Blizanci | godišnji
Blizanci

BLIZANCI

22.5.- 21.6.

Godišnji horoskop za 2021.


O mnogo cemu ima da se razgovara kada je u pitanju ova godina, Blizanci! 2021. godina je izuzetno podsticajna za vaš kreativni znak. Možete se osec´ati uskladenije sa svojim najvišim dobrom, a usput, možete cak i stec´i neke poprilicno fantasticne nove prijatelje. Mogli biste, zapravo, biti osoba kojoj ce se ljudi obracati kada stvari postanu nestabilne, uglavnom zato što se tako lako i brzo prilagodite stvarima i u stanju ste da vidite humor i svetliju stranu u skoro svakoj situaciji.

. Kako godina zapocinje nekim sukobljenim kvadratima izmedu Jupitera u Vodoliji i Urana u Biku, sprema vam se podsticajni talas obilja, koji ce se probijati cak i kroz mracniju energiju. Ovo je takode tacno za vas sredinom februara, maja i krajem decembra, dok Saturnov tranzit kroz Vodoliju pravi kvadrat sa Uranom u Biku i izaziva neke haoticne talase u svetu.

Ovo može biti teško za druge ljude tokom vec´eg dela godine, ali s obzirom da c´e Saturn biti pod dobrim uglom u odnosu na vaš vazdušni znak, donec´e vam mnogo uvida i sjajnih trenutaka. Ovo može biti vreme kada cete se osecati vrlo mocno. Ocekujte neocekivano i budite izuzetno zahvalni na poklonima koje dobijate, jer ih zaslužujete!

Jedan važan deo slagalice 2021.godine jeste da zaista razmotrite prelazni period tokom vaših rodendanskih meseci. Možda c´ete biti pomalo zateceni tokom ovogodišnjih retrogradnih ciklusa Merkura, koji se svi odvijaju u vazdušnim znakovima. Jedno od najvažnijih za vas dogada se 29. maja, nakon transformativnog potpunog pomracenja Meseca u vašem suprotnom znaku Strelca.

Ovo je vibracija koja c´e vas sigurno naterati da preispitate puno razlicitih delova price. Iako to može biti vrlo prosvetljujuc´e vreme, kada su u pitanju svi aspekti vašeg života, još uvek ce biti mnogo toga cime cete trebati da se pozabavite tokom leta. Narocito zato što se takode susrecete sa prstenastim pomracenjem Sunca 10. juna, dok Merkur istovremeno nastavlja svoj škakljiv retrogradni ciklus u vašem znaku do 22. juna.


Ovan 21.3.- 20.4.

Godišnji horoskop za 2021.


Ovih dana, Ovnovi, možete mnogo toga nauciti kroz drugu stranu price. 2020. je iznela na površinu vašu prakticniju i zaštitnicku stranu. Bili ste ..

Pročitaj više

Bik 21.4.-21.5.

Godišnji horoskop za 2021.


Dobrodošli u potpuno novu godinu koja je pred vama, Bikovi! Imate još dosta raspakivanja da odradite, a pritom, ne znate ni odakle da zapocnete. Iskusili ..

Pročitaj više

Blizanci 22.5.- 21.6.

Godišnji horoskop za 2021.


O mnogo cemu ima da se razgovara kada je u pitanju ova godina, Blizanci! 2021. godina je izuzetno podsticajna za vaš kreativni znak. Možete se ..

Pročitaj više

Rak 22.6. - 22.7.

Godišnji horoskop za 2021.


Ovde ste iz važnog razloga, Rakovi, a 2021. je jedna od onih godina u kojima se morate predati ishodu. Napravili ste neke neverovatne promene tokom 2020. godine ..

Pročitaj više

Lav 23.7.- 22.8.

Godišnji horoskop za 2021.


Ovo je izuzetno važna godina za vaš vreli znak, Lavovi! Toliko se toga dogada, da je cesto teško pratiti sve divne benefite koje se spremaju za ..

Pročitaj više

Vaga 23.9. - 22.10.

Godišnji horoskop za 2021.


Opa, kakvu godinu imate ispred sebe, Vage! 2021. godina naglašava vaš dar komunikacije, otkrivajuc´i kreativnije kvalitete vašeg znaka. ..

Pročitaj više

Škorpija 23.10.- 22.11.

Godišnji horoskop za 2021.


Ovo je izuzetno važna godina za moc´an znak Škorpije. Nekoliko tranzita povlace glavne tacke u vašoj natalnoj karti, donosec´i vam potpuno ..

Pročitaj više

Strelac 21.11.- 21.12.

Godišnji horoskop za 2021.


Kakva c´e samo apsolutna prekretnica za vas biti 2021. godina, Strelcevi! Oko vas je cudesna energija koja je vrloosvežavajuc´a za vaš ..

Pročitaj više

Jarac 22.12.- 19.1.

Godišnji horoskop za 2021.


Ove godine cete se probuditi i ugledati novu verziju sebe, Jarcevi! Vi ste jedinstvena duša koja je sa svrhom dobrodošlice na ovoj zemlji! Prisustvo ..

Pročitaj više

Vodolija 20.1.- 19.2.

Godišnji horoskop za 2021.


Ova 2021. godina je godina Vodolija! Sve je u vašem znaku koji se stalno razvija i koji svetu predstavlja jedinstvenu i prihvatljivu novu perspektivu. Ovde ste ..

Pročitaj više

Ribe 20.2.- 20.3.

Godišnji horoskop za 2021.


Ove godine postoji teška energija za utvrdivanje, Ribe. Morate zaista zauzeti takav pristup da dozvolite da život dode vašem osetljivom znau, baš ..

Pročitaj više

>