Škorpija mesečni
Škorpija

ŠKORPIJA

23.10.- 22.11.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Gradite novi život, na novim osnovama. Postoje veliki pomaci koji se odvijaju ovog meseca, obeležavajuc´i fazu unutrašnjeg strukturisanja, jacanja temelja i ponovnog vrednovanja životnih izbora. Kad udete u mesec Maj, Sunce je u Biku i vaši odnosi su u fokusu. 4. Maja sunce se srece sa Merkurom, a tri dana kasnije pun mesec u Škorpiji iznece na površinu razgovore sa partnerima, jasnoc´u i snažne emocije. Budite iskreni prema tome kako se osec´ate, tražite ono što vam treba, ali ne prepuštajte se ocekivanjima drugih. Vi ste na kraju ciklusa i vaši odnosi odražavaju važnu istinu o vama samima. Desetog, Saturn postaje retrogradan u Vodoliji, donosec´i temeljne i kljucne pomake. Istaknuti su vaša porodica, dom, odnos sa ocem i bezbednosna pitanja. Ovo je šansa za ponovno strukturisanje vašeg života iz temelja, kako biste se mogli ponovo izgraditi na cvršcm temeljima. Merkur ulazi u Blizance 11. Maja, donosec´i finansijske pregovore, intimne razgovore i izbore koji menjaju vaš život. Sledec´eg dana, vaš vladar Mars ulazi u Ribe, privlacec´i vas da zaronite u svoju kreativnost i strast i ponovo se povežete sa svojom seksualnošc´u i unutrašnjim detetom. Istog dana, Venera postaje retrogradna u Blizancima, otkrivajuc´i potencijal i informacije u koje ranije niste bili upuc´eni. Mogla bi se pojaviti i snažna želja i promena u dinamici snage, što ce zahtevati od vas da preispitate svoje obaveze i uloge. Možete imati ono što želite i privuc´i sebi resurse, sigurnost, posvec´enost ili intimu koju želite. Ali, da biste to uspeli, morate biti iskreni prema sebi i odupreti se pokušajima da kontrolišete situacije. Ostanite prisutni, verujte procesu i mocicete svesno da napreujete i pregovarate o situaciji. Dok se Jupiter namešta retrogradno 14. Maja, vodicete važne razgovore, pronalaziti informacije i dolaziti do važnih otkric´a. Budite strpljivi prema procesu i možete nauciti sve što trebate znati, što ce vam pomoci da donosite mudre odluke. 20. maja, Sunce se pridružuje Veneri u Blizancima, a zatim sledi mlad mesec u Blizancima, što donosi druge šanse i omoguc´ava vam da udahnete život i oživite situaciju koja vas je dovela do ivice. Naucili ste važne lekcije, ali vam nije potrebno da nosite teret lanaca. O svemu se može pregovarati. Budite verni svojim vrednostima, umesto da budete vezani za bilo koga ili bilo šta, i tek tada mocicete da produbite veze i odnose, u kojima postoji obostrani dobitak, kao i zajednicka ljubav, želje i osec´anja. <h3>Povoljni dani:</h3> 4, 17, 24 <h3>Dani izazova:</h3> 3, 10, 22


Ovan 21.3.- 20.4.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet i vaš deo njega, dramaticno su se promenili u poslednje vreme. Ovog meseca, kada su tri planete pozicionirane retrogradno, život se ponovo menja, a ..

Pročitaj više

Bik 21.4.-21.5.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vi ste ovog meseca u svom element, dok Sunce prolazi kroz vaš znak. Ipak, uz tri planete koje su retrogradne, ukljucujuc´i vašu vladaricu Veneru, o ..

Pročitaj više

Blizanci 22.5.- 21.6.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Sunce je u Biku dok ulazite u Maj mesec . Ovo je doba godine kada se povlacite da se odmorite, napunite baterije i pomladite, pre nego što Sunce ude u v ..

Pročitaj više

Rak 22.6. - 22.7.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život vam se dramaticno razvija iz srži. Ovaj mesec donosi više promena, ali ovo je šansa za stabilizaciju, rekonstruisanje, integrisanje i ..

Pročitaj više

Lav 23.7.- 22.8.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet se promenio i ponovo se menja ovaj mjesec, ali ovo je vaš test da ostanete postojani u doba promena. Sa Suncem u tranziciji ka Biku tokom prve tri n ..

Pročitaj više

Devica 23.8. - 22.9.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vaš svakodnevni život i rutine su se dramaticno promenile u poslednje vreme, uz vrlo malo vremena i prostora za prilagodavanje. Ipak, postoje ..

Pročitaj više

Vaga 23.9. - 22.10.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život se drasticno promenio za vas nedavno. Ovaj mesec dolazi uz više promena, ali ovo vam takode daje šansu da se stabilizujete, prilagodite ..

Pročitaj više

Škorpija 23.10.- 22.11.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Gradite novi život, na novim osnovama. Postoje veliki pomaci koji se odvijaju ovog meseca, obeležavajuc´i fazu unutrašnjeg strukturisanja, ..

Pročitaj više

Strelac 21.11.- 21.12.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život i vaše rutine su se iznenada i dramaticno promenile u poslednje vreme. Prilagodavate se svom novom životu dok ulazite u mesec Maj, a ..

Pročitaj više

Vodolija 20.1.- 19.2.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Nakon svih nedavnih previranja, Maj donosi šansu da se stabilizujete i da budete prizemljeni. Sunce je u Biku prve tri nedelje u mesecu, ..

Pročitaj više

Ribe 20.2.- 20.3.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život je dramaticno zaokrenuo nedavnu prošlost, a sada, kad udete u mesec Maj, Sunce je u Biku i osvetljava vaš komunikacijski sektor, donosec´i ..

Pročitaj više

>