Strelac mesečni
Strelac

STRELAC

21.11.- 21.12.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život i vaše rutine su se iznenada i dramaticno promenile u poslednje vreme. Prilagodavate se svom novom životu dok ulazite u mesec Maj, a pritisak jenjava, pružajuc´i vam prostor za disanje i vreme za ponovnu procenu situacije. Sunce se srec´e sa Merkurom 4. Maja, donosec´i konstruktivne razgovore i informacije u vezi sa vašim narednim koracima, pomažuc´i vam da pronadete zajednicku tacku sa svojim partnerima i saigracima. Kako se tri dana kasnije pun mesec u Škorpiji poravna, pompovucite se u sebe da se odmorite, napunite baterije i razmislite o širem smislu vašeg života i onome što vam donosi svrhu. Desetog, Saturn postaje retrogradan u Vodoliji, donosec´i teške informacije, razgovore i izbore. Situacija je u osnovi stabilna, tako da ne morate biti pod pritiskom. Ako vam treba više vremena da donesete odluku, uzmite ga. Merkur 11. Maja ulazi u Blizance, otvarajuc´i vrata iskrenoj komunikaciji sa partnerima. Vec sledec´eg dana, Mars ulazi u Ribe, skrec´uc´i vam pažnju ka domu, porodici i bezbednosnim pitanjima. Istog dana Venera postaje retrogradna u Blizancima, izazivjajuci razvoj svih vaših odnosa, jedan po jedan, privlacec´i vas na put otkrivanja dublje istine i saznanjaa druge strane price tokom narednih 40 dana. Budite strpljivi i mocicete doneti pravi izbor. Cetrnaestog dana u mesecu, vaša vladajuc´a planeta Jupiter postaje retrogradna u vašem finansijskom sektoru i delu vase natalne karte koji se odnosi na vaše najbliže obaveze i, što je najvažnije, vrednosti. Imate puno toga da ponudite u svojim odnosima, a vredite mnogo više nego što mislite. Preispitajte svoje vrednosti (koga i šta cenite), povratite svoje samopoštovanje i odvojite vreme da ponovo procenite u šta ulažete svoje vreme, novac i energiju. Koliko cenite sebe je ono što odreduje resurse i odnose koje privlacite. 20. Maja, Sunce ulazi u Blizance, a nakon toga javlja se mlad mesec u Blizancima, obeležavajuc´i sasvim novi ciklus i strastveni novi pocetak vaših odnosa. Priznajte svoju potrebu da se osec´ate sigurno, podržano i cenjeno. Tada, svoju energiju možete pametno uložiti u odnose koji vam se vrac´aju podjednako i u ljude koji vas vole upravo zbog onoga što jeste. <h3>Povoljni dani:</h3> 4, 10, 11, 17 <h3>Dani izazova:</h3> 3, 10, 14, 20, 22


Ovan 21.3.- 20.4.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet i vaš deo njega, dramaticno su se promenili u poslednje vreme. Ovog meseca, kada su tri planete pozicionirane retrogradno, život se ponovo menja, a ..

Pročitaj više

Bik 21.4.-21.5.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vi ste ovog meseca u svom element, dok Sunce prolazi kroz vaš znak. Ipak, uz tri planete koje su retrogradne, ukljucujuc´i vašu vladaricu Veneru, o ..

Pročitaj više

Blizanci 22.5.- 21.6.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Sunce je u Biku dok ulazite u Maj mesec . Ovo je doba godine kada se povlacite da se odmorite, napunite baterije i pomladite, pre nego što Sunce ude u v ..

Pročitaj više

Rak 22.6. - 22.7.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život vam se dramaticno razvija iz srži. Ovaj mesec donosi više promena, ali ovo je šansa za stabilizaciju, rekonstruisanje, integrisanje i ..

Pročitaj više

Lav 23.7.- 22.8.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet se promenio i ponovo se menja ovaj mjesec, ali ovo je vaš test da ostanete postojani u doba promena. Sa Suncem u tranziciji ka Biku tokom prve tri n ..

Pročitaj više

Devica 23.8. - 22.9.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vaš svakodnevni život i rutine su se dramaticno promenile u poslednje vreme, uz vrlo malo vremena i prostora za prilagodavanje. Ipak, postoje ..

Pročitaj više

Vaga 23.9. - 22.10.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život se drasticno promenio za vas nedavno. Ovaj mesec dolazi uz više promena, ali ovo vam takode daje šansu da se stabilizujete, prilagodite ..

Pročitaj više

Škorpija 23.10.- 22.11.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Gradite novi život, na novim osnovama. Postoje veliki pomaci koji se odvijaju ovog meseca, obeležavajuc´i fazu unutrašnjeg strukturisanja, ..

Pročitaj više

Strelac 21.11.- 21.12.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život i vaše rutine su se iznenada i dramaticno promenile u poslednje vreme. Prilagodavate se svom novom životu dok ulazite u mesec Maj, a ..

Pročitaj više

Vodolija 20.1.- 19.2.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Nakon svih nedavnih previranja, Maj donosi šansu da se stabilizujete i da budete prizemljeni. Sunce je u Biku prve tri nedelje u mesecu, ..

Pročitaj više

Ribe 20.2.- 20.3.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život je dramaticno zaokrenuo nedavnu prošlost, a sada, kad udete u mesec Maj, Sunce je u Biku i osvetljava vaš komunikacijski sektor, donosec´i ..

Pročitaj više

>