x

Sve na portalu o:

Dragana Mirković

Premijera: Dragana Mirković snimila duet sa portorikanskim muzičarem na engleskom i španskom jeziku! (Video)
Dragana Mirković i portorikanski muzičar Hose Felisijano snimili su pesmu "Don't go away" na engleskom i na španskom jeziku, a Hose je još pre objave rekao da je Dragana srpska Lejdi Gaga ili srpska Madona.
23. jul 2014. 11:32
Dragana Mirković: Krila sam nesreću od roditelja, nisu znali da sam u bolnici!
Folk pevačica Dragana Mirković progovorila je o saobraćajnoj nesreći koju je nedavno doživela, i pritom priznala da čak ni njeni roditelji nisu znali detalje, kao ni da se ona nalazi u bolnici i da je povređena.
21. jul 2014. 12:28
Draganu Mirković nahvalio portorikanski pevač: Ona je srpska Madona ili Lejdi Gaga!
Portorikanski pevač Hose Felisijano koji je snimio duet sa Draganom Mirković, a u intervjuu za magazin "Bilbord" rekao je da je sarađivao sa srpskom Madonom.
17. jul 2014. 19:58
Dragana Mirković posle mesec dana izašla iz bolnice!
Dragana Mirković konačno je napustila bolnicu u Beču u kojoj se oporavljala posle povrede kičme, koju je zadobila u saobraćajne nesreći, kada se sa nastupa iz Švajcarske vraćala u Austriju.
8. jul 2014. 17:03
Dragana Mirković pod strogim nadzorom lekara u bolnici
Dragana Mirković je pre petnaestak dana doživela udes kada se sa suprugom Tonijem vraćala za Beč, u kojem je teško povredila kičmu. Folk zvezda se i dalje nalazi u bolnici, a sve vreme je pod nadzorom tima lekara.
27. jun 2014. 12:02
Dragana Mirković progovorila o povredi: U udesu sam povredila kičmu!
Dragana Mirković progovorila je o udesu koji je prošlog vikenda doživela sa suprugom Tonijem Bijelićem i otkriva da se trenutno nalazi u bolnici zbog povrede koju je zadobila u predelu kičme.
17. jun 2014. 19:40
Dragana Mirković završila u bolnici u Beču!
Dragana Mirković završila je u bolnici nakon teške povrede kičme koju je zadobila u udesu koji je imala prošle nedelje kada se iz Ciriha zajedno sa svojim suprugom Tonijem Bjelićem vraćala za Beč.
16. jun 2014. 23:39
Predrag Živković Tozovac poručio Dragani Mirković: Bolje ti je da ćutiš!
Predrag Živković Tozovac besan je na svoju koleginicu Draganu Mirković zbog nedavne izjave u kojoj je pevačica iskritikovala svoje kolege kako organizuju humanitarne koncerte i uzimaju novac siromašnom narodu, umesto da svoje pare daju ugroženima od poplava.
16. jun 2014. 19:01
Dragana Mirković i njen suprug doživeli saobraćajnu nezgodu!
Folk zvezda Dragana Mirković imala je manju saobraćajnu nezgodu, vraćajući se sa suprugom Tonijem Bijelićem iz Beograda za Beč. Na sreću, osim pretrpljenog šoka, sve se dobro završilo.
10. jun 2014. 16:06
Draganu Mirković muž zaprosio na semaforu!
Dragana Mirković otkrio gostujući u jednoj emisiji na televiziji Pink otkrila je detalje iz svog privatnog života, kako je upoznala svog supruga i kako je zaprosio, kao i kako je reagovala kada je čula da je našu zemlju i region zadesila katastrofalna nepogoda.
4. jun 2014. 10:08
Dragana Mirković pod jakim emocijama iz Arene: Doživela sam ovacije, iako nisam pevala
Folk zvezda Dragana Mirković potresena je tragičnom situacijom koja je nedavno zadesila našu zemlju, pa je u kratkom roku donirala sa suprugom Tonijem priličan novčani iznos i u kratkom roku doputovala iz Beča kako bi i lično pomogla ugroženima od elementarne nepogode. 
28. maj 2014. 23:03
Dragana Mirković posetila ugrožene u Areni!
Draganu Mirković veoma je pogodila situacija koja je zadesila našu zemlju, pa je posle samo dva dana iz Beča doputovala za Beograd kako bi pomogla ugroženom stanovništvu koje je usled katastrofalnih poplava ostala bez krova nad glavom.
27. maj 2014. 20:32
Dragana Mirković i dalje neumorno i velikodušno pomaže ugroženima (Foto)
Dragana Mirković je donirala iznos od 50.000 evra za najugroženije, a pored toga je u saradnji sa svojom televizijom "DM Sat" donirala i pomogla Smederevskoj Palanci.
23. maj 2014. 20:43
Dragana Mirković donirala 50.000 evra za pomoć ugroženima!
Dragana Mirković ne prestaje da pomaže žrtvama katastrofalnih poplava koje su pogodile našu zemlju i region. Zajedno sa svojim suprugom Tonijem, pevačica je pre nekoliko dana donirala dva kombija puna osnovnih namirnica, a sada je i uplatila 50.000 evra.
21. maj 2014. 09:43
Dragana Mirković: Jako sam zabrinuta i potresena za moju zemlju!
Dragana Mirković veoma je potresen acelokupnom situacijom koja je zadesila našu zemlju i region. Pevačica zajedno sa svojim suprugom poslala je dva kombija humanitarne pomoći, kako bi pomogla ugroženim licima.
19. maj 2014. 09:25
Dragana Mirković o predstojećem koncertu: Biću bolja od same sebe!
Dragana Mirković je zakazala koncert u Kombank Areni za 3. oktobar. Ona vredno radi i otkriva detalje vezane za nastup, kao što su broj pesama i dužina trajanja samog koncerta.
2. maj 2014. 19:15
Pink music festival: Ceca Ražnatović i Dragana Mirković pevaju u finalu!
Večeras počinje dugonajvaljivani Pink music festival u kome će 25 izvođača predstaviti svoje kompozicije, a petnaest najboljih naćiće se sutra u velikom finalu, dok će u revijalnom delu nastupiti mnoga poznata imena naše estrade, među kojima su Dragana Mirković i Ceca Ražnatović.
28. april 2014. 09:28
Dragana Mirković zbog Arene otkazala sve ostale nastupe
Dragana Mirković se vredno priprema za koncert u Kombank Areni koji je zakazan za 3. oktobar. Pevačica je upravo zbog koncerta u Areni otkazala sve ostale nastupe u narednih pola godine.
26. april 2014. 14:01
Dragana Mirković se posle pet godina vratila na Pink televiziju! (Video)
Dragana Mirković posle punih pet godina ponovo će se pojaviti na televiziji Pink, a svoj veliki povratak na ružičastu televiziju pevačica će imati u emisiji Bravo šou koja će naredne nedelje početi sa emitovanjem.
23. april 2014. 21:50
Dragani Mirković nestao prsten vredan 5.000 evra!
Dragana Mirković jako se iznervirala i potresla kada joj je tokom snimanja spota sa čuvenim Hoseom Felisijanom za duetsku pesmu Don‘t Go Away u KPGT-u nestao prsten vredan 5.000 evra.
16. april 2014. 14:58
1
2
3
4
5
6
7

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus