Vodolija mesečni
Vodolija

VODOLIJA

20.1.- 19.2.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Nakon svih nedavnih previranja, Maj donosi šansu da se stabilizujete i da budete prizemljeni. Sunce je u Biku prve tri nedelje u mesecu, naglašavajuc´i pitanja doma, porodice i bezbednosti. 4. Maja, Sunce se susrec´e sa Merkurom, a zatim sledi pun mesec u Škorpii, tri dana kasnije, koji izražava profesionalnu situaciju i oznacava kraj ciklusa. U stabilnom ste položaju da izvršite promene o kojima ste razmišljali i napustite sve ambicije koje ste prerasli, da biste stvorili prostora za nove promene. Od kako je Saturn ušao u Vodoliju krajem Marta, vi ste odrasli, sazreli, naucili lekcije i pokazali svoju otpornost na nevolje. Desetog, Saturn postaje retrogradan u Vodoliji, a uci ce u znak Jarca 1. Jula, obeležavajuc´i period unutrašnjeg preispitivanja, vrac´anja autoriteta i odgovornosti, ponovnog uspostavljanja svog identiteta i otklanjanja nametnutih ogranicenja koja vas sprecavaju da budete sve ono što možete biti i iskoristite svoj potencijal. 12. Maja Mars ulazi u Ribe, naglašavajuc´i finansijsku situaciju, vaše obaveze i vaše vrednosti. Istog dana, Venera postaje retrogradna u Blizancima, privlacec´i vas da se ponovo povežete sa svojom kreativnošc´u, srcem, nevinošc´u i detetom koj ecuci u vama, kao i sa svojim seksualnim i romanticnim željama. Niste ista osoba koja ste bili pre mesec dana, a kamoli pre godinu dana. Budite iskreni prema sebi po pitanje toga šta radite i šta ne želite, i budite jasni u svojim granicama. Stvarate svoju stvarnost svakog trenutka kroz svoje misli, reci i dela. Ostanite uskladeni sa svojim vrednostima i usredsredeni na svoju istinu. Jupiter postaje retrogradan u Jarcu 14., donosec´i glavne dogadaje iza kulisa i vodeci vas na put ka unutrašnjosti, duboko u vašu psihu, podsvest i dušu kako biste otkrili šta se nalazi iznutra. Konacno, sunce ulazi u Blizance 20. Maja, a nakon toga dolazi mlad mesec u Blizancima, obeležavajuc´i novi strastveni pocetak i možda donosi još jednu šansu za neku stvar koja vam je bliska. Moracete doneti odluku, a nešto bi moglo izgledati kao velik rizik. Ipak, najvec´i rizik bi bio pružanje šanse necemu što vas cini srec´nim. Izaberite iz srca! <h3>Povoljni dani:</h3> 4, 10, 22 <h3>Dani izazova:</h3> 3, 10, 12, 14, 20


Ovan 21.3.- 20.4.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet i vaš deo njega, dramaticno su se promenili u poslednje vreme. Ovog meseca, kada su tri planete pozicionirane retrogradno, život se ponovo menja, a ..

Pročitaj više

Bik 21.4.-21.5.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vi ste ovog meseca u svom element, dok Sunce prolazi kroz vaš znak. Ipak, uz tri planete koje su retrogradne, ukljucujuc´i vašu vladaricu Veneru, o ..

Pročitaj više

Blizanci 22.5.- 21.6.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Sunce je u Biku dok ulazite u Maj mesec . Ovo je doba godine kada se povlacite da se odmorite, napunite baterije i pomladite, pre nego što Sunce ude u v ..

Pročitaj više

Rak 22.6. - 22.7.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život vam se dramaticno razvija iz srži. Ovaj mesec donosi više promena, ali ovo je šansa za stabilizaciju, rekonstruisanje, integrisanje i ..

Pročitaj više

Lav 23.7.- 22.8.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet se promenio i ponovo se menja ovaj mjesec, ali ovo je vaš test da ostanete postojani u doba promena. Sa Suncem u tranziciji ka Biku tokom prve tri n ..

Pročitaj više

Devica 23.8. - 22.9.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vaš svakodnevni život i rutine su se dramaticno promenile u poslednje vreme, uz vrlo malo vremena i prostora za prilagodavanje. Ipak, postoje ..

Pročitaj više

Vaga 23.9. - 22.10.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život se drasticno promenio za vas nedavno. Ovaj mesec dolazi uz više promena, ali ovo vam takode daje šansu da se stabilizujete, prilagodite ..

Pročitaj više

Škorpija 23.10.- 22.11.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Gradite novi život, na novim osnovama. Postoje veliki pomaci koji se odvijaju ovog meseca, obeležavajuc´i fazu unutrašnjeg strukturisanja, ..

Pročitaj više

Strelac 21.11.- 21.12.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život i vaše rutine su se iznenada i dramaticno promenile u poslednje vreme. Prilagodavate se svom novom životu dok ulazite u mesec Maj, a ..

Pročitaj više

Vodolija 20.1.- 19.2.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Nakon svih nedavnih previranja, Maj donosi šansu da se stabilizujete i da budete prizemljeni. Sunce je u Biku prve tri nedelje u mesecu, ..

Pročitaj više

Ribe 20.2.- 20.3.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život je dramaticno zaokrenuo nedavnu prošlost, a sada, kad udete u mesec Maj, Sunce je u Biku i osvetljava vaš komunikacijski sektor, donosec´i ..

Pročitaj više

>