SvetPlus Forum
Прилагођена претрага

Obaveštenje

Obaveštenje

Postod Ajow u Sub Dec 26, 2009 12:30 am

Pozz ljudi evo mene posle 15 dana opet na ovom forumu, skoro svaki put kada dodjem iste pouke, zadnje poslate....Odlucio sam da zamolim direktno televiziju da malo vishe reklamira ovaj forum jer je totalno propao, niko ne dolazi i nesalje poruke...

Hvala vam...Ako bih mogla poruka ovako mogla da glasi tj. da je posalju na TV i da reklamiraju malo cesce!
Hvala!

www.svetplus.com idite na forum, vidite sta se desava tamo registrujte se i uzivajte u temama, pisite komentare i uzivajte... http://forum.svetplus.com moderator Ajow pozzz!
Vash moderator......
Korisnikov avatar
Ajow

Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 5:59 pm

> Re: Obaveštenje

Postod stopi u Pon Dec 28, 2009 11:42 am

kao sto mozes primetiti, forumi su generalno zamrli, a uzrok svemu tome je Facebook.
mi se trudimo da ga podignemo na neki visi nivo, medjutim koliko god tema otvarali, nema ko da odgovori na njih, jer ljudi samo citaju, mrzi ih da kucaju.

ako imas neku ideju kako da unapredimo diskusiju na forumu (sem te reklame, posto vec ide reklama za forum na TVu), molim te da je izneses, pa cemo se potruditi jos malo vise da ovo sve prozivi :)
stopi

Postod petar pan u Pon Dec 28, 2009 12:02 pm

Ja sam novi clan.
Zovem se Petar, iz Beograda sam i dosao sam ovde da se druzim, ali niko iz rezije i TV ekipe mi ne odgovara na poruke.
Jel dolaze oni na forum uopste, ili je to samo fora?
Korisnikov avatar
petar pan

Pridružio se: Čet Dec 24, 2009 2:16 pm

Postod Ajow u Uto Dec 29, 2009 2:34 pm

stopi je napisao:kao sto mozes primetiti, forumi su generalno zamrli, a uzrok svemu tome je Facebook.
mi se trudimo da ga podignemo na neki visi nivo, medjutim koliko god tema otvarali, nema ko da odgovori na njih, jer ljudi samo citaju, mrzi ih da kucaju.

ako imas neku ideju kako da unapredimo diskusiju na forumu (sem te reklame, posto vec ide reklama za forum na TVu), molim te da je izneses, pa cemo se potruditi jos malo vise da ovo sve prozivi :)

Pa za sada nemam nikakvu ideju nego malo vishe da reklamirate forum jer je zamro :P Znaci svakih minut, minut ipo da saljete poruke "registrujte se na forum, dobra zabava, pisite na njemu uzivajte" tako nesto :P
Ili da napravite kao neki banner pda stavite u cosku na tvu i da bude
24 sata reklama :P

petar pan je napisao:Ja sam novi clan.
Zovem se Petar, iz Beograda sam i dosao sam ovde da se druzim, ali niko iz rezije i TV ekipe mi ne odgovara na poruke.
Jel dolaze oni na forum uopste, ili je to samo fora?

Ako te nesto zanima pisi meni jer sam ja non stop na forumu...Uzivam kuliram :)
A ti bi mogao malo da pise po forumu jer bi nam to mnogo znacilo xD HVALA!
Vash moderator......
Korisnikov avatar
Ajow

Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 5:59 pm

Postod petar pan u Uto Jan 12, 2010 12:52 am

Pozdrav Ajow !
Ne vidjam te bas nesto na forumu, dodjem ja cesto, al ne kucam uvek :)

Mislim da reklama nije nikakvo resenje, ko hoce da dodje, docice i bez reklame.
Slazem se da su forumi umrli od kad je fejsbuka.
Korisnikov avatar
petar pan

Pridružio se: Čet Dec 24, 2009 2:16 pm

Povratak na Obaveštenja