x

Sve na portalu o:

Dragana Mirković

Dragana Mirković koncertom u Areni stavlja tačku na muzičku karijeru?! (Foto)
Dragana Mirković održaće 3. oktobra u Kombank Areni solistički koncert kojim će obeležiti tri decenije postojanja na muzičkoj sceni. Tokom konferencije za novinare koju je održala juče u Beogradu, pevačica je sve iznenadila rečenicom da ovim stavlja tačku na svoju karijeru.
11. septembar 2014. 15:01
Dragana Mirković stiže pred beogradsku publiku potpuno oporavljena
Posle tri meseca Dragana Mirković se potpuno oporavila od saobraćajne nezgode u kojoj je zadobila teže povrede, i za dva dana stiže u Beograd ne bi li počela sa pripremama za koncert u Kombank areni 3. oktobra.
8. septembar 2014. 10:08
Svetski džet-set na koncertu Dragane Mirković u Kombank Areni!
Dragana Mirković uveliko se priprema za koncert koji će 3. oktobra održati u Kombank Areni, a pored scnskog nastupa, pevačica pažljivo sastavlja spisak svojih prijatelja iz svetskog džet seta za koje je spremila mesta u loži.
3. septembar 2014. 22:07
Dragana Mirković stroga mama, evo šta je zabranila deci!
Dragana Mirković uveliko se priprema za svoj solistički koncert koji će 3. oktobra održati u beogradskoj Areni. Iako će imati podršku svoje porodice i prijatelja, pevačica je svojoj deci zbog školskih obaveza zabranila da budu te večeri uz nju.
28. avgust 2014. 20:36
Dragana Mirković u problemu: Deca su malo ljuta na mene!
Dragana Mirković uspešno se oporavila od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi i otkriva da su deca malo ljuta na nju, jer se plaše da bi mogla još više da ugorzi svoje zdravlje zbog posla kojim se bavi.
22. avgust 2014. 00:05
Dragana Mirković: Ljubav mog Tonija daje mi snagu
Folk zvezda Dragana Mirković trenutno je na kućnom lečenju nakon teške povrede kičme koju je zadobila pre dva meseca u saobraćajnoj nesreći, redovno ide na fizikalnu terapiju i bolje se oseća, a najveća podrška su joj porodica i publika.
8. avgust 2014. 10:56
Dragana Mirković: Srećna sam što opet mogu da hodam!
Folk zvezda Dragana Mirković posle dužeg oporavka ponovo je stala na noge. Pevačica je povređena u saobraćajnoj nesreći 10. juna i na kućnom je lečenju te se uspešno oporavlja od teže povrede kičme koju je zadobila.
2. avgust 2014. 12:30
Dragana Mirković ne odustaje od koncerta u Areni: Pevaću tri sata, makar sedela u stolici!
Dragana Mirković prošlog meseca imala je saobraćajnu nesreću, ali i pored povreda koje je zadobila ne odustaje od svog koncerta koji je zakazan u Kombank areni.
29. jul 2014. 20:08
Premijera: Dragana Mirković snimila duet sa portorikanskim muzičarem na engleskom i španskom jeziku! (Video)
Dragana Mirković i portorikanski muzičar Hose Felisijano snimili su pesmu "Don't go away" na engleskom i na španskom jeziku, a Hose je još pre objave rekao da je Dragana srpska Lejdi Gaga ili srpska Madona.
23. jul 2014. 11:32
Dragana Mirković: Krila sam nesreću od roditelja, nisu znali da sam u bolnici!
Folk pevačica Dragana Mirković progovorila je o saobraćajnoj nesreći koju je nedavno doživela, i pritom priznala da čak ni njeni roditelji nisu znali detalje, kao ni da se ona nalazi u bolnici i da je povređena.
21. jul 2014. 12:28
Draganu Mirković nahvalio portorikanski pevač: Ona je srpska Madona ili Lejdi Gaga!
Portorikanski pevač Hose Felisijano koji je snimio duet sa Draganom Mirković, a u intervjuu za magazin "Bilbord" rekao je da je sarađivao sa srpskom Madonom.
17. jul 2014. 19:58
Dragana Mirković posle mesec dana izašla iz bolnice!
Dragana Mirković konačno je napustila bolnicu u Beču u kojoj se oporavljala posle povrede kičme, koju je zadobila u saobraćajne nesreći, kada se sa nastupa iz Švajcarske vraćala u Austriju.
8. jul 2014. 17:03
Dragana Mirković pod strogim nadzorom lekara u bolnici
Dragana Mirković je pre petnaestak dana doživela udes kada se sa suprugom Tonijem vraćala za Beč, u kojem je teško povredila kičmu. Folk zvezda se i dalje nalazi u bolnici, a sve vreme je pod nadzorom tima lekara.
27. jun 2014. 12:02
Dragana Mirković progovorila o povredi: U udesu sam povredila kičmu!
Dragana Mirković progovorila je o udesu koji je prošlog vikenda doživela sa suprugom Tonijem Bijelićem i otkriva da se trenutno nalazi u bolnici zbog povrede koju je zadobila u predelu kičme.
17. jun 2014. 19:40
Dragana Mirković završila u bolnici u Beču!
Dragana Mirković završila je u bolnici nakon teške povrede kičme koju je zadobila u udesu koji je imala prošle nedelje kada se iz Ciriha zajedno sa svojim suprugom Tonijem Bjelićem vraćala za Beč.
16. jun 2014. 23:39
Predrag Živković Tozovac poručio Dragani Mirković: Bolje ti je da ćutiš!
Predrag Živković Tozovac besan je na svoju koleginicu Draganu Mirković zbog nedavne izjave u kojoj je pevačica iskritikovala svoje kolege kako organizuju humanitarne koncerte i uzimaju novac siromašnom narodu, umesto da svoje pare daju ugroženima od poplava.
16. jun 2014. 19:01
Dragana Mirković i njen suprug doživeli saobraćajnu nezgodu!
Folk zvezda Dragana Mirković imala je manju saobraćajnu nezgodu, vraćajući se sa suprugom Tonijem Bijelićem iz Beograda za Beč. Na sreću, osim pretrpljenog šoka, sve se dobro završilo.
10. jun 2014. 16:06
Draganu Mirković muž zaprosio na semaforu!
Dragana Mirković otkrio gostujući u jednoj emisiji na televiziji Pink otkrila je detalje iz svog privatnog života, kako je upoznala svog supruga i kako je zaprosio, kao i kako je reagovala kada je čula da je našu zemlju i region zadesila katastrofalna nepogoda.
4. jun 2014. 10:08
Dragana Mirković pod jakim emocijama iz Arene: Doživela sam ovacije, iako nisam pevala
Folk zvezda Dragana Mirković potresena je tragičnom situacijom koja je nedavno zadesila našu zemlju, pa je u kratkom roku donirala sa suprugom Tonijem priličan novčani iznos i u kratkom roku doputovala iz Beča kako bi i lično pomogla ugroženima od elementarne nepogode. 
28. maj 2014. 23:03
Dragana Mirković posetila ugrožene u Areni!
Draganu Mirković veoma je pogodila situacija koja je zadesila našu zemlju, pa je posle samo dva dana iz Beča doputovala za Beograd kako bi pomogla ugroženom stanovništvu koje je usled katastrofalnih poplava ostala bez krova nad glavom.
27. maj 2014. 20:32
1
2
3
4
5
6
7
8

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus