x

Sve na portalu o:

Marijana Čvrljak

Marijana Kovačević se kaje zbog Nemeša: Da mogu vratiti vreme, nikad ne bih ušla u rijaliti! (Foto)
Pobednica četvrtog Velikog Brata Marijana Kovačević, nakon raskida trogodišnje veze sa Nikolom Nemeševićem Nemešem kaže da je verovala da je on onaj pravi s kojim će provesti ostatak života, ali da danas nemaju nikakav odnos.
20. avgust 2014. 15:16
Marijana Kovačević plesala oko šipke u klubu... Ma, koji Nemeš!
Pobednica regionalnog Velikog Brata, tridesetogodišnja Marijana Kovačević nije deprimirana zbog nedavnog raskida trogodišnje veze sa Nikolom Nemeševićem.
9. avgust 2014. 21:24
Marijana Kovačević poručila svima koji se bave njenim životom: Osećala sam se voljeno, ali je sada kraj!
Marijana Kovačević i Nikola Nemešević Nemeš raskinuli su trogodišnju vezu i mediji o tome bruje već nekoliko dana, a učesnica Velikog brata odlučila je da se povodom toga oglasi i na društvenim mrežama, očigledno isfrustrirana komenarima.
3. avgust 2014. 20:13
Nemeš brani Marijanu: Ko je dirne neka me se kloni!
Par koji je započeo vezu u Velikom bratu, Marijana Kovaćević (nekada Čvrljak) i Nikola Nemešević Nemeš definitivno su raskinuli, ali Nemeš ipak ne da na svoju bivšu dragu i ne dozvoljava da se o njoj loše govori.
3. avgust 2014. 12:11
Marijana i Nemeš definitivno raskinuli, nema više ljubavi iz Velikog brata!
Marijana Kovačević i Nikola Nemešević poznatiji kao Nemeš od aprila zbunjuju javnost izjavama o njihovom statusu, a ovog puta ljubav iz Velikog brata konačno je završena, što je Marijana i potvrdila.
1. avgust 2014. 21:38
Marijana Čvrljak uhapšena u Zagrebu zbog vožnje u pijanom stanju!
Marijana Čvrljak, pobednica prvog regionalnog šoua Veliki brat, uhapšena je noćas u Zagrebu zbog vožnje u pijanom stanjus, a sa svoje dve  prijateljice provela je noć na trežnjenju u zagrebačkoj policiji.
22. jul 2014. 21:48
Marijana i Nemeš su ipak zajedno! Sve je veliki marketinški trik (Foto)
Nikola Nemešević Nemeš koji trenutno učestvuje u Plesu sa zvezdama je uz pomoć Marijane Čvrljak pokušao da dospe u centar pažnje, i to navodeći da su njih dvoje raskinuli. Na kraju ipada je čitav raskid bio laž.
18. april 2014. 21:59
Marijana i Nemeš napravili pravu pometnju! Oboje tvrde: Nismo raskinuli, i dalje smo zajedno!
Marijana Čvrljak nedavno je u intervjuu izjavila kako su ona i Nikola Nemešević na pauzi zbog lošeg odnosa, što su svi mediji protumačili kao prekid veze. Međutim, intrigantni par je sada potvrdio da nije tačno da su raskinuli.
27. mart 2014. 15:42
Nikola Nemešević Nemeš se pokajao: Marijana, volim te i želim decu sa tobom!
Nikola Nemešević Nemeš pokajao se zbog izjave koju je dao o svojoj bivšoj devojci Marijani Čvrljak, pa joj sada putem medija poručuje, kako je još uvek voli i želi decu sa njom.
26. mart 2014. 23:11
Nikola Nemešević Nemeš: Grizla me je savest jer sam bio sa udatom ženom
Nikola Nemešević Nemeš potvrdio je raskid veze sa Marijanom Čvrljak, čija je ljubav započela 2011. godine u prvom regionalnom Velikom Bratu. Iako se u kući zaljubio, danas, pevač priznaje kako je neprestano osećao grižu savesti zbog veze sa udatom ženom.
24. mart 2014. 14:02
Marijana Čvrljak otkrila: Nemeš i ja nismo zajedno! Kraj velike ljubavi?!
Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš upoznali su se u prvom regionalnom Velikom Bratu 2011. godine, odakle je popularna Šibenčanka izašla kao apsolutna pobednica i zbog Nemeša ostavila tadašnjeg supruga.
20. mart 2014. 16:40
Nemeš se preselio sa Marijanom u Zagreb
Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević, Šibenčaka i Beograđanin koji su obeležili regionalni "Veliki Brat" preselili su se u Zagreb.
26. oktobar 2012. 21:25
Nemeš i Marijana na sudu: Bivši muž traži 52.000 evra! (Foto)
Bivši učesnici rijalitija "Veliki brat" snimljeni su juče kako napuštaju zgradu suda u Šibeniku. Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević skrivali su se iza sunčanih naočara.
19. oktobar 2012. 11:05
Nikola Nemešević Nemeš ljubav prema Marijani Čvrljak dokazao tetovažom (Foto)
Popularni par iz poslednjeg „Velikog brata“, Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš, pojavili su se na otvaranju novog noćnog kluba „VIP vila“ na Dedinju i potvrdili da su i dalje srećno zaljubljeni! Nemeš je tu čuvenu ljubav iz rijalitija rešio da potvrdi i tetovažom!
7. avgust 2012. 10:14
Marijana Čvrljak zbog Nemeša doputovala u Beograd
Pobednica poslednjeg serijala “Velikog brata” Marijana Čvrljak pojavila se sa svojim dragim Nikolom Nemeševićem Nemešom na jednoj žurci u Beogradu i ostavila sve prisutne bez daha svojim izgledom.
5. avgust 2012. 10:31
Marijana Čvrljak može da izgubi i novac i dete?!
Marijana Kovačević ex Čvrljak, prošlogodišnja pobednica rijalitija “Veliki brat” ovih dana se požalila kako joj se suprug sveti na svakom koraku, te da je već sudski zatražio pola njene nagrade od 104 hiljade evra i kako ne dopušta njihovoj ćerkici Korini da sa njom izađe iz Hrvatske.
21. jul 2012. 10:10
Marijana Čvrljak: Rekla sam stop lažnom braku!
Pobednica Velikog brata Marijana Čvrčjak trudila se godinu i po dana, koliko je trajala sudska bitka da izbegne medije, verovala je u pravdu i svoje je probleme čuvala daleko od očiju javnosti.
13. jul 2012. 13:32
Marijana Čvrljak: Bivši suprug mi se sveti preko ćerke
Pobednica regionalnog rijaliti šoua „Veliki brat“ Marijana Kovačević službeno je razvedena od Ivana Čvrljka. Godinu dana nakon šokantne završnice rijalitija i obnovljene ljubavi sa Nikolom Nemeševićem Marijana je otkrila detalje razvoda, ali i borbe za strateljstvom na ćerkom Korinom.
10. jul 2012. 16:47
Nemeš konobariše i peva u Hrvatskoj
Pobednica „Velikog brata" Marijana Kovačević (eks Čvrljak) i njen verenik Nikola Nemešević Nemeš letuju u Baškoj Vodi
5. jul 2012. 12:43
Marijana i Nemeš uživaju na plaži (Foto)
Zaljubljeni Nemeš i Marijana sunčali su se na gradskoj plaži u Baškoj Vodi, a Korina je spavala ogrnuta peškirom. Bilo je pakleno vruće, pa su više puta ulazili u more. Devojčica se igrala kanticama i bacala kamenčiće. Mršavija nego ikad, pobednica "Velikog brata" Marijana Kovačević u crnom bikiniju pokazala je preplanuli ten.
22. jun 2012. 15:32
1
2
3

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus