane će provoditi sa dečkom Momirom Gajićem. Ona je objavila slike sa Floride, ali bez dečka.
6. april 2014. 13:43
Rada Manojlović: Spavaću u hotelu, a ne u Momirovoj kući!
Rada Manojlović provešće mesec dana u Americi, gde će imati seriju koncerata, ali će sve slobodno vreme provesti sa dečkom Momirom Gajićem. Pred put, pecvačica je otkrila da neće spavati u kuću svog dečka, već u hotelu.
4. april 2014. 09:32
Rada Manojlović otputovala kod dečka u Ameriku! (Foto)
Rada Manojlović otputovala je juče u Ameriku gde će pored jednomesečne zakazane turneje, konačno uživati i u zagrljaju svog dečka Momira Gajića koji je sa nestrpljenjem očekuje.
3. april 2014. 14:42
Saša Popović podržao Radu Manojlović i njenog dečka u humanosti
Humanitarnu akciju u sklopu koje će u utakmici učestvovati popularna imena naše muzičke scene i ekipa filmskog projekta "Montevideo", a koju će organizovati Rada Manojlović sa dečkom Momirom Gajićem, podržao je i direktor Grand produkcije Saša Popović.
3. april 2014. 10:01
Rada Manojlović putuje u Ameriku: Uželela sam se Momira jako!
Rada Manojlović posle više od mesec dana konačno je dobila američku vizu, zbog turneje na koju putuje sutra ujutru, ali će pevačica u isto vreme moći i da poseti dečka Momira Gajića, koji joj prema njenim rečima jako nedostaje.
1. april 2014. 08:48
Rada Manojlović: Odbija me kad se muškarac ponaša kao razmaženo dete (Foto)
Pevačica Rada Manojliović je trenutno jedna od najatraktivnijih pevačica na estradi, odgovorila je na pitanja i otkrila da nije osoba koja se lako nervira, da je bila zaljubljena u Breda Pita, kao i da je nerviraju razmaženi muškarci.
28. mart 2014. 10:29
Rada Manojlović: Nisam navučena na iglu, pogrešno sam protumačena!
Rada Manojlović izuzetno je razočarana što su mediji pogrešno protumačili njenu izjavu "Navukla sam se na iglu" i  ističe kako je samo htela na šaljiv način da kaže da su joj infuzije u nekoliko navrata podigle imunitet i dale snagu.
15. mart 2014. 22:37
Rada Manojlović priznala: Momir i kada dođe u Srbiju kao da nije tu!
Pevačica Rada Manojlović otkrila je u emisiji kod Ognjena Amidžića da se pokajala što je javno progovorila o svojoj vezi sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem.
12. mart 2014. 23:56
Rada Manojlović: Živim kao sav normalan svet, ne stižem da platim račune!
Gostujući u jednoj emisiji Rada Manojlović požalila se voditeljki kako su joj isključili mobilni telefon, jer nije stigla da platila račun.
11. mart 2014. 09:57
Rada Manojlović: Želela sam veće grudi i lepši nos, ali to nije garancija dobrog izgleda
Pevačica Rada Manojlović svakako je jedna od najatraktvnijih pevačica sa domaće estrade, sem što je izuzetno tražena na gostovanjima mnogi su oduševljeni i njenim izgledom, ali ne i ona sama.
9. mart 2014. 12:43
Radu Manojlović leči sestra, donosi joj čorbu čak iz Požarevca
Pevačici Radi Manojlović, nakon nedavnih zdravstvenih problema i bolesti, sestra iz čak iz Požarevca donosi kuvanu hranu kako bi je okrepila i ubrzala oporavak.
7. mart 2014. 10:45
Rada Manojlović: Nije tačno da prelazim u voditeljke!
Pevačica Rada Manojlović koja je nedavno snimila emisiju pod nazivom "Veče sa Radom Manojlović", oštro je demantovala novinske naslove da je postala voditeljka i dodaje da je reč samo o jednoj epizodi koja će se emitovati na novim "Grand" kanalima.
3. mart 2014. 14:28
Rada Manojlović postaje voditeljka: Spremite se za Rada šou!
Na novoj "Grand" televiziji Rada Manojlović dobiće jednu od udarnih emisija koja će čak i nositi naziv "Rada šou", a pevačica će se ovog puta naći u ulozi voditeljke i opušteno će ćaskati sa kolegama.
3. mart 2014. 09:50
Rada Manojlović pakuje kofere: Odlazi kod dečka u Ameriku!
Rada Manojlović već se priprema za odlazak u Ameriku sa svojim dečkom Momirom Gajićem, gde će pored nastupa širom Kanade i Amerike imati malo vremena za ljubav sa svojim dragim.
26. februar 2014. 09:48
Rada Manojlović: Momir i ja ne radimo ništa loše, samo se volimo!
Rada Manojlović godinu dana pokušavala je da prikrije svoju vezu sa advokatom Momirom Gajićem, ali zbog sve češćih medijskih spekulacija o tome kako je dečko samo koristi, pevačica je rešila da stavi tačku na dalja nagađanja i otkrije detalje svoje veze.
25. februar 2014. 16:11
Rada Manojlović priznala vezu sa Momirom: Srećna sam!
Pevačica Rada Manojlović godinu dana skrivala je vezu sa advokatom Momirom Gajićem koji inače živi u Njujorku, a javnosti je poznat i kao bivši verenik manekenke Katarine Rebrače.
21. februar 2014. 10:17
Rada Manojlović: Dan zaljubljenih sam odložila za malo kasnije (Foto)
Pevačica Rada Manojlović toliko je popularna i tražena da je čak i svoje zdravlje ugrozila zbog brojnih nastupa, a upravo je na jednom bila i za Dan zaljubljenih.
15. februar 2014. 22:07
Rada Manojlović zbog previše posla završila na infuziji!
Radi Manojlović je pozlilo posle napornih nastupa zbog čega je završila na infuziji! Pevačica je potpuno isrcrpela organizam na turneji zbog koje putuje sa jednog kraja sveta na drugi, pa je morala da potraži pomoć lekara.
13. februar 2014. 09:55
Rada Manojlović: Saša Popović je naš oslonac i veliki prijatelj
Direktor Granda i voditelj Saša Popović je u poslednjoj emisiji "Narod pita“ pevao, repovao, čistio studio džogerom, a mlade pevačice sa kojima je plesao kažu da ništa nije bilo namešteno.
6. februar 2014. 08:44
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus