x

Sve na portalu o:

Ognjen Amidžić

Ognjen Amidžić ima novo zanimanje, evo koje je!
Ognjen Amidžić odlučio je da se oproba i u novoj profesiji. Pored toga što je sjajan voditelj, pevač i glumac, on će biti i producent u novoj pesmi Danijele Vranić.
12. septembar 2014. 22:16
Ognjen i Danijela Amidžić ponosni na sina, evo zbog čega (Foto)
Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela trenutno borave na moru u Turskoj, a putem društvene mreže Instagram poznati par se pohvalio koliko je ponosan na svog sina Matiju, koji je sa devet meseci napravio i svoje prve korake.
31. avgust 2014. 21:26
Ognjen Amidžić poručio Milici Pavlović: Želim da budem tvoj rob! (Foto)
Ognjen Amidžić ugostio je sinoć u svojoj emisiji "Amidži šou" pevačicu Milicu Pavlović i mladu glumicu i sestru Slobode Mićalović, Draganu. Tom prilikom šarmanti voditelj upitao je pevačicu, da li želi da bude njen rob.
16. jul 2014. 13:00
Dženan Lončarević i Ognjen Amidžić snimili spot za duetsku pesmu! (Foto+Video)
Dženan Lončarević i Ognjen Amidžić polako privode kraju snimanje spota za novu duetsku pesmu koja će, sigurni smo, obeležiti ovo leto. Kako je i sam pevač najavio, premijera se očekuje za nekoliko dana.
8. jun 2014. 18:45
Dženan Lončarević i Ognjen Amidžić snimili letnji hit: Očekujte neočekivano!
Jedan od najpopularnijih pevača naše scene Dženan Lončarević uskoro će publici predstaviti još jednu novu pesmu i to duet sa Ognjenom Amidžićem koji će, bez sumnje, biti veliki letnji hit!
6. jun 2014. 10:26
Ognjen Amidžić sam evakuisao majku iz Šapca!
Poplave koje se još uvek ne smiruju u našoj zemlji, naterale su Ognjena Amidžića da veoma brzo odreaguje i evakuše svoju majku koja se nalazila u njihovoj kuću u Šapcu. Voditelj je nekoliko dana ranije i putem društvenih mreža obaveštavao pratioce da se sprema vremenska nepogoda.
20. maj 2014. 12:18
Ognjen Amidžić ponosan na sina: Matija zna kakav mu je tata! (Foto)
Ognjen i Danijela Amidžić postali su pre pet meseci ponosni roditelji malog Matije, a od tog trenutka popularni voditelj često se na društvenim mrežama žalio na svoje slatke muke i nepropsavane noći, ali mu se trud isplatio.
14. maj 2014. 13:17
Ognjen Amidžić rasplakao suprugu: Priredio joj žurku iznenađenja (Foto)
Danijela Amidžić proslavila je juče 27. rođendan u društvu supruga Ognjena i najbližih prijatelja. Slavlje je organizovano na splavu u bizini hotela "Jugoslavija", a prisutne goste zabavljao je Lexington bend.
23. april 2014. 10:53
Ognjen Amidžić dobio paket pun hrane, težak 90 kilograma: Sve ću da pojedem!
Voditelj Ognjen Amidžić proglašen je omiljenim TV Licem u Sjenici, a kao nagradu dobio je paket težak 90 kilograma u kome su se nalazili mlečni i mesni proizvodi.
21. april 2014. 13:02
Ognjen Amidžić: Matiji sam menjam pelene, i dobar sam u tome (Foto)
Ognjen Amidžić uživa u društvu svog dvomesečnog sina Matije, te upravo u onim slatkim roditeljskim mukama crpi energiju i za posao u kojem će uskoro proslaviti čak dve deceije rada na televiziji.
6. februar 2014. 15:41
Ognjen Amidžić na slatkim mukama sa sinom Matejom: Spavaj, molim te, suzice te moje mole!
Novopečeni tata Ognjen Amidzić na slatkim je mukama dok tokom neprospavanih noći čuva dvomesečnog sina Mateja, kog ima sa Danijelom Amidžić.
27. januar 2014. 20:13
Ognjen Amidžić i Lepi Mića u parodiji na reklamu za snikers! Necenzurisana verzija! (Video)
Ognjen Amidžić i Lepi Mića snimili su parodiju na reklamu za čokoladicu snikers, te pogledajte u šta se pretvara bivši učesnik nedavno završene sezone rijalitija Farma kada je gladan!
2. januar 2014. 21:00
Ognjen Amidžić sa sinom: Iscrpljeni posle praznovanja (Foto)
Ognjena Amidžića i njegovog jednomesečnog sina Matiju, praznične svetkovine baš su iscrpele, te njih dvojica trenutno ne rade ništa, osim što "meditiraju" ispred TV -a, a novopečena mama Danijela potrudila se da sve to zabeleži svojom kamerom.
2. januar 2014. 19:14
Ognjen Amidžić: Nadam se da će Matija ličiti na mamu
Voditelj Ognjen Amidžić, koji je nedavno postao tata po prvi put, otkrio je kako se oseća u prvim danima roditeljstva i na koga njegov sin Matija liči.
12. decembar 2013. 09:29
Ognjen Amidžić sa sinom: Prva fotografija voditelja kao ponosnog tate! (Foto)
Voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska, nedavno su postali roditelji po prvi put u životu, a kako se Ognjen snašao u držanju malog Matije, pokazala je njegova supruga na društvenim mrežama.
7. decembar 2013. 20:33
Ivan Ivanović čestitao Ognjenu Amidžiću rođenje sina! Ratna sekira zakopana?!
Ivan Ivanović je odlučio da zaboravi na razmirice između njega i voditelja na konkurentskoj TV kući, Ognjena Amidžića, te svoju večerašnju emisiju otvori čestitkom Ognjenu na rođenju sina.
6. decembar 2013. 22:55
 Ognjen Amidžić: Što ne rekoste da je ovoliko teško biti tata?! Nisam oka sklopio!
Popularni voditelj Ognjen Amidžić postao je tata po prvi put, a već se žali! On, izgleda, nije znao koliko grlate bebe umeju da budu.
4. decembar 2013. 15:23
Ognjen Amidžić proslavio rođenje sina: Matija liči na mene - još nema veliki nos, ali ima moje grimase! (Foto)
Novopečeni tata Ognjen Amidžić je rođenje svog sina Matije proslavio kako treba: uz muziku, piće i tradicionalno cepanje košulje proveselio se sa najbližim prijateljima i saradnicima.
3. decembar 2013. 10:08
Prvo, pa muško: Danijela i Ognjen Amidžić dobili sina!
Danijela Dimitrovska Amidžić, supruga voditelja Ognjena Amidžića, porodila se danas, i na svet donela sina!
29. novembar 2013. 20:47
Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić kuvali kafu Nišlijama
Voditeljski par televizije Pink Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić juče su u centru Niša kuvali i posluživali kafu prolaznicima.
14. novembar 2013. 10:24
1
2
3
4
5
6
7
8
9

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus