x

Sve na portalu o:

Katarina Živković

Bane Janković presrećan zbog pomirenja sa Katarinom Živković - Volim je!
Maneken Bane Janković i Katarina Živković odlučili su da nakon nekoliko meseci od raskida opet daju šansu ljubavi. Pevačica je u petak mankenu priredila prijatno iznenađenje, kada se pojavila u lokalu.
20. jul 2014. 19:54
Bane Janković i Katarina Živković ponovo zajedno! (Foto)
Pevačica Katarina Živković i voditelj Bane Janković ponovo su zajedno, na oduševljenje njihovih fanova, koji kao da su predosetili i samo čekali da se ovaj par pomiri i ponovo počne da se viđa.
19. jul 2014. 14:22
Bane Janković nikako ne može da preboli Katarinu Živković, otvara restoran na njen rođendan!
Bivši verenik Katarine Živković, maneken Branislav Bane Janković, ovih je dana okupiran renoviranjem prostora koji će upotrebiti za svoj novi restoran, a čije će se otvaranje dogoditi upravo na pevačicin rođendan.
2. jul 2014. 23:23
Katarina Živković i Aleksandra Prijović okušale sreću u australijskom kazinu! (Foto)
Mlade, ali uspešne Grandove zvezde Katarina Živković i Aleksandra Prijović već duže vreme uživaju u dalekoj Australiji, gde borave u sklopu svoje velike turneje. Uživale su i u Sidneju, a oprobale su sreću i na kockarskim aparatima.
2. jul 2014. 14:04
Katarina Živković u Australiji uživa sa novim dečkom?! (Foto)
Katarina Živković trenutno se nalazi na turneji u Australiji, gde pored brojnih koncerata uspeva da uživa i u slobodnom vremenu sa, za sada nepoznatim momkom.
23. jun 2014. 17:31
Katarina Živković izgubila mobilni telefon u Minhenu, strahuje od objavljivanja poruka
Katarina Živković, tokom boravka u Minhenu zbog svoje nepažnje izgubila je mobilni telefon, iako u njemu nije bilo provokativnih fotografija, pevačica je u strahu da će njene poruke osvanuti u javnosti.
10. jun 2014. 00:28
Premijera: Katarina Živković - Da zaboravim, poslušajte novu pesmu posvećenu Banetu Jankoviću! (Video)
Katarina Živković predstavila je novu pesmu pod nazivom Da zaboravim u kojoj je opisala svoj nedavni raskid trogodišnje veze sa manekenom Banetom Jankovićem koji je za pevačicu bio jako bolan.
10. maj 2014. 21:07
Katarina Živković: Jednom sam u životu plakala i kajem se zbog toga
Katarina Živković i Bane Janković su ostali u prijateljskim odnosima, čak je Bane nastavio da radi kao Kaćin menadžer. Katarina je otkrila da je samo jednom u životu zaplakala, kao i da se kaje zbog toga.
5. maj 2014. 22:19
Katarina Živković Uskrs provodi radno, ali ipak je stigla da ofarba jaja (Foto)
Pevačica Katarina Živković je na Veliki petak uspela da stigne da ofarba jaja, i to u svom iznajmljenom stanu u Zemunu, a takođe je priznala da joj je ovo prvi Uskrs koji sama priprema.
19. april 2014. 13:33
Katarina Živković nasmejana i spremna za borbu! (Foto)
Katarina Živković je poput mnogih javnih ličnosti pokupila trend, pa je i ona počela da trenira boks. Ona je nedavno na Fesbuku objavila fotografiju sa treninga na kojoj izgleda presrećno i veoma fit.
17. april 2014. 14:44
Katarina Živković odlučila da zaboravi Baneta? U novoj pesmi peva o raskidu!
Katarina Živković snimila je novu pesmu pod nazivom Da zaboravim u kojoj je opisala svoj nedavni raskid trogodišnje veze sa manekenom Banetom Jankovićem koji je za pevačicu bio jako bolan.
17. april 2014. 11:18
Bane Janković ne može da preboli raskid sa Katarinom Živković: Ja nju stvarno volim!
Maneken Bane Janković pokušava da nastavi svoj život dalje nakon raskida četvorogodišnje veze sa Katarinom Živković. Iako je par puta u medijima rekao kako želi da se na njihovu priču stavi tačka, maneken ova j put kaže da i dalje voli pevačicu, kao i da se teško miri sa raskidom.
11. april 2014. 10:07
Bane Janković i Katarina Živković: Svađajte nas do sutra, posvađati nas nećete!
Iako su okončali četvorogodišnju vezu Katarina Živković i Bane Janković su i dalje u žiži javnosti, jer razlozi za njiov raskid se menjaju, od toga da su se sporazmno razišli, pa do toga da je Katarina varala Baneta.
8. april 2014. 22:52
Katarina Živković ostavila Baneta Jankovića zbog sestrića Bogoljuba Karića?!
Veza Katarine Živković i Baneta Jankovića se okončala skoro, a navodno razlog za prekid bila je Katarinina prevara. Nju sada povezuju sa sestrićem Bogoljuba Karića, Aleksandrom Nedeljkovićem.
8. april 2014. 20:07
Katarina Živković optužuje Baneta Jankovića za glasine o prevari!
Razne verzije za prekid veze Katarine Živković i Baneta Jankovića se non stop vrte u javnosti, poslednja jeste ta da je pevačica varala Baneta sa izvesnim Zoranom Ajkovićem, a kako je Katarina ubeđena javnosti je plasirana ta vest od stane nikog drugog do Baneta lično.
7. april 2014. 14:55
Katarina Živković se rasplakala na nastupu, pevačicu pogodili stihovi pesme!
Katarina Živković još uvek nije prebolela raskid sa manekenom Banetom Jankovićem, jer je na nastupu u jednom klubu, izvođenjem Džejove pesme rasplakala sebe, ali i neke od prisutnih gostiju.
7. april 2014. 09:20
Katarina Živković: Od mene su napravili najgoru preljubnicu!
Odmah nakon raskida Katarine Živković i Baneta Jankovića javile su se razne verzija razloga za njihov prekid, kao i šuškanja da je pevačica varala Baneta za vreme trajanja njihove veze. Njih dvoje se slazu u jednom - žele da soje probleme reše sami.
6. april 2014. 12:05
Bane Janković u teškoj depresiji, zbog raskida sa Katarinom Živković napušta Srbiju!
Bane Janković rešio je da se odseli u Švajcarsku, gde će se skloniti od celokupne situacije i medijske buke koja je nastala nakon raskida trogodišnje veze sa pevačicom Katarinom Živković.
5. april 2014. 20:25
Katarina Živković pronašla utehu od raskida sa Banetom Jankovićem u kontraverznom biznismenu?
Pevačica Katarina Živković i Bane Janković su definitivno prekinuli svoju četvorogodišnju vezu, koju su započeli još dok su bili učesnici Farme. Pevačica je sada, navodno, utehu pronašla u u Zoranu Ajkoviću.
5. april 2014. 12:32
Bane Janković o raskidu sa Katarinom Živković: Sve je prošlo, ali uvek ću biti tu za nju!
Maneken Branislav Bane Janković i Katarina Živković su svoju vezu započeli još u trećoj sezoni rijalitija Farma, a sada, kada je ta romansa gotova Bane je na Fejsbuku rekao šta misli o raskidu.
4. april 2014. 16:05
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus