Rak mesečni
Rak

RAK

22.6. - 22.7.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život vam se dramaticno razvija iz srži. Ovaj mesec donosi više promena, ali ovo je šansa za stabilizaciju, rekonstruisanje, integrisanje i ponovnu procenu, pre nego što krenete napred. Vaša prijateljstva i veze su u fokusu dok se Sunce krec´e kroz znak Bika tokom prve tri nedelje Maja. 4. Maja sunce se susrec´e sa Merkurom, a tri dana kasnije sledi puni Mesec u Škorpiji, donosec´i vam informacije i razgovore s prijateljima, otkrivajuc´i važne istine. Ovo je izuzetno plodna, kreativna, seksualna i romanticna energija. Slobodno budite ono što jeste, ono što želite da budete, volite koga želite i izražavajte se. U redu je da se predomislite, ali morate biti iskreni prema sebi. Desetog, Saturn postaje retrogradan u Vodoliji, tražec´i od vas da preispitate granice kada su u pitanju vase finansijske i intimne obaveze. Koje su vrednosti vaši roditelji imali kada su u pitanju seks, novac, brak i posvec´enost? Po cemu se razlikujete od njih? Poznajte svoje granice, ali budite spremni da spustite svoj gard, kada je to potrebno. Ovo je šansa da se uskladite sa svojim vrednostima i rekonstruišete svoje obaveze, tako da možete pustiti u svoj život finansijsku i emotivnu podršku, intimu i sigurnost koju priželjkujete. Merkur 11. Maja ulazi u Blizance, zatim Mars ulazi u Ribe, a Venera se sutradan retrogradno okrec´e ka Blizancima. Ucite nove informacije i povlacite se ka unutra. Postajete svesniji svojih tajnih želja, strahova, ideja i podsvesnih (možda i samo-destruktivnih) obrazaca vezanih za novac i veze. Ne treba da delite svoj posao sa svetom, ali barem budite iskreni prema sebi i govorite partneru ono što treba da zna. Ukoliko ste toga svesni, možete da pravite razlicite izbore. Cetrnaestog, Jupiter se retrogradno razvija u vašem sektoru odnosa, obeležavajuc´i fazu širenja i produbljivanja važnih veza. Otkrivate dublju istinu o situacijama koje ste možda ranije propustili, ali koje je sada nemoguc´e ignorisati. Šta god da se odvija, budite zahvalni na tome. Ucite ono što morate da znate kako biste mogli mudro birati u buducnosti. Naucite da budete otvoreni za podršku u svom svetu. 20. maja, sunce ulazi u Blizance, a dva dana kasnije i mlad mesec u Blizancima, što vas uvlaci u nepoznato i duboko u unutrašnjost, radi introspekcije i ispitivanja svoje duše tokom naredne tri nedelje. Nemate sve informacije, ali odgovori koje tražite vec´ se nalaze u vama. Nadite vremena da meditirate, utišajte svoje misli, budite mirni i slušajte svoj unutrašnji glas, i mocicete da se usmerite u pravom smeru. <h3>Povoljni dani:</h3> 4, 10, 17 <h3>Dani izazova:</h3> 3, 7, 10, 22


Ovan 21.3.- 20.4.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet i vaš deo njega, dramaticno su se promenili u poslednje vreme. Ovog meseca, kada su tri planete pozicionirane retrogradno, život se ponovo menja, a ..

Pročitaj više

Bik 21.4.-21.5.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vi ste ovog meseca u svom element, dok Sunce prolazi kroz vaš znak. Ipak, uz tri planete koje su retrogradne, ukljucujuc´i vašu vladaricu Veneru, o ..

Pročitaj više

Blizanci 22.5.- 21.6.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Sunce je u Biku dok ulazite u Maj mesec . Ovo je doba godine kada se povlacite da se odmorite, napunite baterije i pomladite, pre nego što Sunce ude u v ..

Pročitaj više

Rak 22.6. - 22.7.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život vam se dramaticno razvija iz srži. Ovaj mesec donosi više promena, ali ovo je šansa za stabilizaciju, rekonstruisanje, integrisanje i ..

Pročitaj više

Lav 23.7.- 22.8.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet se promenio i ponovo se menja ovaj mjesec, ali ovo je vaš test da ostanete postojani u doba promena. Sa Suncem u tranziciji ka Biku tokom prve tri n ..

Pročitaj više

Devica 23.8. - 22.9.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vaš svakodnevni život i rutine su se dramaticno promenile u poslednje vreme, uz vrlo malo vremena i prostora za prilagodavanje. Ipak, postoje ..

Pročitaj više

Vaga 23.9. - 22.10.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život se drasticno promenio za vas nedavno. Ovaj mesec dolazi uz više promena, ali ovo vam takode daje šansu da se stabilizujete, prilagodite ..

Pročitaj više

Škorpija 23.10.- 22.11.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Gradite novi život, na novim osnovama. Postoje veliki pomaci koji se odvijaju ovog meseca, obeležavajuc´i fazu unutrašnjeg strukturisanja, ..

Pročitaj više

Strelac 21.11.- 21.12.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život i vaše rutine su se iznenada i dramaticno promenile u poslednje vreme. Prilagodavate se svom novom životu dok ulazite u mesec Maj, a ..

Pročitaj više

Vodolija 20.1.- 19.2.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Nakon svih nedavnih previranja, Maj donosi šansu da se stabilizujete i da budete prizemljeni. Sunce je u Biku prve tri nedelje u mesecu, ..

Pročitaj više

Ribe 20.2.- 20.3.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život je dramaticno zaokrenuo nedavnu prošlost, a sada, kad udete u mesec Maj, Sunce je u Biku i osvetljava vaš komunikacijski sektor, donosec´i ..

Pročitaj više

>