Blizanci | mesečni
Blizanci

BLIZANCI

22.5.- 21.6.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Sunce je u Biku dok ulazite u Maj mesec . Ovo je doba godine kada se povlacite da se odmorite, napunite baterije i pomladite, pre nego što Sunce ude u vaš znak. Ovog maja, osec´a se domino efekat dogadaja koji se odvija (na površini i iza kulisa), tražec´i oda vas da zakopate duboko, dok pretražujete svoju dušu. 4. Maja, Sunce se susrec´e sa vašom vladajuc´om planetom Merkurom, donosivši vam intuitivne poruke, uvide, komunikaciju kroz vaše snove ili možda unutrašnje informacije. Verujte svojoj intuiciji. Dok se pun mesec u uŠkorpiji poravnava 7. Maja, na kraju ste ciklusa na vašem poslovnom planu, unosite promene u svoju rutinu ili c´e možda biti zdravstvenih problema koji zahtevaju vašu pažnju. Nemate sve odgovore, ali ucite ono šta treba da znate. Krecite se polako, dan po dan i vaši sledec´i koraci ce se sami otkriti. Saturn se 10. Maja retrogradno vrac´a u Vodoliju i donosi promenu smera ili možda zaobilaženje. Ne zamerite ovome. Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore. Držite svoj um otvorenim i može vam se ukazati bolji put ka napred. Ovo je idealno vreme za ponovnu procenu vaših dugorocnih ciljeva, omoguc´avajuc´i vam da izvršite potrebne izmene u vašoj životnoj putanji. Merkur ulazi u Blizance 11.Maja, vrac´ajuc´i vas u vaš element. Pronalazite svoj unutrašnji glas i informacije koje vam donose izbor. Venera je u vašem znaku od Aprila i postaje retrogradna 12. Maja, istog dana kada Mars ulazi u znak Riba. Profesionalni plan se zahuktava i pruža vam zanimljive moguc´nosti. Odvojite vremena da razjasnite sebi svoje ambicije. Zapamtite, ovo nije samo zbog uspeha ili vašeg javnog imidža. Ovde se radi o vašoj autenticnosti i sposobnosti da budete potpuno sami, dok idete za svojim strastima. Morate mnogo toga ponuditi svetu i puno ljubavi pružiti, ali pre svega toga morate da naucite da volite sebe. Jupiter postaje retrogradan 14. Maja, donosec´i snažne promene u vašim odnosima, posebno onima koji ukljucuju seks i novac. Zavirite dublje u svoje vrednosti kada su u pitanju predanost, brak i intimnost. Ovo je takode idealno vreme za izmirivanje dugova i placanje poreza. Pustite emotivni teret koji vas sprecava da dobijete podršku i produbite intimnost u svojim odnosima. Sunce ulazi u Blizance 20. Maja, a dva dana kasnije mladi mesec u Blizanca donosi strastven i lican nov pocetak. Ko ste vi? Šta želite? Kuda idete? Sa kim idete? Odvojite vreme za samorefleksiju i tada cete moci samouvereno krenuti napred i donositi odluke koji odražavaju vašu unutrašnju istinu. <h3>Povoljni dani:</h3> 4, 10, 12, 22 <h3>Dani izazova:</h3> 3, 10, 20, 22


Ovan 21.3.- 20.4.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet i vaš deo njega, dramaticno su se promenili u poslednje vreme. Ovog meseca, kada su tri planete pozicionirane retrogradno, život se ponovo menja, a ..

Pročitaj više

Bik 21.4.-21.5.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vi ste ovog meseca u svom element, dok Sunce prolazi kroz vaš znak. Ipak, uz tri planete koje su retrogradne, ukljucujuc´i vašu vladaricu Veneru, o ..

Pročitaj više

Blizanci 22.5.- 21.6.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Sunce je u Biku dok ulazite u Maj mesec . Ovo je doba godine kada se povlacite da se odmorite, napunite baterije i pomladite, pre nego što Sunce ude u v ..

Pročitaj više

Rak 22.6. - 22.7.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život vam se dramaticno razvija iz srži. Ovaj mesec donosi više promena, ali ovo je šansa za stabilizaciju, rekonstruisanje, integrisanje i ..

Pročitaj više

Lav 23.7.- 22.8.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet se promenio i ponovo se menja ovaj mjesec, ali ovo je vaš test da ostanete postojani u doba promena. Sa Suncem u tranziciji ka Biku tokom prve tri n ..

Pročitaj više

Devica 23.8. - 22.9.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vaš svakodnevni život i rutine su se dramaticno promenile u poslednje vreme, uz vrlo malo vremena i prostora za prilagodavanje. Ipak, postoje ..

Pročitaj više

Vaga 23.9. - 22.10.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život se drasticno promenio za vas nedavno. Ovaj mesec dolazi uz više promena, ali ovo vam takode daje šansu da se stabilizujete, prilagodite ..

Pročitaj više

Škorpija 23.10.- 22.11.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Gradite novi život, na novim osnovama. Postoje veliki pomaci koji se odvijaju ovog meseca, obeležavajuc´i fazu unutrašnjeg strukturisanja, ..

Pročitaj više

Strelac 21.11.- 21.12.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život i vaše rutine su se iznenada i dramaticno promenile u poslednje vreme. Prilagodavate se svom novom životu dok ulazite u mesec Maj, a ..

Pročitaj više

Vodolija 20.1.- 19.2.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Nakon svih nedavnih previranja, Maj donosi šansu da se stabilizujete i da budete prizemljeni. Sunce je u Biku prve tri nedelje u mesecu, ..

Pročitaj više

Ribe 20.2.- 20.3.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život je dramaticno zaokrenuo nedavnu prošlost, a sada, kad udete u mesec Maj, Sunce je u Biku i osvetljava vaš komunikacijski sektor, donosec´i ..

Pročitaj više

>