x

Sve na portalu o:

Katarina Živković

Katarina Živković Uskrs provodi radno, ali ipak je stigla da ofarba jaja (Foto)
Pevačica Katarina Živković je na Veliki petak uspela da stigne da ofarba jaja, i to u svom iznajmljenom stanu u Zemunu, a takođe je priznala da joj je ovo prvi Uskrs koji sama priprema.
19. april 2014. 13:33
Katarina Živković nasmejana i spremna za borbu! (Foto)
Katarina Živković je poput mnogih javnih ličnosti pokupila trend, pa je i ona počela da trenira boks. Ona je nedavno na Fesbuku objavila fotografiju sa treninga na kojoj izgleda presrećno i veoma fit.
17. april 2014. 14:44
Katarina Živković odlučila da zaboravi Baneta? U novoj pesmi peva o raskidu!
Katarina Živković snimila je novu pesmu pod nazivom Da zaboravim u kojoj je opisala svoj nedavni raskid trogodišnje veze sa manekenom Banetom Jankovićem koji je za pevačicu bio jako bolan.
17. april 2014. 11:18
Bane Janković ne može da preboli raskid sa Katarinom Živković: Ja nju stvarno volim!
Maneken Bane Janković pokušava da nastavi svoj život dalje nakon raskida četvorogodišnje veze sa Katarinom Živković. Iako je par puta u medijima rekao kako želi da se na njihovu priču stavi tačka, maneken ova j put kaže da i dalje voli pevačicu, kao i da se teško miri sa raskidom.
11. april 2014. 10:07
Bane Janković i Katarina Živković: Svađajte nas do sutra, posvađati nas nećete!
Iako su okončali četvorogodišnju vezu Katarina Živković i Bane Janković su i dalje u žiži javnosti, jer razlozi za njiov raskid se menjaju, od toga da su se sporazmno razišli, pa do toga da je Katarina varala Baneta.
8. april 2014. 22:52
Katarina Živković ostavila Baneta Jankovića zbog sestrića Bogoljuba Karića?!
Veza Katarine Živković i Baneta Jankovića se okončala skoro, a navodno razlog za prekid bila je Katarinina prevara. Nju sada povezuju sa sestrićem Bogoljuba Karića, Aleksandrom Nedeljkovićem.
8. april 2014. 20:07
Katarina Živković optužuje Baneta Jankovića za glasine o prevari!
Razne verzije za prekid veze Katarine Živković i Baneta Jankovića se non stop vrte u javnosti, poslednja jeste ta da je pevačica varala Baneta sa izvesnim Zoranom Ajkovićem, a kako je Katarina ubeđena javnosti je plasirana ta vest od stane nikog drugog do Baneta lično.
7. april 2014. 14:55
Katarina Živković se rasplakala na nastupu, pevačicu pogodili stihovi pesme!
Katarina Živković još uvek nije prebolela raskid sa manekenom Banetom Jankovićem, jer je na nastupu u jednom klubu, izvođenjem Džejove pesme rasplakala sebe, ali i neke od prisutnih gostiju.
7. april 2014. 09:20
Katarina Živković: Od mene su napravili najgoru preljubnicu!
Odmah nakon raskida Katarine Živković i Baneta Jankovića javile su se razne verzija razloga za njihov prekid, kao i šuškanja da je pevačica varala Baneta za vreme trajanja njihove veze. Njih dvoje se slazu u jednom - žele da soje probleme reše sami.
6. april 2014. 12:05
Bane Janković u teškoj depresiji, zbog raskida sa Katarinom Živković napušta Srbiju!
Bane Janković rešio je da se odseli u Švajcarsku, gde će se skloniti od celokupne situacije i medijske buke koja je nastala nakon raskida trogodišnje veze sa pevačicom Katarinom Živković.
5. april 2014. 20:25
Katarina Živković pronašla utehu od raskida sa Banetom Jankovićem u kontraverznom biznismenu?
Pevačica Katarina Živković i Bane Janković su definitivno prekinuli svoju četvorogodišnju vezu, koju su započeli još dok su bili učesnici Farme. Pevačica je sada, navodno, utehu pronašla u u Zoranu Ajkoviću.
5. april 2014. 12:32
Bane Janković o raskidu sa Katarinom Živković: Sve je prošlo, ali uvek ću biti tu za nju!
Maneken Branislav Bane Janković i Katarina Živković su svoju vezu započeli još u trećoj sezoni rijalitija Farma, a sada, kada je ta romansa gotova Bane je na Fejsbuku rekao šta misli o raskidu.
4. april 2014. 16:05
Katarina Živković o raskidu sa Banetom Jankovićem: Želim da se ova priča što pre završi!
Katarina Živković i Branislav Bane Janković započeli su vezu u trećoj sezoni rijalitija Farma iz koje je Kaća i izašla kao pobednica, a izgleda da je ova romansa došla kraju i pevačica bi da raskid prođe što tiše.
27. mart 2014. 15:08
Premijera: Katarina Živković i Ša u novom spotu za duetsku pesmu Ljubi me (Video)
Katarina Živković i reper Ša predstavili su ekranizaciju svoje nove duetske numere "Ljubi me", koju su snimili uz pojačanje di džeja Matea. Već prema prvim utiscima, nova saradnja preti da zaseni njihov raniji hit duet "Ludo srce".
4. februar 2014. 09:53
Katarina Živković kupila stan, uselila se sa Banetom: Presrećna sam!
Pevačica Katarina Živković kupila je nedavno dvosoban stan u Zemunu u koji se uselila sa svojim verenikom, manekenom i voditeljem Banetom Jankovićem.
16. januar 2014. 16:10
Zanosna Katarina Živković u donjem vešu najavljuje novu pesmu!
Fanovi Katarine Živkovic bas imaju sreće. Pored toga što lepa pevačica putem svoje Fejsbuk stranice redovno bez cenzure komunicira sa njima, za par dana "uručiće" im i praznični poklon. Novu pesmu i novi spot.
12. januar 2014. 23:06
Katarina Živković: Mnoge stvari želim da zaboravim!
Mlada pevačica Katarina Živković sinoć je napravila fenomenalnu atmosferu na nastupu u klubu "En Pub" u Ljubljani. Ovom prilikom Katarina je otkrila šta njena pubika može očekivati na njenom novogodišnjem nastupu u Vrnjačkoj Banji.
23. decembar 2013. 22:33
Katarina Živković: Bane i ja smo u ljubavi! Kupujemo stan! (Foto)
Jedan od najpopularnijih parova sa Farme svakako su Katarina Živković i Bane Janković, a da njihova ljubav i posle dve godine još uvek cveta, pokazuje i to što ovaj par užurbano radi na tome da se skući.
12. novembar 2013. 11:44
Katarina Živković: Nisam se posvađala sa Banetom! (Foto)
Dečko popularne pevačice Katarine Živković, voditelj i maneken Bane Janković, doživeo je infarkt pre nekoliko dana, a ubrzo potom su se pojavile spekulacije da se par posvađao, jer Katarina ne uspeva da uklopi obaveze i vreme koje provodi sa svojim dečkom.
3. oktobar 2013. 23:16
Katarina Živković za Svet Plus: Bane je dobro i već se oporavlja!
Dugogodišnji dečko Katarine Živković, voditelj i maneken Branislav Bane Janković nakon bezopasne prehlade imao je srčani udar, ali se već sada oseća bolje.
2. oktobar 2013. 14:05
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus