Bik mesečni
Bik

BIK

21.4.-21.5.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vi ste ovog meseca u svom element, dok Sunce prolazi kroz vaš znak. Ipak, uz tri planete koje su retrogradne, ukljucujuc´i vašu vladaricu Veneru, ocekujte da c´e vas važni dogadaji ovog meseca navesti da preispitate svoj život, karijeru i put kojim idete. 4. Maja, Sunce koje se susrec´e sa Merkurom u Biku, a odmah zatim pun mesec u Škorpiji 7.Maja, iznece na videlo trenutak istine i znacajne odnose. Ovo je kraj ciklusa, ali je takode prilika da produbite veze i odnose koji podržavaju vaše snove, i nude vam slobodu i sigurnost koju priželjkujete. Saturn postaje retrogradan 10. Maja, baš kao što se Sunce povezuje sa Neptunom, donosec´i važna dešavanja na profesionalnom planu. To c´e znaciti ponovno vrednovanje vaših profesionalnih i licnih ciljeva i rekonstrukciju vašeg života, kako bi se napravilo prostor za sve vec´e ambicije. Jedanaestog dana, Merkur ulazi u Blizance, a vaš vladar Venera sutradan se okrec´e retrogradno, naglašavajuc´i vašu finansijsku situaciju. Iapak, sa retrogradnom Venerom do 24. Juna, to zahteva dublje preispitivanje vaših nedavnih izbora, finansija, odnosa i vrednosti. Vredite više nego što mislite. Imate puno toga da ponudite. Dok radite na svom samopouzdanju, možete privuc´i bilo šta ili bilo koga, ako želite. Mars istog dana ulazi u Ribe, zagrevajuc´i vaš život i donosi vam strastvene veze koje vam mogu pomoc´i u jacanju vaših ambicija. Ipak, ukoliko nekoga ne poznajete dovoljno dobro ili u ovom trenutku upoznate nekoga novog, budite oprezni i idite polako dok ne dobijete sve potrebne informacije, radije nego da uskacete u taj odnos glavom bez obzira. Jupiter ce biti retrogradan 14. Maja, donosec´i veliku promenu smera u kojem idete. Za neke to može znaciti stvarnu promenu u planovima putovanja, ali cak i na metaforicnom nivou, ovo je prilika da preispitate širu sliku svog života. Ne zamerajte kratkom obilasku puta. Postoji bolji put ka napred i upravo ste njime vodeni. Sunce ulazi u Blizance 20.Maja, a zatim sledi mlad mesec u Blizancima dva dana kasnije, kada se Merkur sretne sa Venerom, kako bi vam doneo uzbudljive finansijske moguc´nosti i nove pocetke. Cak bi moglo doc´i i do nagrada na profesionalnom planu, koje c´e vam tada pristici. Vrednujte sebe i možete privuc´i resurse ili odnose koje priželjkujete, one koji vrac´aju trud podjednako i vredni su vašeg vremena, pažnje i posvec´enosti. <h3>Povoljni dani:</h3> 4, 10, 12 <h3>Dani izazova:</h3> 3, 12, 20


Ovan 21.3.- 20.4.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet i vaš deo njega, dramaticno su se promenili u poslednje vreme. Ovog meseca, kada su tri planete pozicionirane retrogradno, život se ponovo menja, a ..

Pročitaj više

Bik 21.4.-21.5.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vi ste ovog meseca u svom element, dok Sunce prolazi kroz vaš znak. Ipak, uz tri planete koje su retrogradne, ukljucujuc´i vašu vladaricu Veneru, o ..

Pročitaj više

Blizanci 22.5.- 21.6.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Sunce je u Biku dok ulazite u Maj mesec . Ovo je doba godine kada se povlacite da se odmorite, napunite baterije i pomladite, pre nego što Sunce ude u v ..

Pročitaj više

Rak 22.6. - 22.7.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život vam se dramaticno razvija iz srži. Ovaj mesec donosi više promena, ali ovo je šansa za stabilizaciju, rekonstruisanje, integrisanje i ..

Pročitaj više

Lav 23.7.- 22.8.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet se promenio i ponovo se menja ovaj mjesec, ali ovo je vaš test da ostanete postojani u doba promena. Sa Suncem u tranziciji ka Biku tokom prve tri n ..

Pročitaj više

Devica 23.8. - 22.9.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vaš svakodnevni život i rutine su se dramaticno promenile u poslednje vreme, uz vrlo malo vremena i prostora za prilagodavanje. Ipak, postoje ..

Pročitaj više

Vaga 23.9. - 22.10.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život se drasticno promenio za vas nedavno. Ovaj mesec dolazi uz više promena, ali ovo vam takode daje šansu da se stabilizujete, prilagodite ..

Pročitaj više

Škorpija 23.10.- 22.11.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Gradite novi život, na novim osnovama. Postoje veliki pomaci koji se odvijaju ovog meseca, obeležavajuc´i fazu unutrašnjeg strukturisanja, ..

Pročitaj više

Strelac 21.11.- 21.12.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život i vaše rutine su se iznenada i dramaticno promenile u poslednje vreme. Prilagodavate se svom novom životu dok ulazite u mesec Maj, a ..

Pročitaj više

Vodolija 20.1.- 19.2.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Nakon svih nedavnih previranja, Maj donosi šansu da se stabilizujete i da budete prizemljeni. Sunce je u Biku prve tri nedelje u mesecu, ..

Pročitaj više

Ribe 20.2.- 20.3.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život je dramaticno zaokrenuo nedavnu prošlost, a sada, kad udete u mesec Maj, Sunce je u Biku i osvetljava vaš komunikacijski sektor, donosec´i ..

Pročitaj više

>