x

Sve na portalu o:

Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović otkrila najbitniji detalj iz svog života!
Ceca Ražnatović nedavno je prisustvovala proslavi 20.rođendana Pinka i tom prilikom otkrila da su joj se upravo najlepše i najbitnije stvari dogodile u saradnji sa ružičastom televizijom.
22. septembar 2014. 20:50
Ceca Ražnatović: Moja ćerka sve peva, samo ne moje pesme!
Naša folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, poznata je po tome da svoju decu podržava u svakom njihovom izboru. Pevačica je u emisiji Exkluziv otkrila i da će svoju ćerku Anastasiju podržati ukoliko se opredeli za muziku.
18. septembar 2014. 21:59
Ceca i Anastasija Ražnatović u duetu pevaju Nagovori (Video)
Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija Ražnatović udružile su snage i zajedno zapevale na rođendanskoj proslavi Cecin veliki hit "Nagovori".
11. septembar 2014. 20:16
Pinkove zvezde: Ceca Ražnatović strogi sudija? (Video)
U muzičkom šou programu Pinkove zvezde jedna od članica žirija biće i Ceca Ražnatović, koja će u saradnji sa svojim kolegama odlučivati o sudbini talentovanih kandidata.
10. septembar 2014. 14:25
Ceca Ražnatović otkrila zašto je kupila kuću na Kirpu!
Ceca Ražnatović nakon veoma uspešnih koncerata koje je imala u proteklom periodu trenutno odmara na Kipru gde puni baterije za obaveze koje je očekuju u narednom periodu.
1. septembar 2014. 20:08
Ceca Ražnatović spektakularnim koncertom oduševila i rasplakala publiku u Bosni! (Foto+Video)
Svetlana Ceca Ražnatović nastupila je sinoć prvi put posle više od 20 godina u Istočnom Sarajevu, gde je svojim koncertom oduševila i rasplakala publiku koja je sa nestrpljenjem iščekivala ovo veče.
31. avgust 2014. 12:07
Ceca Ražnatović otkrila intresantan detalj iz privatnog života!
Ceca Ražnatović otvorila je vrata svoje vile u kiparksom letovalištu Aja Napa, i ekipi Exkluziva otkrila veoma intresantan detalj iz svog privatnog života o kome do sada nikada nije javno pričala.
29. avgust 2014. 22:59
Ledeni izazov: Ceca Ražnatović odgovorila na izazov, evo kako!
Ceca Ražnatović odgovorila je na ledeni izazov koji su joj uputili Emina Jahović i fudbaler Stevan Jovetić, ali ne i na nominaciju Jelene Karleuše, koju ovom prilikom nije ni spomenula.
27. avgust 2014. 20:12
Preboleo Saru Trajanović: Brat Cece Ražnatović uživa sa novom devojkom! (Foto)
Milan Marinković, bivši dečko Sare Trajanović uživa u ljubavi sa svojom novom devojkom Sandrom Cevtanović, a fotografije koje postavlja po društvenim mrežama samo govore o tome koliko je brat Cece Ražnatović zaljubljen.
27. avgust 2014. 15:51
Ceca Ražnatović pred koncert u Istočnom Sarajevu: Laž je da prete meni i mojoj deci
Svetlana Ceca Ražnatović će 30. avgusta održati veliki koncert u Istočnom Sarajevu, a nedavne navodne priče da joj prete bombama te da je njoj i njenoj deci ugrožena bezbednost, oštro je demantovala.
19. avgust 2014. 12:56
Ceca Ražnatović srećna i zadovoljna posle turneje: Odlazim na Kipar na zasluženi odmor!
Svetlana Ceca Ražnatović nakon uspešnih nastupa u Budvi i Guči polako privodi kraju svoju letnju turneju, po završetku koje planira ponovo da ode na Kipar i zasluženo se odmori u svojoj vili u Aja Napi.  
16. avgust 2014. 21:09
Ceca Ražnatović: Pesma Mrtvo more me definitivno ne opisuje, u mom životu je bilo više cunamija!
Ceca Ražnatović u emisiji "Premijera" otkrila je kako se u većini svojih pesama koje je otpevala pronašla, ali da numera "Mrtvo more" nikako ne opsuje nju, jer je u njenom životu bilo mnogo više cunamija.
12. avgust 2014. 23:40
Ceca Ražnatović: Moj sin Veljko nije nikoga tukao, niti je pretučen!
Svetlana Ceca Ražnatović oštro je demantovala jučerašnju nezvaničnu informaciju da je njen sin Veljko učestvovao u tuči ispred beogradskog splava "River" i povredio dva mladića koja su potom zatražila lekarsku pomoć.
12. avgust 2014. 16:15
Ceca Ražnatović pevala Budvanima! Romana igrala, Martina se napila! (Foto)
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nastupila je u nedelju uveče pred nekoliko hiljada Budvana u poznatoj budvanskoj diskoteci Top Hill, i to drugi put zaredom ove godine.
12. avgust 2014. 10:53
Ceca Ražnatović u Guči uz podršku porodice: Veljko ispratio koncert u društvu devojke (Video)
Svetlana Ceca Ražnatović pevala je u Guči svoje stare i nove hitove, emitvnim koncertom uspela je na trenutak i da rasplače publiku, a sve je ispratio i njen sin Veljko Ražnatović koji se provodio sa misterioznom devojkom.
11. avgust 2014. 21:01
Ceca Ražnatović protiv smrtne kazne: Tijaninom ubici bi to bila nagrada!
Svetlana Ceca Ražnatović pevala je u petak uveče u Guči i održala jedan od najemotivnijih koncerata do sada. Pesmu "Pile" spontano i sasvim slučajno posvetila je Tijani Jurić sa čijom se porodicom saoseća cela nacija, i tada rasplakala dobar deo publike, a i sama je pustila suzu.
10. avgust 2014. 13:47
Guča 2014: Ceca Ražnatović posvetila Pile stradaloj Tijani Jurić i rasplakala publiku (Video)

Ceca Ražnatović je sinoć u okviru festivala Guča 2014 održala još jedan spektakularan koncert, ali je tokom istog posvetila par minuta i tragično stradaloj devojčici Tijani Jurić, za kojom žali cela Srbija.

9. avgust 2014. 14:03
Guča 2014: Ceca Ražnatović konačno pred publikom - za početak Lepi grome moj! (Foto)
Svetlana Ceca Ražnatović otpočela je svoj dugo očekivani nastup na Saboru trubača koji se održava svake godine u Guči, a naša najpopularnija pevačica koncert je startovala čuvenim hitom "Lepi grome moj" i odmah napravila sjajnu atmosferu.
8. avgust 2014. 23:04
Jelena Karleuša ili Ceca Ražnatović: Koja bolje peva Zajdi, zajdi? (Video)
Makedonska narodna pesma "Zajdi, zajdi" često se izvodi na raznim koncertima i mnogi pevači daju sebi za pravo da se pohvale izvođenjem iste. Naravno, ovu pesmu izvele su i Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša, svaka na svom nastupu.
6. avgust 2014. 22:22
Guča 2014: Koncert Cece Ražnatović odložen zbog nevremena
Nastup Svetlane Cece Ražnatović na Saboru trubača Guča 2014 koji je trebalo da bude održan u četvrtak 7. avgusta, otkazan je zbog vremenskih neprilika i pomeren za petak.
6. avgust 2014. 15:04
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus