x

Sve na portalu o:

Goca Tržan

Goca Tržan: Bila sam ludo zaljubljena u Zdravka Čolića
Ni Goca Tržan, poput mnogih žena širom nekada bivše Jugoslavije, nije bila imuna na šarm Zdravka Čolića, u kojeg je kaže bila nemoguće zaljubljena.
29. septembar 2014. 10:27
Goca Tržan i Raša Novaković uhvaćeni u strasnom poljupcu! (Foto)
Goca Tržan i Raša Novaković navodno su pre nekoliko meseci raskinuli svoju četvorogodišnju vezu, ali da je ceo raskid izmišljen, potvrdila je i ekipa Paparaco lova koja je zaljubljeni par uhvatila u strasnom poljupcu u jednoj pekari.
22. septembar 2014. 23:22
Goca Tržan i Raša Novaković ipak zajedno: Pevačica izmislila novog dečka?!
Goca Tržan i Raša Novaković navodno su pre nekoliko meseci raskinuli svoju četvorogodišnju vezu, a nedugo nakon rastanka pevačica je pronašla utehu u novom dečku.
21. septembar 2014. 15:49
Ljubomorni Raša napao novog dečka Goce Tržan?!
Bivši dečko Goce Tržan, Raša Novaković napravio je skandal izpred pevačicine zgrade, kada je pod dejstvom alkohola rešio da se obračuna sa njenim sadašnjim dečkom.
18. septembar 2014. 22:20
Goca Tržan ponosna na svoje roditelje, evo zbog čega!
Goca Tržan otkrila je putem društvene mreže Tviter da je veoma ponosna na svoje roditelje, koji su nakon 45 godina uspeli da ostave cigarete i dodala da ako su oni uspeli, može svako to da učini.
10. septembar 2014. 23:49
Goca Tržan i Ivan Marinković ponovo u svađi zbog Lene!
Goca Tržan i Ivan Marinković nikako ne mogu da izglade odnose, a ovog puta do svađe je došlo zbog polaska u školu njihove ćerke. Pevačica i njen bivši zajedno su ispratili Lenu u školu, ali je bivši farmer doživeo pravo razočarenje kada je video pevačicinu majku ispred, dok je njegovoj bilo zabranjeno da dođe.
3. septembar 2014. 12:25
Goca Tržan: Sve je spremno za Lenin polazak u školu
Goca Tržan je potpuno je ushićena poslednjih dana avgusta, obzirom da će njena miljenica Lena već 1. septembra krenuti u prvi razred, i to privatne škole u Beogradu. Kako pevačica navodi, sve je spremno za taj dan.
22. avgust 2014. 10:58
Goca Tržan spremna za borbu - ko sme da joj izađe na crtu?! (Foto)
Goca Tržan posvetila je mnogo vremena i truda kako bi usavršila svoj izgled, a iako su se njeni napori isplatili pevačica i dalje svakodnevno vežba. Ovog puta, Goca je na svoj Fejsbuk profil okačila video na kome trenira boks.
20. avgust 2014. 22:20
Goca Tržan novu pesmu posvetila Raši?
Goca Tržan uveliko radi na novom singlu "Tajno moja" koji bi, sudeći po pojedinim stihovima, vrlo dobro mogao opisati trenutnu situaciju između pevačice i njenog bivšeg dečka Raše Novakovića.
13. avgust 2014. 11:13
Goca Tržan zbunila voditelja: Da li sam ja nekad rekla da sam sa Rašom u vezi?!
Goca Tržan poslednjih dana privukla je veliku medijsku pažnju zbog raskida veze sa četrnaest godina mlađim bubnjarom Rašom Novakovićem. Ovog puta pevačica je potpuno zbunila voditelja emisije "Premijera", odogovorom na pitanje, da li su njih dvoje još uvek  u vezi.
29. jul 2014. 19:09
Goca Tržan nikad provokativnija: Dosta sam bila fina (Foto)
Nakon pomirenja sa četrnaest godina mlađim bubnjarem Rašom Novakovićem, Goca Tržan odlučila je da više ne bude fina. Ovog puta pevačica je svoje verne fanove obrdovala putem društvene mreže Instagram, fotografijom koja je muški deo populacije ostavila bez daha.
27. jul 2014. 12:43
Goca Tržan i Raša Novaković ipak zajedno, otkriven i razlog za svađu od tri dana!
Pevačica Goca Tržan i njen 14 godina mlađi dečko Raša Novaković raskinuli su, ali samo na tri dana. Inače, razlog za svađu nastao je oko organiizacije venčanja, ali su se Raša i Goca vrlo brzo pomirili.
24. jul 2014. 12:56
Goca Tržan otkrila svoje najveće poroke!
Pevačica Goca Tržan ovih dana privlači medijsku pažnju zbog raskida sa četrnaest godina Rašom Novakovićem. Iako o prekidu romanse ne želi puno da kometariše, u emisiji "Premijera" otkriva da mladi bubnjar nije jedini muškarac na svetu.
23. jul 2014. 20:56
Goca Tržan: Nadam se da Raša neće biti novi učesnik Farme!
Posle spekulacija da je Goca Tržan raskinula sa Rašom Novakovićem, popularna pevačica koja je bila u braku sa Ivanom Marinkovićem našalila se na ovu temu i ujedno demantovala da je do raskida uopšte došlo.
23. jul 2014. 12:35
Goca Tržan progovorila o raskidu sa Rašom Novakovićem!
Goca Tržan, koja je nedavno okončala vezu sa četrnaest godina mlađim bubnjarom iz njenog benda Rašom Novakovićem, progovorila je o raskidu i dodala da još uvek ništa nije konačno.
21. jul 2014. 22:24
Raskid umesto venčanja: Goca Tržan ostavila Rašu!
Goca Tržan okončala je višegodišnju vezu sa četrnaest godina mlađim bubnjarom Rašom Novakovićem zbog sve češćih svađa i nesuglasica koje su imali u poslednje vreme.
20. jul 2014. 20:10
Goca Tržan: Udaću se tajno, a posle ćemo Raša i ja napraviti žurku i to bez žive svirke
Pevačica Goca Tržan spremna je za drugi brak, a na ludi kamen staće sa 14 godina mlađim Rašom Novakovićem. Ipak, ova ceremonija će se obaviti bez previše zvanica i venčanju kakvo je Goca zamislila prisustvovaće samo kumovi i mladenci.
18. jul 2014. 11:19
Goca Tržan ponosna na svoju jaču polovinu, kako i ne bi? (Foto)
Goca Tržan se odlično zabavlja i uživa na moru u društvu svog dečka Raše Novakovića, a s obzirom da ga je fotografisala na plaži i da je on fenomenalno "ispao" na toj fotografiji, nije mogla da izdrži i da je ne objavi na Tviteru.
15. jul 2014. 15:58
Goca Tržan proslavlja 40. rođendan: Jedina želja mi je da rodim Raši dete!
Goca Tržan danas na primorju u Hrvatskoj proslavlja svoj 40. rođendan, a jedina želja koju ima je da u toku ove godine zatrudni i da svom dečku Raši Novakoviću rodi dete.
8. jul 2014. 18:18
Ivan Marinković i Goca Tržan se posvađali na sudu zbog alimentacije
Bivši supružnici Goca Tržan i Ivan Marinković juče su se sreli na sudskom ročištu povodom pevačicinog zahteva da alimentacija za njihovu ćerku bude povećana sa 5.000 na 12.000 dinara.
14. jun 2014. 14:57
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus