Lav mesečni
Lav

LAV

23.7.- 22.8.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet se promenio i ponovo se menja ovaj mjesec, ali ovo je vaš test da ostanete postojani u doba promena. Sa Suncem u tranziciji ka Biku tokom prve tri nedelje, vi ste u žiži javnosti i na samom vrhu svoje igre. 4. maja Sunce se susrec´e sa Merkurom, donosec´i važna dešavanja i moguc´nosti na profesionalnom planu. Situacija je na vrhuncu 7. Maja, stavljajuc´i u prvi plan vašu situaciju kod kuce i pitanja koja se ticu vašeg osec´aja sigurnosti. Svesno se uzdignite iznad nesigurnosti, ostavite iza sebe teret iz prošlosti i onošto vas sprecava da postignete svoje ciljeve. 10. maja, Saturn postaje retrogradan u Vodoliji, privlacec´i vas da ponovo procenite granice u svojim odnosima. U nekim slucajevima, to može znaciti i rušenje vaših zidova, tako da biste mogli biti otvoreni za više podrške koja vam je potrebna. Merkur 11. Maja ulazi u Blizance, a sledec´eg dana sledi Mars koji ulazi u Ribe, dok se Venera okrec´e retrogradno u Blizancima. Mogli biste razgovarati s nekim prijateljem ili cuti nove informacije koje vam pokazuju drugu stranu neke osobe ili situacije. Ipak, izbegavajte da brzate sa zakljuccima i budite strpljivi. Ima još toga što se nalazi iza te price. Takode, finansijska situacija se zagreva, kao i vasa intimna veza. U svakom slucaju, nikada nije pametno ulagati više nego što možete sebi da priuštite da izgubite i sve ima svoju cenu. Birajte svoje prijatelje mudro i otrgnite se od vezanosti za novac, slavu, borbu za vlast ili to kako ce se nešto odigrati. Tada cete moci svesno da krenete napred i upravljate situacijom. Nešto što ste poželeli nije van vašeg domašaja. 14. maja Jupiter postaje retrogradan u Jarcu, stavljajuc´i u prvi plan vašuu poslovnu, zdravstvenu ili životnu situaciju. Poslednjih nekoliko godina radite vrlo naporno. Ovo je šansa da napravite jedan veliki korak unazad, usporite i otkrijete šta vam svakodnevno donosi najvec´i osec´aj radosti, svrhe i nagrade, radije nego neku nedostižnu i daleku ideju o uspehu. Sunce 20. Maja ulazi u Blizance, a zatim sledi mlad mesec u Blizancima dva dana kasnije, obeležavajuc´i sasvim nov pocetak vaših prijateljstava, kao i vaših nadanja, snova i želja, pružajuci vam mogucnost da dostignete i ostvarite svoje snove. <h3>Povoljni dani:</h3> 4, 10, 17, 22 <h3>Dani izazova:</h3> 3, 7, 10, 20


Ovan 21.3.- 20.4.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet i vaš deo njega, dramaticno su se promenili u poslednje vreme. Ovog meseca, kada su tri planete pozicionirane retrogradno, život se ponovo menja, a ..

Pročitaj više

Bik 21.4.-21.5.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vi ste ovog meseca u svom element, dok Sunce prolazi kroz vaš znak. Ipak, uz tri planete koje su retrogradne, ukljucujuc´i vašu vladaricu Veneru, o ..

Pročitaj više

Blizanci 22.5.- 21.6.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Sunce je u Biku dok ulazite u Maj mesec . Ovo je doba godine kada se povlacite da se odmorite, napunite baterije i pomladite, pre nego što Sunce ude u v ..

Pročitaj više

Rak 22.6. - 22.7.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život vam se dramaticno razvija iz srži. Ovaj mesec donosi više promena, ali ovo je šansa za stabilizaciju, rekonstruisanje, integrisanje i ..

Pročitaj više

Lav 23.7.- 22.8.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet se promenio i ponovo se menja ovaj mjesec, ali ovo je vaš test da ostanete postojani u doba promena. Sa Suncem u tranziciji ka Biku tokom prve tri n ..

Pročitaj više

Devica 23.8. - 22.9.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vaš svakodnevni život i rutine su se dramaticno promenile u poslednje vreme, uz vrlo malo vremena i prostora za prilagodavanje. Ipak, postoje ..

Pročitaj više

Vaga 23.9. - 22.10.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život se drasticno promenio za vas nedavno. Ovaj mesec dolazi uz više promena, ali ovo vam takode daje šansu da se stabilizujete, prilagodite ..

Pročitaj više

Škorpija 23.10.- 22.11.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Gradite novi život, na novim osnovama. Postoje veliki pomaci koji se odvijaju ovog meseca, obeležavajuc´i fazu unutrašnjeg strukturisanja, ..

Pročitaj više

Strelac 21.11.- 21.12.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život i vaše rutine su se iznenada i dramaticno promenile u poslednje vreme. Prilagodavate se svom novom životu dok ulazite u mesec Maj, a ..

Pročitaj više

Vodolija 20.1.- 19.2.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Nakon svih nedavnih previranja, Maj donosi šansu da se stabilizujete i da budete prizemljeni. Sunce je u Biku prve tri nedelje u mesecu, ..

Pročitaj više

Ribe 20.2.- 20.3.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život je dramaticno zaokrenuo nedavnu prošlost, a sada, kad udete u mesec Maj, Sunce je u Biku i osvetljava vaš komunikacijski sektor, donosec´i ..

Pročitaj više

>