Jarac mesečni
Jarac

JARAC

Jarac 22.12.- 19.1.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vaš vladar, Saturn, je ušao u Vodoliju krajem Marta, obeležavajuc´i sasvim novo poglavlje u vašem životu i skrec´uc´i vam pažnju na pitanja emotivne i finansijske sigurnosti. Kada krocite u Maj, Sunce je u Biku, izvlacec´i vas iz vaše zone komfora. 4. Maja Sunce se susrec´e sa Merkurom, a za njima, tri dana kasnije, sledi pun mesec u Škorpiji, iznosec´i na videlo žarke želje vašeg srca. Na kraju ste ciklusa koji traži od vas da se oslobodite težnji koje ste prerasli ili toga da vam je potrebna potvrda od društva, vršnjaka i prijatelja, dok pratite svoj san. Znacajan dan dolazi kada Saturn postane retrogradan, 10. Maja. Ovo je šansa za ponovnu procenu vaših finansija, budžeta, obaveza i toga gde ulažete svoje vreme, novac i energiju. To može znaciti da c´ete se u nekim slucajevima morati povuci ili možda nauciti da imate više prostora nego što mislite. Ali, u svakom slucaju, ovo je šansa da zagrebete dalje od vašeg stanja u banci, ka vašim vrednostima i integriteu, te uložite energiju u ono što je zaista važno. Merkur 11. Maja ulazi u Blizance, sutradan Mars ulazi u Ribe, vaš sektor komunikacija, a zatim se Venera okrec´e retrogradno u Blizancima. Ovo je šansa da preispitate svoj život, rad, svakodnevne rutine i zdravlje i uložite u svoj kvalitet života i stavite njega na prvo mesto. Imate samo jedan život i morate odvojiti vremena i da uživate u tom istom životu, za koji toliko naporno radite. Cetrnaestog, Jupiter postaje retrogradan u vašem znaku, oznacavajuc´i fazu vec´eg samootkrica. Odrasli ste od kako je Jupiter ušao u vaš znak, još u Decembru 2019. Do toga je došlo uz velike bolove, ali vi ste mudriji zbog svojih iskustava. Ovo je vreme za utelovljenje i integrisanje vaše mudrosti. 20. Maja, Sunce ulazi u Blizance, a dva dana nakon toga mlad mesec takode u Blizancma donosi šansu da zapocnete iznova na poslovnom planu, kao i u svom životu. Možete živeti smislen život koji vama donosi radost i pruža isto to svetu. Predajte se onome što vam je važno i dozvolite sebi da budete inspirisani. Živite život dan po dan i možete zaleciti trenutnu situaciju i stvoriti život koji cete obožavati. <h3>Povoljni dani:</h3> 4, 10, 22 <h3>Dani izazova:</h3> 3, 10, 12, 14, 20


Ovan 21.3.- 20.4.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet i vaš deo njega, dramaticno su se promenili u poslednje vreme. Ovog meseca, kada su tri planete pozicionirane retrogradno, život se ponovo menja, a ..

Pročitaj više

Bik 21.4.-21.5.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vi ste ovog meseca u svom element, dok Sunce prolazi kroz vaš znak. Ipak, uz tri planete koje su retrogradne, ukljucujuc´i vašu vladaricu Veneru, o ..

Pročitaj više

Blizanci 22.5.- 21.6.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Sunce je u Biku dok ulazite u Maj mesec . Ovo je doba godine kada se povlacite da se odmorite, napunite baterije i pomladite, pre nego što Sunce ude u v ..

Pročitaj više

Rak 22.6. - 22.7.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život vam se dramaticno razvija iz srži. Ovaj mesec donosi više promena, ali ovo je šansa za stabilizaciju, rekonstruisanje, integrisanje i ..

Pročitaj više

Lav 23.7.- 22.8.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet se promenio i ponovo se menja ovaj mjesec, ali ovo je vaš test da ostanete postojani u doba promena. Sa Suncem u tranziciji ka Biku tokom prve tri n ..

Pročitaj više

Devica 23.8. - 22.9.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vaš svakodnevni život i rutine su se dramaticno promenile u poslednje vreme, uz vrlo malo vremena i prostora za prilagodavanje. Ipak, postoje ..

Pročitaj više

Vaga 23.9. - 22.10.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život se drasticno promenio za vas nedavno. Ovaj mesec dolazi uz više promena, ali ovo vam takode daje šansu da se stabilizujete, prilagodite ..

Pročitaj više

Škorpija 23.10.- 22.11.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Gradite novi život, na novim osnovama. Postoje veliki pomaci koji se odvijaju ovog meseca, obeležavajuc´i fazu unutrašnjeg strukturisanja, ..

Pročitaj više

Strelac 21.11.- 21.12.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život i vaše rutine su se iznenada i dramaticno promenile u poslednje vreme. Prilagodavate se svom novom životu dok ulazite u mesec Maj, a ..

Pročitaj više

Vodolija 20.1.- 19.2.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Nakon svih nedavnih previranja, Maj donosi šansu da se stabilizujete i da budete prizemljeni. Sunce je u Biku prve tri nedelje u mesecu, ..

Pročitaj više

Ribe 20.2.- 20.3.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život je dramaticno zaokrenuo nedavnu prošlost, a sada, kad udete u mesec Maj, Sunce je u Biku i osvetljava vaš komunikacijski sektor, donosec´i ..

Pročitaj više

>